Sponsor R1ng0 Napisano 14 Czerwca 2021 Sponsor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 @ radkovskyViceMister [P] Czy chciałbyś w przyszłości wyemigrować z Podlasia? [O] Nad tym narazie się nie zastanawiałem, narazie dobrze mi sie tutaj mieszka [P] Jaki ustrój polityczny popierasz lub jest ci do niego najbliżej? [O] Szczerze? Nie mam pojęcia [P] Czy posiadasz jakiegoś zwierzaka? [O] 3 psy na podwórku pilnujące posesji i zwierzątka domowe typu kury, gołębie [P] Kto jest twoim ulubionym użytkownikiem tego forum? [O] Ze względu na przyjaźń, to @ .::Ania;3::. , bo znaliśmy się już wcześniej i głównie za nią tutaj przyszedłem ^^ a jesli chodzi o sprawy forumowe, to większość osób lubię poza paroma wyjątkami i nie jestem w stanie powiedzieć, kto jest moim ulubionym użytkownikiem [P] Czy grasz w coś oprócz CSa i LOLa? [O] Czasami w Fifę se popykam karierkę, rzadziej MTA i Mafię xd muszę znowu ją odpalić xd [P] Jakie jest twoje największe marzenie? [O] Pokonać swoją nieśmiałość [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Takiej, która wpadnie mi w ucho, więc nawet jeśli byłaby Disco Polo to bym jej słuchał xd [P] Jaka jest twoja ulubiona piosenka? [O] Nie mam takiej [P] Ulubiony sport? [O] Do oglądania piłka nożna, do grania - siatkówka [P] Jaki kraj najbardziej chciałbyś odwiedzić? [O] Niemcy [P] Czego w sobie najbardziej nie lubisz? [O] Nieśmiałości w stronę płci pięknej XD może i na forum jestem forumowym stulejarzem, ale w rzeczywistości jest zupełnie inaczej [P] Czy lubisz gumę Turbo żuć? [O] @ Mrs.Fuksiara [P] Kogo kochasz najbardziej? [O] Ciebie [P] Z kim masz najlepszy kontakt?/ [O] Taki naj naj najlepszy to z @ .::Ania;3::. [P] Opisz 3 cechy Podlasia xD [O] Atrakcyjne województwo obfite w piękne widoki, dużo zieleni i masa stulejarzy xD [P] ulubiona broń w CS? [O] Zależy od formy xd [P] Ulubiona postać w lolu? [O] Pod względem "lore" Ligi Legend to Yone i Yasuo, wybitna historia dwóch braci, a pod względem gameplayu - Sylas [P] Ulubiony serwer na Csowiczach? [O] Proste, ze DD2 #1 [P] Ulubiony mod serwera? [O] Surf w 1.6, niestety teraz mało takich :/ @ SkeR [P] Jaka emotka jest Twoją ulubioną? [O] , emotki pepe [P] Co jest złe, ale atrakcyjne do zrobienia? [O] Pierwsze co mi przyszło do głowy, to przespanie się ze swoją przyjaciółką XD [P] Czego w swoim życiu żałujesz najbardziej? [O] Dużo rzeczy żałuję, nie ma jakiejś rzeczy której akurat bym najbardziej żałował [P] Jaki jest Twój ulubiony alkohol? [O] Zimny browar [P] Co zawsze chciałeś zrobić, ale nie miałeś odwagi? [O] Zajebać wszystkim osobom z gimnazjum, które zalazły mi za skórę xd [P] Co byś zrobił, gdybyś miał czapkę niewidkę? [O] To co wyżej, zajebałbym wszystkim osobom z gimnazjum, które zalazły mi za skórę XD @ The end. [P] Jakiego języka chciałbyś się nauczyć? [O] Niemieckiego [P] Podążasz za modą, czy raczej masz swój własny styl? [O] Własny styl [P] Jakich użyłbyś słów, gdyby były one ostatnimi wypowiedzianymi? [O] Powiedziałbym, co sądzę o ludziach, ktorych spotkałem na swojej drodze [P] Najlepszy cytat, który zapadł Ci w pamięć to? [O] "Wczoraj to juz historia, jutro to tajemnica, ale dzisiaj to dar losu. A dary są po to, by się nimi cieszyć." [P] W co najczęściej grasz? [P] Aktualnie w Ligę Legend :C [P] Najlepsza gra z dzieciństwa to? [O] Nie mam takiej swojej najlepszej, dobrze wspominam Sąsiadów z Piekła Rodem [P] Gdybyś miał wybierać między szczęściem i biedą, a zostaniem milionerem co byś wybrał? [O] Szczęście i bieda [P] Skąd pomysł na nick? [O] Mój pierwotny nick z lola to był FQRingo FQ Ringo i proste [P] Co sprawia, że Twój dzień staje się lepszym? [O] Spotkanie z ludźmi xd giercowanie, dymy na forum [P] Gdybyś dostał propozycje wyjazdu z kraju na zawsze, odcięcia się od znajomych za zostanie bogatym, przyjąłbyś ją? [O] Nie [P] Ulubiona książka to? [O] Od matematyki [P] Jaki jest Twój ulubiony film? [O] Nie mam takiego [P] Jaki jest Twój ulubiony serial? [O] Też nie mam takiego [P] Czym się interesujesz? [O] Gry, memy, informatyka, piłka nożna, dymy na forum, troche polityki, wszystkiego po trochu [P] Chciałbyś zostać sławną postacią? [O] Tak, ale niestety jest to niemożliwe :/ @ Sysia ;* [P] Jakiego koloru jest Twoja ulubiona koszulka? [O] Niebieski [P] Jakie zwierzęta lubisz najbardziej? [O] Pieski najlepsze, ale kotki też spoko, zwłaszcza te z piwnicy [P] Bez jakiej rzeczy nie wyobrażasz sobie życia? [O] Bez Internetu [P] Co robisz po przebudzeniu się? [O] To zależy od dnia, jak mam szkołę, to się ubieram i szykuję na autobus, a jak dzień wolny, to już zależy od moich preferencji :Darkmode: [P] Jaka była Twoja najdalsza podróż od domu? [O] Do Warszawy na wycieczkę [P] Twoja ulubiona mapka w cs? [O] Duścik [P] A broń? [O] Już było wyżej to pytanie [P] Jaka masz wadę wzroku? [O] Zez skośny lewego oka z niedowidzeniem [P] Co robisz, gdy Ci się nudzi? [O] Nie chcesz wiedzieć najczęściej to gram, ale i inne rzeczy znajdą się do roboty [P] Nie myślałeś o zostaniu Redaktorem? [O] A redaktor Fanpage? Ha! [P] Kogo nie lubisz na forum? [O] Ludzi xd @ Pietrek90 [P] Jakie Miasto na Podlasiu ? [O] Okolice Nowogrodu, jeśli chodzi ci o miejsce zamieszkania [P] Jaki Alkohol lubisz ? [O] Zimny browar [P] Masz Siostrę lub Brata ? [O] Mam i braciszka i siostrzyczkę [P] Podróże lubisz ? [O] Zależy dokąd [P]Szczepiłeś się ? [O] Nie [P] Pracujesz czy się uczysz ? [O] Uczę się [P] Ile Masz lat ? [O] 18 [P] Ile masz wzrostu ? [O] 180cm [P] Chodzisz na basen ? [O] Nie [P] Byś poszedł do teatru czy do kina ? [O] Do kina na randewu z jakąś dziołchą bym poszedł Dzięki za pytania, nominuję najlepszego technika Dusta, czyli @ Boski Z Polski 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69413-78-odpowiedzi-ringo/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi