Skocz do zawartości

Zablokowane Podanie strażnik (ostatni raz, jeśli sie nie uda odpuszczam sobie) Lee123

Gość Lee123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lee123

<<<WZÓR >>>>

Nick: Lee123
Imię: Jakub

Doświadczenie:  Średnie takie ale dam rade

Coś o sobie: Jestem Kuba, mam 16 lat. Chodzę do szkoły ponadpodstawowej na kierunek ślusarz. Lubie grać i gotować. Gram w gry takie jak: CS:GO, CS 1.6, MTA, LOL, ETS2 i Metin

Dlaczego Ty chcesz zostać strażnikiem:? Ponieważ potrafię dobrze wyegzekwować kare dla gracza, karam tych którzy "nagrzeszyli" często przesiaduje na serwerze.

Posiadasz steam? (Jesli tak dodaj stema id) : STEAM_1:0:441237160

Składka (TAK/NIE): TAK, ale to zależy ile i czym możliwa płatność ;)

Ile czasu możesz przegrać na serwerze tygodniowo?:  jeśli mam wolne to do 6h (teraz częściej przesiaduje)

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/lee123/51.83.215.2:27015/
Znajomość AMXX [0/10]: 5, ale ciągle się uczę. (jeśli chodzi o FTP dobrze znam ;d, a amx gorzej) 

Znajomość regulaminu [0/10]: 8

Znajomość moda JB [0/10]: 8/10 (przez ciągłe zmiany w menu)
Posiadasz mikrofon?:  tak

Kontakt: Discord Lee123#1962, steam lee123, ts3, forum, messenger (nie żadna mi trudność podać)

<<<WYMAGANIA >>>>

- Wiek min. 15 lat [możliwe wyjątki]

- Minimum 350 minut przegrane na serwerze

- Minimum 10 dni aktywności na serwerze

- Sprawny mikrofon

- Posiadanie TeamSpeak3

- Mutacja [możliwe wyjątki]
- Minimalna znajomość AMXX [4/10]

- Znajomość regulaminu

!!! Oświadczam !!! Zapoznałem się z tematem [Skala] AMXX od 1 do 10

<<<< PROSZĘ SKOPIOWAC CAŁĄ ZAWARTOŚĆ DO PODANIA >>>>

Prosze o nie marnowanie czasu administracji. Jeśli nie potrafisz dostosować się do polecenia w/w nie nadajesz się, oraz twoje podanie zostanie ODRZUCONE.

Administracja zastrzega sobie prawo do rozpatrzenia podania w ciągu tygodnia. 

https://csowicze.pl/topic/69497-podanie-stra%C5%BCnik-ostatni-raz-je%C5%9Bli-sie-nie-uda-odpuszczam-sobie-lee123/

Ja tam jestem na tak.  Moim zdaniem każdemu kto wykazuje chęć pomocy i gracze go w sumie lubią należy się szansa, pozatym to nie jest jakaś mega zaawansowana pozycja jeśli chodzi o administracje. Potrzebne są osoby ktore wchodzą na serwer w godzinach w których zazwyczaj nie ma administracji i nie ma komu ogarnąć serwera. Sam osobiście znam tego gracza i uważam, że świetnie nadaje się chociażby na próbę. Pozdrawiam :)

+ AMX

+ STEAM

+/-   KULTURA JEST OK, MOŻE CZASEM ODPOWIE NA DOCINKI ZE STRONY INNYCH, ALE BEZ PRZESADY KAŻDY CHYBA MA PRAWO SIĘ BRONIĆ.

+ CHĘĆ ROZWIJANIA SIĘ, I POMOC 

+ SKŁADKA

+ CZĘSTO WCHODZI DO CT, NAWET GDY ADMINISTRACJA SIĘ DO TEGO NIE ŚPIESZY.

Edytowane przez legia

neutralny

+ często ct

+ steam

+ składka

+ gt w miarę dobre

- częste prowokacje

- kulturą nie błyszczysz

Jeszcze niedawno wyzywałeś serwer od najgorszych, jak Ty to ująłeś masz już na niego "wyjebane" i niech Ciebie banują, kilka innych sytuacji gdzie kultury to Ty nie masz admin powiedział, żebyś się ogarnął to już od razu płacz się odpalił "to zbanuj mnie". W CT dzisiaj pokazałeś, że nie ogarniasz na 10 tt 2 ct. Jak dla mnie nie nadajesz się na te stanowisko, ponieważ jesteś zwykłym płaczkiem.

Na nie

stasieksygna.png.876769f49b6e05d55949593c8a548db3.png

Ja jestem jak na razie na Nie, ponieważ dzisiaj wyzywałeś serwer, gdy Stasiu powiedział Ci kilka słówek i napisałeś "Wyjebane mam nie będę grał na tym serwerze", a piszesz podanie na strażnika? Zastanów się może czy ty chcesz grać na tym serwerze czy nie, bo jeśli nie masz zamiaru grać to nie pisz podania, a jak masz zamiar grać to popraw swoją kulturę oraz swoje zachowanie, bo nie ukrywam, ale jest ono dość dziecinne, ktoś coś Ci powie, a ty od razu wyzywasz serwer i mówisz jaki to on nie jest, masz ziomek 16 lat, a zachowujesz się jakbyś miał 11 i ktoś by Ci zabawkę zabrał, a ty lecisz z płaczem do mamy bo Ci zabawkę zabrali. 

7 godzin temu, Huarashi napisał:

+ogar w ct

Tutaj się nie zgodzę z tobą Russ, bo moim zdaniem i jak pewnie wielu innych osób z serwera, to lee nie ogarnia w CT, pamiętam jak kilka dni temu buntowałem mu się, a on się spłakał i napisał, że ma wyjebane w ten serwer i wyszedł z tego CT. Tak jak Stasiu napisał nie potrafi w 2 osoby ogarnąć 10 osób na serwerze. Kreatywnie również nie prowadzi, często mu się ludzie buntują i nie potrafi sobie z nimi poradzić co też jest trochę słabe moim zdaniem, bo jak wchodzisz do CT to musisz posiadać rączki żeby poprowadzić rundę do końca.

GT w miare git, ale mógłbyś trochę nadrobić minut, a co do reszty to nie mam problemu.

Tak jak napisałem Ci wyżej zastanów się czy chcesz grać na tym serwerze, skoro piszesz milion razy dziennie, że już nie będziesz grał, a teraz piszesz podanie, a ja na ten moment jestem na NIE.

Osobiście jestem na nie, nie będe tu pisał plusów i minusów. Wystarczy, że wczoraj napisałeś, że ten serwer pada i masz wyj**ane na niego, dodatkowo wyzywasz administracje, a gdy dostaniesz bana to piszesz coś w stylu "ssij" itp. Z kulturą też jest średnio, często nie panujesz nad emocjami i wyzywasz innych.

Pozdrawiam, Gonzalez

Dużo negatywnych opinii, oraz brak kultury.

podanie_odrzcuone.png

tło.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie