Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycja Odnośnie Moderatorów I Adminów Serwerów.

Salvatore

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:

Coś o sobie (dłuższa wypowiedź mile widziana):

Dlaczego chciałbyś zostać moderatorem:

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na pełnienie funkcji moderatora:

Doświadczenie w moderowaniu forum:

Co chciałbyś dodać lub zmienić na naszym forum:

25 reklam forum:

Wymagania:

Minimum 17 lat (bez wyjątków)

Brak ostrzeżeń w przeciągu ostatniego miesiąca

Minimum 100 postów i 5 dni spędzonych na forum (bez wyjątków)

Dobra znajomość ortografii i interpunkcji (bez wyjątków)

Umiejętność pracy w grupie

Codzienna aktywność na forum i wywiązywanie się z powierzonych obowiązków

Posiadanie dobrej opinii wśród użytkowników forum

25 reklam sieci (bez wyjątków)

Niekompletne podania będą odrzucane od razu.

Wzór pisany razem z Anetą i Salvatorem (niestety)

"Brak ostrzeżeń w przeciągu ostatniego miesiąca"

Czy to jest potrzebne? zamiast tego dałbym że brak aktywnych warnów.

Dodałbym do tego oczywiście jeszcze tak :"Wcześniejsze osiągnięcia na forum"

"Minimum 100 postów i 5 dni spędzonych na forum (bez wyjątków)" zmieniłbym na "Minimum 100 sensownych postów ( nie bierzemy pod uwagę jestem na tak itp ) i 5 dni spędzonych na forum (bez wyjątków)"

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Odnośnie warnów - wydaje mi się, że jeżeli ktoś stara się o rangę moderatora - sam powinien znać regulamin i brak ostrzeżeń z ostatniego miesiąca tylko to potwierdzi.

Ale nie ma sensu kontrolować ludzi czy 20 dni temu miał warna czy w ogóle.

Brak ostrzeżeń przez ostanie parę tygodni to lepiej by tak zabrzmiało :)

No mniej więcej o to mi chodziło, może być i tak.

Może być i tak trudno po samym podaniu wybrać osobę, równie dobrze możecie kandydatów brać na Team Speak`a i pozadawać pytania, tak jak to było na innych forach i zdawało egzamin, bo czasami wychodziło szydło z worka, podanie było ładne, ale podczas rozmowy wychodziło prawdziwe oblicze kandydata :P.

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Może być i tak trudno po samym podaniu wybrać osobę, równie dobrze możecie kandydatów brać na Team Speak`a i pozadawać pytania, tak jak to było na innych forach i zdawało egzamin, bo czasami wychodziło szydło z worka, podanie było ładne, ale podczas rozmowy wychodziło prawdziwe oblicze kandydata :P.

Mi chodzi by Junior Moderator znał podstawy czyli na początek jak zamykać tematy / dawać warny itp. A takie małe poradniki to ja mogę graficznie opisać i wstawić na forum.

Oczywiście botek do wzoru dopisz że Mikrofon + TeamSpeak wymagane bo my " Administracja " potrzebujemy z ekipą mieć kontakt.

Mi chodzi by Junior Moderator znał podstawy czyli na początek jak zamykać tematy / dawać warny itp. A takie małe poradniki to ja mogę graficznie opisać i wstawić na forum.

Oczywiście botek do wzoru dopisz że Mikrofon + TeamSpeak wymagane bo my " Administracja " potrzebujemy z ekipą mieć kontakt.

A mówiłem im, żeby dodać taki punkt, to mnie zlinczowali :P. Myślę, że już mamy wszystko odnośnie Junior Moderatora, i Adminów Serwerów. Teraz chyba wszystko zależy od Ciebie, bo poprawki w tych regulaminach i wizualne poprawki, to już raczej nie nasze zadanie. Czekamy na rewolucję :)

@EDIT

Chyba, że jeszcze potrzebujecie pomocy w czymś?

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Jak macie jakieś sugestie co do regulaminów to możecie od razu tutaj pisać by wszystko załatwić w 1 temacie by nie robić spamu :)

Jak macie jakieś sugestie co do regulaminów to możecie od razu tutaj pisać by wszystko załatwić w 1 temacie a nie robić spamu :)

Mówisz o regulaminie ogólnym forum, czy o wszystkich regulaminach jakie się znajdują na tym forum?

lyPNLBi.png

Raczej o regulaminach które znajdują się tutaj [KLIK]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie