Boski Z Polski Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Cześć, muszę się odwołać od jakiś śmiesznych warn'ów bo szanowny, dojrzały i doświadczony @ SkeR wlepił mi warn'y za wyrażenie swojej opinii o moderacji, która jest totalnie useless. O to dowody, które moderator mi przedstawił: A co ja mam napisać? Odkąd przyszedłem na to forum to niebyło dnia bez żadnej awantury, a moderacja totalnie nie potrafi sobie poradzić. Żeby konflikt się zakończył musi @ RumcajsJumper wchodzić i wyłączać chatbox'a / forum. Moderatorzy bardziej się przejmują opinią aktywniejszych użytkowników niż pilnowaniem porządku na forum. Dzisiaj trwała dosyć długa, burzliwa wymiana zdań i nasz doświadczony moderator postanowił wejść na forum trzy godziny po awanturze i wlepić mi trzy warn'y za wyrażenie opinii o ich pracy. Moderacja podczas dramy: Trwa drama / 1 godzina moderacja śpi 2 godzina moderacja chrapie 3 godzina moderacja warn'uje 1 screen - wyrażenie opinii o moderacji 2 screen - w sumie druga część wyjaśnia pierwszą Składając podanie na moderatora chyba każdy spodziewa się jakiejś negatywnej opinii więc dziwię się czemu najbardziej "dojrzała" osoba z moderacji wlepia warn'y za wyrażenie negatywnej opinii o ich pracy. Już nic nie można napisać negatywnego bo ich dupcia zapiecze? Napiszę to jeszcze raz. Nie obraziłem nikogo, a jedynie wyraziłem opinię i w sumie nie zamierzam się z niej wycofywać. @ Moderator jest do pi**y, Totalny bezsens oraz cenzura. Proszę czerwonych o interwencję Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Boski Z Polski 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69470-bezsensowny-warn/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor R1ng0 Napisano 17 Czerwca 2021 Sponsor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Powiem tak: co do warnów wg mnie są jak najbardziej słuszne, nie musiałeś aż w tak dosadny sposób pisać, co sądzisz o moderacji, mogłeś to ująć w bardziej elegancki sposób. Ale co do dyskusji na czacie, nie ukrywajmy że trwała zbyt długo, a nikogo z administracji ni widu ni słychu, no kurrrcze nikogo. Rozumiem, że można być zajętym, być w pracy, szkole, itd. Ale pamiętajmy, że czatbox juz wiele rzeczy widział i takie dyskusje są już prawie na porządku dziennym, nie można poświęcić chociaż 5-10 minut na sprawdzenie forum? No dajcie spokój :/ 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69470-bezsensowny-warn/#findComment-329739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Witam, postaramy się aby nasza moderacja szybciej reagowała na wszystkie sytuacje które mają miejsce na chatboxie. Ale bądźmy ludźmi... Nie jesteśmy robotami które będą 24/7 i cały czas monitorowały chatbox w celu likwidacji takich akcji. Jeżeli byśmy tak chcieli to parę osób by już dawno miało problemy i warny na swoim koncie. Nie wszystko możemy wypatrzeć. Co do warnów? Są one słuszne.. A dlaczego? Popatrzmy sobie na treść Twoich wiadomości. Są one kulturalne? Jeżeli to jest Twoja opinia to okej, ale wyrażona w sposób niestosowny i zawierające frazy obrażające moderację forum Dziękuję, pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69470-bezsensowny-warn/#findComment-329742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi