adziulaa Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 @ Klusia [P] Czy masz w sobie jeszcze jakieś cechy, które miałaś jako dziecko? [O] Taaak, nadal uwielbiam się przytulać do wszystkich [P] Jakiej twojej utraconej cechy najbardziej żałujesz? [O] Niczego nie żałuje [P] Czego nauczył cię Twój ostatni związek? [O] Żeby nie angażować się od razu za bardzo. [P] Jakiej swojej zasady nigdy nie łamiesz? [O] Szacunek za szacunek. [P ]Jaka jest najstraszniejsza rzecz, jaką możesz sobie wyobrazić? [O] Pająk na moim ciele XD [P] Czy partnerzy w związku powinni być z sobą bezgranicznie szczerzy? [O] Oczywiście [P] Jaka była najdziwniejsza, najbardziej niewytłumaczalna rzecz, której byłaś świadkiem? [O] Nie wiem w sumiee [P] Jaką rzecz każdy powinien zrobić choć raz w życiu? [O] Naj**ać sie XDD [P] Co byś zrobiła inaczej, gdybyś wiedziała, że nikt cię nie oceni? [O] Nie patrze na opinię innych, to moje życie [P] Na ile lat się teraz czujesz? [O] 16 [P ]Gdybyś miała zmienić swoje imię, jakie byś teraz nosiła? [O] Dominika (@ Argos) bądź Joanna [P] Wolałabyś być dwa razy szczęśliwsza czy dwa razy mądrzejsza? [O] Dwa razy szczęśliwsza :p [P] O czym jesteś mocno przekonana, ale nie masz wystarczających dowodów? [O] O tym, że ludzie to dobre istoty, ale zaczynam w to wątpić xdd [P] Z jakiej rzeczy, którą stworzyłaś, jesteś najbardziej dumna? [O] Niczego nie stworzyłam w sumie XD [P] Jak wyglądałoby twoje osobiste piekło? [O] Trafiałyby tam tylko wybrani [P] Jak wyglądałoby twoje osobiste niebo? [O] @ Maryjan niebo haha [P] Gdyby czas zatrzymał się dla wszystkich oprócz ciebie, co byś zrobiła? [O] Niee myślałam nad tym [P] Jeżeli kryształowa kula mogłaby powiedzieć ci prawdę o tobie, twoim życiu, przyszłości czy czymkolwiek innym, co byś chciała wiedzieć? [O] Czy dostanę sie na studiaXD [P] Czy jest coś, co od długiego czasu bardzo chciałaś zrobić? Dlaczego tego nie zrobiłaś? [O] Aktualnie nie masz czegoś takiego :33 [P] Co jest twoim największym osiągnięciem w życiu? [O] 1 miejsce w ogolnopolskich zawodach w tenisie stołowym [P] Co najbardziej cenisz w przyjaźni? [O] Szczerość, jak w każdej relacji [P ]Jakie jest twoje najcenniejsze wspomnienie? [O] Dużo jest dla mnie cennych wspomnień, ale chyba najbardziej 4dniowy wyjazd do Budapesztu ze znajomymi [P] Jakie jest twoje najgorsze wspomnienie? [O] Zostawię to bez komentarza. [P] Gdybyś dowiedziała się, że umrzesz nagle w ciągu tego roku, czy jest coś co zmieniłabyś w swoim dotychczasowym życiu? Dlaczego? [O] Odwiedziłabym @ Argos @ Boski Z Polski @ Maryjan @ Melkaa @ .WERKA. i resztę ;D [P] Co dla ciebie oznacza „przyjaźń”? [O] Wsparcie, zaufanie, szczerość [P] Jakie role w twoim życiu gra miłość? [O] Aktualnie mam wywalone XD [P] Jak bliska i ciepła jest twoja rodzina? Czy czujesz, jakby twoje dzieciństwo było szczęśliwsze niż dzieciństwo innych? [O] Mama to najwazniejsza osoba w moim zyciu, nie nie czuje zeby moje dziecinstwo bylo szczęśliwsze. [P] Jeżeli miałabyś umrzeć dziś i nie mogłabyś się z nikim skontaktować, czy jest coś, czego żałowałabyś, że komuś nie powiedziałaś? [O] Nie, raczej [P] Dokończ zdanie: „Chciałabym mieć kogoś, z kim mogłabym podzielić się…” [O] Jedzeniem ahahah [P] Jeżeli mogłabyś jutro obudzić się z nową cechą lub umiejętnością, co by to było? [O] Gra na skrzypcach. @ fypッ [P] Ile lat ? [O] 18 ;D [P] skad jestes? [O] Małopolska [P] czym sie zajmujesz? [O] Uczęszczam do LO [P] ulubiona gra? [O] aktualnie cs 1.6 z odpowiednimi osobami [P] masz jakis talent? [O] Gram na instrumentach i śpiewam [P] cola zero cola original? [O] Original [P] Ulubiona bajka z dziecinstwa? [O] Teletubisie xd [P] Masz kogos? [O] Nie [P] Ulubiony samochód? [O] Mercedes [P] Pozycz piontaka [O] Dooobra ahah @SonkaViceMiss [P] Posiadasz jakiegoś pupila? (Jeśli tak to co to za słodziak) [O] Mam pieska ;D [P] Jakie są twoje największe lęki? [O] Pająki, samotność [P] Co lubisz robić, żeby zapomnieć choć trochę o realnym świecie? [O] Śpiewać, grać na saksofonie [P] W czym twoim zdaniem jesteś najlepsza? [O] Zdecydowanie instrumentalistyka [P] Gdzie jest twoje ulubione miejsce na świecie? [O] Przy przyjaciołach [P] Największe marzenie z dzieciństwa? [O] Zostać piosenkarką haha [P] Za czym tęsknisz z dzieciństwa? [O] Niezależność [P] W jakie teorie spiskowe wierzysz? [O] W żadnee [P] Co myślisz o zakazie aborcji w Polsce? [O] Kazdy ma odmienne zdanie, ale "Moja pusia nie nalezy do Jarusia" XDDD [P] Jak ocenisz obecny rząd? [O] Dno [P] Myślisz kiedy najedzie III WŚ? [O] Nie wiem, nie interesuje mnie to XD [P] Wierzysz w zjawiska paranormalne? [O] Niektóre tak [P] Przestrzegasz zasad czy jednak jesteś za powiedzeniem "zasady są po to żeby je łamać"? [O] Zasady są po to zeby je łamać [P] Czytasz książki? [O] Kryminały przeważnie [P] Najlepszy film/serial który możesz oglądać bez przerwy? [O] Hmm dużo jest takich, ale myśle ze "Lucyfer" [P] Jesteś spontaniczna czy raczej wolisz mieć wszystko zaplanowane? [O] Spontann [P] Karma, wierzysz że wraca czy to tylko taki przesąd którym nie warto się przejmować? [O] Wraca z podwójną siłą [P] Jaką ostatnio rzecz zrobiłaś po raz pierwszy? [O] Nie robiłam nic nowego XD [P] Masz listę z rzeczami do zrobienia? [O] Niee [P] Wymarzony samochód? [O] Mercedes GLC Coupe lub Bentley Bentayga [P] Masz tatuaż? [O] Nie, lecz chciałabym [P] Widoczne kolczyki u mężczyzn, tak czy nie? [O] Niee [P] Wieczorami wolisz posiedzieć w samotności czy gdzieś wyjść z miłym towarzystwem? [O] Zalezy od dnia @ Melkaa [P] Co Cię uszczęśliwia? [O] Szczęście ważnych dla mnie osób [P] wymarzony tatuaż? [O] Libraa [P] Wierzysz w duchy? [O] Nie [P] Mapa która ci najbardziej przypasowała? [O] Hm Tuscan, westwood, mirage [P] wymarzony kraj który chcesz odwiedzić? [O] Francja, Hiszpania [P] zima lato? [O] Latoo [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny [P] Miłość czy przyjaźń? [O] Aktualnie przyjaźń [P] Miałaś swoją miłość w dzieciństwie? [O] Haha miaałam [P] Ulubiona piosenka? [O] Aktualnie, Smolasty ft. Qry - POWIEDZ [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Teletubisiee [P] Która z bajek z dzieciństwa dużo cię nauczyła? [O] Scooby-Doo [P] Wymarzony prezent? [O] Wolę niespodzianki [P] Wolisz być szczęśliwa ale biedna czy raczej nieszczęśliwa ale za to być bogata? [O] Szczęśliwa ale biedna [P] Jeśli sama mogłabyś wybrać sobie imię jakie by to było i dlaczego? [O] Było wyżej ale nie wiem dlaczego, tak poprostu xD [P] Twój najlepszy tekst na podryw ? [O] Nie mam xDD [P] twoja najlepsza wymówka na spóźnienie? [O] "Musiałam coś załatwić" [P] Kim w dzieciństwie zawsze chciałaś być? [O] Piosenkarką [P] Mogłabyś być z osobą tej samej płci? [O] Nie [P] Jakie słowo chciała byś żeby znajdowało się w słowniku i co by ono oznaczało? [O] Gównarzeria - osoby w wieku 14-17 [P] Czego najbardziej się boisz? [O] Pająków, samotności [P] Jaki cytat z bajki jest twoim ulubionym? [O] "Idąc przez życie, zobaczysz, że jest tak wiele rzeczy, których nie rozumiemy. I jedyne, co wiemy, to to, że sprawy nie zawsze przebiegają zgodnie z planem." [P] Jaki jest twój najgłupszy nawyk? [O] Pstrykanie palcami xd [P] Pisałaś kiedyś pamiętnik? [O] Oczywiście [P] Twoje największe marzenie? [O] Dostać się do The Voice of Poland @ Mrs.Fuksiara [P] Czy uważasz się za osobę dojrzałą? [O] Nie w każdej sytuacji, ale przeważnie tak [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Założyc własną Poradnię Psychologiczną [P] Chciałabyś mieć dzieci? [O] Chciałabym [P] Czy wiesz kim chcesz być w przyszłości? [O] Psycholog kliniczny/kryminalistyczny [P] Dużo masz przyjaciół? [O] Nie ilość tylko jakość :33 @ Deadshot [P] Lubisz imprezować? [O] Zalezyy hah [P] Płakałaś na jakimś filmie? [O] Żeby to jednym [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Głównie rap [P] Lubisz sport? [O] Tak [P] Jeśli miałabyś jutro wziąć ślub, do jakiego utworu tańczyłabyś pierwszy taniec? [O] Ed Sheeran - Perfect lub Jassie Ware - Say You Love Me @ empi^( [P] Ile razy w życiu się schylałaś? [O] Schylałam duzo XD [P] Chciałabyś zostać reżyserką jakiegoś filmu? [O] To nie moja bajka [P] W jakim tempie piszesz na klawiaturze? [O] Optymalnie szybkim [P] Co sprawdza Cię na CSowicze? [O] Poznane osoby [P] Wybrałabyś szklankę wody, czy pół szklanki soku pomarańczowego? [O] Szklanka wody [P] Czy wiążesz przyszłość z muzyką? [O] Tak [P] Lubisz Mnie? [O] Lubię [P] Jaki masz system operacyjny na sprzęcie, którym pracujesz? [O] Windows 10 [P] Z jakim wynikiem zdałaś egzamin gimnazjalny? [O] Dobrym xdd [P] Jesteś introwertyczką czy ekstrawertyczką? [O] Rzadko wychodzę z domu więc raczej intro Nominuję : @ Maryjan 6 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70125-83-odpowiedzi-damn/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 Świetne odpowiedzi! Psycholog? Też chce iść w tym kierunku Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70125-83-odpowiedzi-damn/#findComment-332622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Sonka Napisano 25 Lipca 2021 Weteran Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 Pająki, tak masz racje są straszne, tez za nimi nie przepadam ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70125-83-odpowiedzi-damn/#findComment-332626 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadshot Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 No super odpowiedzi, ciekawa osoba! ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70125-83-odpowiedzi-damn/#findComment-332627 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryjan Napisano 26 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 O nie!! Ja?? 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70125-83-odpowiedzi-damn/#findComment-332697 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi