xFiRescreamelo Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 WZÓR SKARGI Nick gracza składającego skargę: xFiRescream Nick gracza oskarżonego: ZRYXEN Powód skargi: zryxen powiedział do mnie jak z wróciłem mu uwagę żeby nie przeklinał na serwerze bo mnie już zaczęło wkurwiać jego żenujące zachowanie. słowa dziecka : "Zamknij mordę" ciekawe gdzie takie dziecko się wychowuje w jakiej rodzinie czy patologicznej czy normalnej. Ale po jego zachowaniu obstawiam patologicznej ale nie mieszam się. i drugie : jak chciałem wejść do ct bo on nie ma mutacji to odpowiada mi ja jestem teraz wejdziesz sobie na następnej mapie nie tylko mi tak odpowiada. Dowód(świadkowie/Demo/Screen): świadkowie boy... mike... demo: jail_desert Czas zdarzenia: 20:38 - 20:44 to było na zabawie ganianym. Proponuję o ukaranie go permem na ct dopuki nie poprawi swojego zachowania!!! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70280-skarga-na-dzieciaka-zryxen/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyo Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Jako że byłem przy tej sytuacji to się wypowiem. Potwierdzam że Zryxen złamał wtedy poniższe pkty regulaminu ale- 1.6 Zabronione jest obrażanie graczy. 2.3 Do CT może wejść tylko osoba po mutacji, chyba że nie ma takiej osoby. 7. Nagminne używanie wulgaryzmów - Ban od 30 minut do 24 godzin. 8. Prowokowanie do kłótni/Obrażanie innych graczy - Ban od 30 minut do 24 godzin. 20. Nadużywanie mikrofonu przez osoby nieposiadające mutacji bądź ze słabą jakością mikrofonu - Kick/Mute na serwerze. W dniu 1.08.2021 o 21:03, xFiRescreamelo napisał: Proponuję o ukaranie go permem na ct dopuki nie poprawi swojego zachowania!!! - według taryfikatora banów nie zasługuje on na permbana na ct Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70280-skarga-na-dzieciaka-zryxen/#findComment-333392 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Napisano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Po przeanalizowaniu nagrania z HLTV. Zabawa Niedziela. gracz zryxen prosi o wybieranie zabawy Dzieci wojny. gracz @ xFiRescreamelo odpowiada "Kto nie weźmie 6(zabawa ganiany) ten jest faja" po wyborze przez graczy zabawy Ganiany gracz zryxen komentuje "o ja*ierdole" gracz @ xFiRescreamelo zadaje pytanie graczu zryxen " Co Ty powiedziałeś młody ? " gracz zryxen odpowiada " Co Ty się przypie*dalasz do mnie ? " gracz @ xFiRescreameloodpowiada " Powiem Ci tak , trzy przekleństwa usłyszę od Ciebie to skargę na Ciebie pisze, że przeklinasz w CT, bo Twoje ku*wa słowo przeczy słowu albo co chwile jest jakieś ku albo be albo coś " gracz zryxen odpowiada "albo c*uj Ci w du*e" Na tym wasza rozmowa się skończyła. W dniu 1.08.2021 o 21:03, xFiRescreamelo napisał: i drugie : jak chciałem wejść do ct bo on nie ma mutacji to odpowiada mi ja jestem teraz wejdziesz sobie na następnej mapie nie tylko mi tak odpowiada. Cytat xFiRescream : wyjdz z ct bo ja chenty xFiRescream : zryxen Boyovcazinandresuaqraliondiesan : fire Boyovcazinandresuaqraliondiesan : dawaj next mapa xFiRescream : wyjdz Boyovcazinandresuaqraliondiesan : do ct xFiRescream : z ct Boyovcazinandresuaqraliondiesan : ze mna xFiRescream : ok Boyovcazinandresuaqraliondiesan : wezmiemy jeszcze kogos xFiRescream : pierw skarge pisze xFiRescream : na niego Myślę, że zmiana CT pod koniec mapy oraz rundy jest bezsensownym pomysłem z Twojej strony, zarówno jak wydawanie werdyktów na serwerze, ponieważ od tego jest administracja. Cytat [Egzekutor] [MEGAMOCNI] [SVIP] *DEAD* xFiRescream : zryxen dostanie bana na ct juz bez mozliwosci odwolania Skarga słuszna, gracz zryxen zostanie ukarany banem na 3 godziny, natomiast, jeżeli jego kultura podczas prowadzenia w CT się nie poprawi, zostanie rozważony ban na CT. 7. Nagminne używanie wulgaryzmów - Ban od 30 minut do 24 godzin. 8. Prowokowanie do kłótni/Obrażanie innych graczy - Ban od 30 minut do 24 godzin. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70280-skarga-na-dzieciaka-zryxen/#findComment-333405 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Napisano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70280-skarga-na-dzieciaka-zryxen/#findComment-333406 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi