Skocz do zawartości

Zablokowane Reputacja typerów.

Marc3l

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator

Jak sam tytuł wskazuje, propozycja ta będzie dotyczyła ilości reputacji, którą może przydzielić typer w ciągu 24 godzin.

Przychodzę z pomysłem, aby lekko zwiększyć liczbę rozdawanej reputacji osobom z rangą "Typer".

Dlaczego?: Już śpieszę z wytłumaczeniem. Odkąd zacząłem działać w dziale typera ciągle brakuje mi tej możliwości jej przydzielenia. Zacząłem wstawiać dużo typów co za tym idzie dużo odpowiedzi od strony forumowiczów. Chciałbym każdego z nich uhonorować oraz podziękować za napisanie odpowiedzi. Ponieważ pomagają mi w takim momencie rozruszyć ten martwy dział, który przed moim przyjściem nie był zbyt często odwiedzany. Ale niestety często mi się to nie udaje, ponieważ mam blokadę w wysokości 10 punktów na 24h. 

Ile reputacji byłoby odpowiednie: Myślę, że coś około 20-25 na 24 godziny. 

Sprawę do obgadania zostawiam Wam. Nie wiem też czy inne rangi posiadają ją zwiększoną, ale obstawiam, że tak. Więc również i typer mógłby ją mieć lekko nieco ponad normę zwykłego użytkownika forum.

Pozdrawiam oraz liczę na pozytywne rozpatrzenie!

~Savan~

xsygna.gif.66ebbf00f9e26ca055baabe2ac67c1c2.gif.0e8a58ac9c163a6380034d5317c162b2.gif

https://csowicze.pl/topic/71744-reputacja-typer%C3%B3w/

Jak dla mnie, żaden problem. Akurat Twoja ranga jaką jest Typer działa na nieco innych zasadach tzn. odpowiada za wstawianie typów, eventow itp. Fajnie byłoby nagradzać użytkowników chociażby punktami reputacji za same chęci wzięcia w tym udziału. 

Ja jestem za zwiększeniem reputek. 

edit: Reputacja dla rangi @ Opiekun Typerów oraz @ Typer zwiększona do 25.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

https://csowicze.pl/topic/71744-reputacja-typer%C3%B3w/#findComment-338681

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie