aDk Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Witam Konkurs polega na nagraniu piosenki lub ułożeniu wierszyka reklamującego Naszego Jail Break'a sieci Csowicze.pl. Zasady Piosenki: 1.Dozwolone są wszelkie gatunki muzyki. 2.Tematyka Jail Break Csowicze.pl. 3.Zakaz obrażania innych. 4.Zakaz nadużywania wulgaryzmów. 5.Możliwa praca zespołowa. Zasady Wierszyka: 1.Tematyka Jail Break Csowicze.pl. 2.Zakaz obrażania innych. 3.Zakaz nadużywania wulgaryzmów. Nagroda: 1. 15 000 Szlugów / SVIP 30dni 2. 10 000 Szlugów / SVIP 14dni 3. 5 000 Szlugów / SVIP 7dni Dziękujemy graczowi @ Wtykson za udostępnienie własnych podkładów muzycznych, aby ułatwić wam pracę. Linki do podkładów muzycznych: 1. 2. 3. Wszelkie kawałki prosimy umieszczać w serwisie YouTube. Wzór piosenki: Cytat 1. Nick z serwera: 2. Link do nagrania: 3.Tytuł: Wzór wierszyka: Cytat 1. Nick z serwera: 2. Wierszyk: Swoje propozycje można wstawiać do 30.09.2021. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkigrzesiu Napisano 9 Września 2021 Udostępnij Napisano 9 Września 2021 1. Nick z serwera: szybkigrzesiu 2. Wierszyk: Na JailBreaku ciemną nocą Gracze znowu sobie psocą Jeden ukradł drugi zabił Żaden jeszcze ich nie zranił Więzień ciągle ciągle psoci. Strażnik biega aż się poci Tą metodą prowadzenia. Wszyscy uciek z więzienia Trzeba nowy coś w tym okresie Więc uciekaj na patencie. W lewo, w prawo, dwa podskoki. Biegnij szybko w świecie szeroki. Strażnik szuka, strzela, biega. Więzień prawie już dobiega. Dalej biegnie, aż do już dyszy. Strażnik już go nie usłyszy. Wiezień już w GR siedzi. Strażnik dalej szuka miedzi. Szybka seria, strażginie. Więźnia szacun nie ominie. wierszyk nie jest mojego wykonania/stary znajomy 1 4 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-337040 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Napisano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2021 Na serwerze już od rana, atmosfera roześmiana, Kupisz deagla, kupisz awke i rozwalisz szkolną ławkę, Byle w szkole już nie siedzieć i na serwer już polecieć, Atmosfera dobrze znana, Mike zajada se banana, Prowadzący stare ch*je, za nic mnie już karniakuje, Wmawia mi, że miałem broń, no oszalał chyba on, Nowa mapa w końcu będzie i wspaniały rewanż będzie, Buntów dużo, ciężko ugrać, trochę szlugów muszę ugrać, W pojedynku coś obstawie, w końcu na pewno coś utrafie, Kupie HP , betonowe dobrze będzie daje głowę, Nikt mi wtedy nie podskoczy, mogę nawet zamknąć oczy, Niech się dzieje, runda leci, niech poskaczą sobie dzieci, Mogą strzelać se do woli, betonowe zginąć nie pozwoli , Runda moja, nic trudnego i posłuchaj mnie kolego, To jest serwer, tu jest klimat, jesteśmy jak jedna wielka rodzina, A atrakcji jest tu wiele, dba o to polkes i przyjaciele, U nas nudy nigdy nie ma, czasem poleci jakaś rakieta, Są Strażnicy, są Admini , to nie jacyś tam wiedźmini, Zwykli ludzie, dobrzy gracze , ale nie są to wyjadacze, Poziom u Nas wyrównany, każdy szansę ma do rany, Baw się dobrze, wbijaj śmiało to zagramy se kakao , Csowicze to jest sieć, pograć tutaj mam już chęć, 3 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-337123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassinxd Napisano 10 Września 2021 Udostępnij Napisano 10 Września 2021 1. Nick z serwera: Assassin 2. Wierszyk: Tu od rana atmosfera już zabawna awkę kupię deagla też i rundka ugrana jest Wszyscy skaczą wszyscy człapią a, ct'eki już se płaczą Losowanie zabaw jest wezmę trójkę czemu nie ? Dużo buntów dużo strzałów ct'ek lata z linką pałą Pojedynki szlugi marne a postawię dwa na pałę Myśli ct'ek co tu wybrać tyle zabaw zabaw wiele a on wybrał kaczki wściekłe Tu przelewek wcale nie ma tu się nie śpi tu nie czeka tylko bunty lecą teraz Dobre skinki lepsza gra no to teraz kupuję svipa Ach ten serwer kochać trzeba tak wspaniały tak uroczy bo siedzimy całe dnie żeby szlugi zebrać se Csowicze to najlepsza sieć na nim granie to the best Taki krótki wierszyk nie wiem czy się 100% wszystko rymowało (ponieważ robiłem to pod wpływem alkoholu) ale mam nadzieję że git 5 3 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-337127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debil 2137 :)- Napisano 26 Września 2021 Udostępnij Napisano 26 Września 2021 (edytowane) 1. Nick z serwera: Ród Mostowiaków 2. Wierszyk: Wszyscy od rana latają z bronią już ct'eki więźniów gonią Pięknie skaczą i słuchają niektórzy psychy już nie mają. Dwa granaty pięć strzałów roi się wiele sygnałów. Wszyscy udział w zabawach biorą chętnie dużo osób gra przeciętnie. Właściciele z serwera są zadowoleni niektórzy są nieprzeszkoleni. Polecenia i odliczanie wszyscy bawią się niepowtarzanie Śmiech na serwerze to rzecz nabyta nikt nie broni tylko pyta Walę bunty walę życzenia wszystko jest do przyczepienia. Atmosfera jest fascynująca wiele plusów dodająca Graczy zawsze wielu było oby ich nie zbyło Tak do przodu zrobić krok aby serwer żył jeszcze rok, Na koniec nie mam nic do dodania Życzę wesołego fragowania. PS. Wszystko ułożyłem sam na totalnym spontanie ale wiem czy to rymuję się. Edytowane 28 Września 2021 przez Majaczysz 1 1 1 Baśka Mostowiak życiem/./ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-338397 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawell^^ Napisano 27 Września 2021 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 (edytowane) 1. Nick z serwera: Paweł. 2. Wierszyk: Na CSOWICZ"owym JailBreak'u tak się bawimy, w celi szereg robimy, Na mapę szybciutko pędzimy, z wieży do małego źródełka lecimy, Później do basenu wskakujemy, lecz kto ostatni wypłynie, zginie Z basenu biegniemy kopać piłkę ,drużyna która najwięcej bramek wbije, przeżyje, Gdy już nas para zostanie ten kto wygra wyścig KZ'ta życzenie dostanie Spoiler Dajcie 1 miejsce xD Edytowane 27 Września 2021 przez Pawell^^ 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-338500 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J60 Napisano 29 Września 2021 Udostępnij Napisano 29 Września 2021 Łokieć pięta 2 banany, Diego ma 2 granaty 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-338580 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MementoMorii Napisano 30 Września 2021 Udostępnij Napisano 30 Września 2021 (edytowane) Nick: Mementomori Ogłoszenia parafialne xD DOBRA Wielu czekało i się doczeka mojej nuty ale niestety ostatni tydzien robota dzien w dzien od rana do wieczora plus prawko plus wspollokator co oznacza ze nie mialem jak nagrac ALE na dniach nagram bo wolne sie zbliza i wrzuce ale na rzecz serwerka a nie konkursu A tutaj uznajmy ze to jest wierszyk a nie tekst do nuty xDD Wierszyk: ref Co dzień wchodzę tu na serwer widze stare nowe mordy mysle chyba sie przywitam i pisze tu dzien dobry Komornik znowu siedzi przed kompem naj3bany spiewa sobie barke no i siedzi uchachany poj3bany, bialy ramus zbanowany paulo wymyśla nowe zabawy gdy jest najarany teraz gramy, gdy shocka i elizki nie ma srogo srogo sie wyzywamy najszybszego skryptera na całym forum mamy jego nazwe chyba wszyscy ziomal dobrze znamy To jest polkes, poczekaj 8 godzin a dostaniesz co chcesz kupujemy se svipy a on ciagle robi cash cash kupie deagla zrobie strefy nie zrobie ziomal siupy ja cie prosze adk traf wkoncu z tej awp'y 10 metrow nie trafi nawet przy uzyciu nawet lupy nawet gdy ct nie patrzy i jest od strony du*y dobra czas na fajrant nadchodz ziom sobota czas zabawy dla tt wiec leci z ct lota nim się obejrze shock rzuca bana silnego jak gołota ref Co dzień wchodzę tu na serwer widze stare nowe mordy mysle chyba sie przywitam i pisze tu dzien dobry Komornik znowu siedzi przed kompem naj3bany spiewa sobie barke no i siedzi uchachany poj3bany, bialy ramus zbanowany paulo wymyśla nowe zabawy gdy jest najarany teraz gramy, gdy shocka i elizki nie ma srogo srogo sie wyzywamy najszybszego skryptera na całym forum mamy jego nazwe chyba wszyscy ziomal dobrze znamy To jest polkes, poczekaj 8 godzin a dostaniesz co chcesz kupujemy se svipy a on ciagle robi cash cash Mam glos nie do bitu jak bym sie nawciagal hel wszyscy mowia o elizce ze jest xxl co za sciek, po kryjomu wali konia do jej zdjec ona przeciez jest ziomal xxs aktaulizacja systemu status du*y wylizany dziekuje wtykson za bity jestes ziom kochany nie mam weny nie mam skilla to jest wlasnie moja kmina pozdrawia wszystkich memento wszystkim dobrym zbita wita Edytowane 30 Września 2021 przez MementoMorii 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-338775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedroo Napisano 30 Września 2021 Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Nick : Pedro Wiersz : Dziękuję Bogu codzień że trafiłem na ten serwer, To dzięki niemu życie stało się lepsze Nikt nie jest lesczem chociaż ostatnio tak kogoś nazwałem pod wpływem emocji to się zdarza, Kolego publicznie cie bardzo przepraszam, Gdy widzę tych ludzi to cieszy się morda, Fajnie by było w rzeczywistości was wszystkich poznać, Nowi wchodzą do ct lecz często większość wymięka, Kiedy masz się uczyć jak nie na błędach? I pewnie śmiejesz się z tego wiersza, Liczy się odwaga i chęć podejścia, Koniec recytacji opuśćcie kurtynę, Pozdrawiam gorąco cs-ową rodzinę. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-338779 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Napisano 30 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71321-konkurs-piosenka-wierszyk-jb/#findComment-338780 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi