Gość Mrs.Fuksiara Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 Redaktor: @ Mrs.Fuksiara Ofiara: @ mjk Kim była pierwsza osoba, którą poznałeś na sieci? Z tego co pamiętam była to @ _Airina_ Wymień 3 osoby, które zabrałabyś na bezludną wyspę? Pod kątem organizacji wybrałbym @ polkes , dla dobrej atmosfery @ pruudiTS3 oraz @ xNieznany Najbardziej irytująca osoba z forum? Nie doszukałem się żadnej osoby, która w jakikolwiek sposób by mnie irytowała. Częściej irytują mnie sytuacje niż osoby Miss i mister forum? Miss według mnie egzekwo 3 osoby: @ Elizka .Miss @ zapka @ _Airina_ A co do mistera, to nie wiem czy to legalne, ale wybiorę siebie Najbardziej pozytywna osoba? Mnóstwo tu pozytywnych twarzy, ale myślę, że @ snuffy oraz @ RingoTS3 się wyróżniają. Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Konfliktów ostatnimi czasy na naszej sieci jest sporo, najbardziej rzucają mi się te z czatbox'a, więc postawię na osoby posiadające największą ilość warnów z powodu dyskusji na czacie. Największy osioł na forum? Nie mam pojęcia kogo bym mógł tutaj umieścić, jeśli już bym miał wybierać, to chyba byłby to biedaczek @ Czapel123 Kto jest największą 'księżniczką' na forum? Zdecydowanie @ Elizka .Miss (just kidding ) Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał? Każdy, kto chciałby ze mną wyjechać na mazury i chodzić codziennie wieczorem do tawerny posłuchać klasyków na gitarze i wypić piwko, a w dzień długo spać i troszkę pozwiedzać/powędrować(można się zgłaszać haha). Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? Słyszałem, że @ RingoTS3 ma całkiem niezłe teksty na podryw Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? W tej kategorii rzucił mi się w oczy @ Mechu Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? Wydaję mi się, że autorka tego tematu, czyli @ Mrs.Fuksiara (Miło mi ) Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum? Mam wrażenie, że ostatnio @ misiek223Mister jest najbardziej aktywną osobą. Najlepszy komunikator na sieci? Jako, iż jestem Adminem naszego ts'a to wybór nie może być inny Najlepszy serwer na sieci? Jeśli chodzi o CS 1.6 to nie ma lepszego niż JB, a jeśli chodzi o CS:GO najlepiej się bawiłem na OnlyMirage #1. Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Nienawidzę kłótni oraz posiadania wrogów. Jakbyś miał kogoś awansować z forum to kogo i na jakie stanowisko? Mogę na moda? XD, a tak na poważnie to myślę, że przydałby się global moderator @ resk1z Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? CodMod lub Deathrun w cs 1.6. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Myślę, że nie mogę niczego zarzucić *Nowe* Czy obecne rangi są dla Ciebie wystarczające? Sporo ich, ale według mnie nie powinno być ich więcej ani mniej. *Nowe* Wymień swoje wady oraz zalety. Do wad mogę zaliczyć lenistwo i to, że łatwo się stresuję w różnych sytuacjach. Do zalet mogę zaliczyć bezstronność, tolerancję i przyjazne nastawienie do świata i ludzi. Resztę wad i zalet można zauważyc rozmawiając ze mną. *Nowe* Jaka kolorystyka forum podobałaby Ci się najbardziej? Granatowo-czerwona jest super, zmieniłbym jedynie kształty obramówek, gustuję bardziej w modernistycznym designie. Z kim.. Wybrałbyś się na spacer po parku? Jeśli ktoś zechce to mogę się przejść. Chciałbyś zawalczyć na Fame mma? Oj lepiej żebym nie walczył z moimi warunkami fizycznymi, pogadamy za pół roku Wybrałbyś się na piwko? Zapraszałem już całą sieć i nie zmieniam swojego zdania, jeśli znajdziemy czas w 1 terminie to nie ma problemu, można nawet jakąś imprezę zrobić Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Rzadko piszę na czatbox'ie, ale czasem jak się przywitam i spytam jak życie to sporo osób mi odpowiada Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? Raczej poszedłbym samemu Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ RingoTS3 MasterChef ? @ Layla_ Top model? @ Elizka .Miss Dlaczego ja? @ Majonezik nie wiem dlaczego Ty Jaka to melodia? Oj siebie Kogo nominujesz do kolejnego odcinka CPO? @ xNieznany Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69708-94-mjk-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi