Skocz do zawartości

Zablokowane Multiadmin - problemy ciąg dalszy

xavjer

Rekomendowane odpowiedzi

• Devil

Witam

W ostatnim czasie zauważyłem pewien problem, dylemat odnośnie serwerów i wymagań od nich więc podzielę to na 2 części:

1. GT i nabijanie odpowiednich godzin:

- od pewnego czasu na serwerze/serwerach jest wymóg nabijania godzin na GT, przez ten fakt mocno odczuwam że nie wypełniam swojego obowiązku, bo zamiast chodzić po serwerach by upilnować porządku itd, muszę przesiadywać na 1 serwerze by dobić próg gt

2. Sprawa składek 

- tak samo jest jak w przypadku gt, głosuje praktycznie na każdy serwer od początku gdy dostałem rangę @ Multi Admin CS 1.6 i od momentu  złożenia tego podania, ta sprawa jest strasznie problematyczna bo wiem że praktycznie każdy serwer, począwszy od ffa, dd2, csgomod chętnie chciałby pomoc finansową, na ten moment mam opłacone na ffa do końca roku, chciałbym ruszyć cokolwiek z multiareną też finansowo, jakikolwiek grosz, a nie wspomnę o fakcie że niestety mam 19 lat, jeszcze się uczę w technikum oraz strasznie dużo mam bardzo ważnych wydatków, chciałbym to w końcu unormować i uzgodnić cdt.

Pozdrawiam ;) 

Przy okazji @ ferstel, dalej  nie ma mnie i @ misiek223 w spisie rangi:

image.pngimage.png

Edit.1 - @Boski Z Polskidzięki o rozwikłanie mojej niewiedzy :) 

Edit.2 - @ misiek223 odnośnie składek, fakt, nie jest wymagany, ale chciałbym w końcu unormować to by nie było że "na ten serwer dam, na ten nie" bo już parę razy miałem taką sytuację, odnośnie gt, ostatnio na naszej grupie (dd2)był poruszony temat gt i czuje że przez fakt że muszę pilnować tych godzin na nawet na samym ffa, zaniedbuje wasz czy np. deathmatch gdzie brakuje tam adminów, a często są problemy graczy

Odnośnie admina ts3 jestem przez większość czasu i rzadko kiedy widywałem żeby się ktoś zgłosił, ale

@ polkes Osobiście bym zaproponował, aby stworzyć rangę osobną dla multiadmina żeby ludzie wiedzieli do kogo się zgłaszać ;) 

Kto zna mnie bardziej wie że nie tylko działam jako osoba do pilnowania serwera, ale do samej pomocy od strony przy testowaniu czy zgłaszaniu błędów

@ RumcajsJumper czy dawniej @Boski Z Polskirównież mogą to potwierdzić (nie muszą, bo to moje zdanie, niekoniecznie się muszą zgodzić)

image.png

https://csowicze.pl/topic/71601-multiadmin-problemy-ci%C4%85g-dalszy/

Nie ma was w spisie rang ponieważ lista pokazuje tylko i wyłącznie główną rangę użytkownika.

@ misiek223 spamera chatboxa 

@ xavjer właściciel serwera 

Do reszty zaraz się odniosę. 

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/71601-multiadmin-problemy-ci%C4%85g-dalszy/#findComment-338073

ode mnie nikt nie wymaga skladek a nie mam flag tylko na ffa ;v 

na dd2 z racji, ze jesteś multi tez nie wymagamy od Ciebie składek.

Co do gt to chyba tylko ffa wymaga od multi admina wyrabianie normy, reszta serwerow nie. Obys reagowal na zgloszenia od ludzi, polecam Ci zlozyc podanie na admina ts, bo czesto tam w centrum pomocy wchodza zglosic czita ;v 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

https://csowicze.pl/topic/71601-multiadmin-problemy-ci%C4%85g-dalszy/#findComment-338074

Składki M@ na każdym serwerze? Nie do pomyślenia bym rzekł.
Co do samego tsa. Nie wiem czy to coś da. Jeśli chcecie mogę zrobić odpowiednie kanały w strefie csowiczów. Nie jest to problemem.
Rozwijając myśl. Kazda osoba z odpowiednimi uprawnieniami zostanie poinformowana  tak zwanym "poke na tsie" o potencjalnym łamaniu regulaminu. 

https://csowicze.pl/topic/71601-multiadmin-problemy-ci%C4%85g-dalszy/#findComment-338079

temat_zamkniety2_csowicze2021.png

Sprawa wygląda następująco:

1. GT i nabijanie odpowiednich godzin:

Ranga @ Multi Admin CS:GO oraz @ Multi Admin CS 1.6 posiada w swoich wymaganiach: 

• Minimum 20 godzin przegranych na serwerze;
  • Wchodzenie na każdy serwer -> Po otrzymaniu zgłoszenia o zbanowaniu cheatera/osoby łamiącej regulamin.

Także jeżeli jest problem że macie nałożone wyrabianie przykładowo np. 200h, to przekażcie informacje do danych właścicieli co tego wymagają, że ranga M@ ma w wymaganiach wchodzenie na serwer po zgłoszeniu a nie siedzenie 24/7.

2. Sprawa składek 

Sprawa składek... Była dużo razy to omawiane i nikt nie miał z tym problemu. Ranga M@ sprawia że jesteście zwolnieni z opłacania składek ;) 

3. Wyświetlanie osób

Jak to @Boski Z Polski przekazał, w spisie rang wyświetlane są osoby które posiadają rangę @ Multi Admin CS:GO oraz @ Multi Admin CS 1.6 na głównej randze. Staramy się to naprawić aby były także wyświetlane osoby które posiadają te rangi na podrzędnych. 

Myślę że rozwiałem Wam wszystkie wątpliwości :) 

https://csowicze.pl/topic/71601-multiadmin-problemy-ci%C4%85g-dalszy/#findComment-338080

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie