Sponsor PRO Gr@b@rz Napisano 12 Czerwca 2021 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Data zdarzenia: 12.06.2021. godzina 18:33 Nick użytkownika: wynik ujemny Dowody: demo z serwera link do blokady czatu (gag) Świadkowie: gracze na serwerze Uzasadnienie: Grając w małym składzie bombę można podłożyć na jeden BS, każdy to wie, regulamin jednak nie zabrania poruszać się po całej mapie. Ja jak to Ja chodzę własnymi ścieżkami i kilka razy zabiłem admina w plecy na co zareagował wpisem , na czacie , coś w stylu kolejny raz w plecy i dostałem kicka z serwera. Kolejny raz jak go zabiłem napisałem DOBRANOC nic więcej, i dostałem GAGA za prowokowanie admina, no i to już Mnie wkurzyło. Co niby takiego zrobiłem zabijając amina ??? No zachowanie a zwłaszcza obecność adminów na forum z serwera Mirage #2 pozostawia wiele do życzenia. Mało tego trochę dystansu do Siebie oraz innych, Ja Cię nie obraziłem, a zostałem potraktowany z góry jak dziecko, mimo to ,że no jestem starszy i to o wiele. Wnoszę o ukaranie admina. Edytowane 12 Czerwca 2021 przez Gr@b@rz Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69375-skarga-admin-zxcursed-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-dobrze-napisa%C5%82em-nick/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan Truskawa Napisano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 @ Danski @ xeno proszę o rozpatrzenie sprawy Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69375-skarga-admin-zxcursed-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-dobrze-napisa%C5%82em-nick/#findComment-329322 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danski Napisano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 @ deepkroh Co masz do dodania z twojej strony? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69375-skarga-admin-zxcursed-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-dobrze-napisa%C5%82em-nick/#findComment-329439 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo fc enjoyer Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Chciałbym dodać ,że gag został dany za prowakowanie innego administaratora pod nickiem: hawryszontko. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69375-skarga-admin-zxcursed-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-dobrze-napisa%C5%82em-nick/#findComment-329502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawryszontko Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Gag został dany za prowokacje Administracji, za o to ten wpis gdzie została osoba admina zlekceważona i zadrwiona. "Proszę Pana", jedyne o co może "Pan" prosić to o zrobienie obiadu przez swoją mamę. Dziękuje. raz jak go zabiłem napisałem DOBRANOC Edytowane 15 Czerwca 2021 przez hawryszontko Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69375-skarga-admin-zxcursed-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-dobrze-napisa%C5%82em-nick/#findComment-329503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Gr@b@rz Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Sponsor PRO Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Jak jedno słowo dobranoc może wyprowadzić kogoś z równowagi czy prowokować. Zabiłem administratora w plecy chyba z dwa czy trzy razy i musiał się wyżyć. Po Waszych wpisać wnioskuję, że jak już się tam gra na tym serwerze to najlepiej się nie odzywać i nic nie pisać, a jeszcze lepiej to grać gorzej od Was. Zauważyłem, że koniecznie chcecie uznać swoją wyższość nad innymi graczami. Demo nie kłamie. Całą sytuacja wyglądała tak: Za chodzenie po całej mapie i zabiłem admina dostałem kicka, wszedłem i napisałem pytanie dwa razy za co kick? Zero odpowiedzi sensownej, więc napisałem na czacie, że poleci skarga na forum, po jakiejś chwili zabiłem znów admina, napisałem dobranoc i dostałem gaga. No to jak Wy tak postępujecie z graczami co są spokojni i jedyne co robią to grają, to ciekawe jak postępujecie z innymi co nie są tak spokojni jak Ja. Proszę o ocenę dema z gry i ocenę całego zajścia. edit #1 A o to i cała rozmowa z czatu serwera: [RankMe] Player deepkroh is ranked at 7/587 , 3382 points, 495 kills, 305 deaths, 72 assists, KDR 1.62 and 0 tks and 130 MVPs. Moxije : ? *TRUP* Neronq : ale banie dałeś *TRUP* deepkroh : nie bo ty sosen -_- : a tak naprawdę mam na maxa spotifaya włączonego *TRUP* deepkroh : ***** *TRUP* Neronq : XDDDD *TRUP* deepkroh : moxi nie do cb jak cos *TRUP* hawryszontko : przestan ***** chodzic od plecow [RankMe] Counter-Terrorists got 2 points for Winning the Round. (CT) Moxije : n (CT) Moxije : n [SM] hawryszontko: Kicked Wynik ujemny (Reason: "ogarnij ping") Gracz Wynik ujemny opuścił grę () (CT) Moxije : nnice (CT) Moxije : xD (CT) hawryszontko : !rs zly_korniszon csowicze.pl dołącza do oddziału terrorystów *TRUP* Wynik ujemny : xza co kick ? *TRUP* Wynik ujemny : za co kick ? sosen -_- : za ping deepkroh : ogar ping *TRUP* Moxije : admin pomylil ping *TRUP* Wynik ujemny : ta 22 *TRUP* Moxije : z *TRUP* Moxije : core duo *TRUP* Moxije : i myslal ze to ping *TRUP* Moxije : =( *TRUP* deepkroh : ***** *TRUP* deepkroh : stoje *TRUP* Wynik ujemny : nie bron go , pytam za co kick ?\ *TRUP* deepkroh : sprawdzam [RankMe] Terrorists got 2 points for Winning the Round. *TRUP* Moxije : ja go nie bronie *TRUP* Moxije : tylko ci odpowiadam [RankMe] Terrorists got 2 points for Planting the Bomb. [RankMe] sosen -_- (2822) got 4 points for Planting the Bomb. hawryszontko : :DDDDDDDDDDD (CT) hawryszontko : !gun deepkroh : przeciz ***** napisal powod na **** sie pytasz Wynik ujemny : leci skarga na forum deepkroh : przeciez* sosen -_- : zapewne się pomylił że masz ping a tak naprawdę ci się trzęsie celownik od cheatów hawryszontko : dla mamy sie jeszcze poskarz Moxije : byniu byl powod Moxije : ale jak chlop ma problemy zeby przeczytac only B [RankMe] Terrorists got 2 points for Winning the Round. hawryszontko : drugi pulpit i love it deepkroh : XD deepkroh : same sosen -_- : jak tam się gra Wynik ujemny na cheatach ? hawryszontko : tylko tam wcisne hawryszontko : tab WARIACIKKessa csowicze.pl.com dołącza do oddziału terrorystów *TRUP* deepkroh : kruwa *TRUP* deepkroh : krowka *TRUP* Moxije : krowa (TT) WARIACIKKessa csowicze.pl.com : drop ktos cos? Neronq : krowa (TT) sosen -_- : rank [RankMe] Player sosen -_- is ranked at 13/587 , 2837 points, 368 kills, 421 deaths, 74 assists, KDR 0.87 and 0 tks and 82 MVPs. *TRUP* hawryszontko : kto to widzial [RankMe] Terrorists got 2 points for Planting the Bomb. [RankMe] sosen -_- (2844) got 4 points for Planting the Bomb. deepkroh : tja nie [RankMe] Terrorists got 2 points for Winning the Round. *TRUP*(CT) Neronq : polski esportowiec *TRUP* deepkroh : top *TRUP*(CT) hawryszontko : !rs Gracz WARIACIKKessa csowicze.pl.com właśnie ocalił gracza ✪ AIMSTARS sosen -_-, zabijając gracza KEYDROPPEEK Moxije! [RankMe] Terrorists got 2 points for Winning the Round. (TT) sosen -_- : top Wynik ujemny : no i spi [RankMe] Terrorists got 2 points for Winning the Round. *TRUP* hawryszontko : aha *TRUP*(CT) Neronq : prawie Wynik ujemny : dobranoc *TRUP*(TT) WARIACIKKessa csowicze.pl.com : DA KTOS AK? Gracz deepkroh opuścił grę (rozłączył się) sosen -_- : Moxije tylko gra żeby być top 1 hawryszontko : chcesz koniecznie gaga? Neronq : XDDD Moxije : ? Moxije : xD Wynik ujemny : ta za co ? XD. dołącza do oddziału terrorystów Moxije : ze tak to ujme Neronq : a kóra jest sosen -_- : w kilka dni już w top 10 Moxije : **** mnie obchodzi jakas topka bartekcyb09 dołącza do oddziału antyterrorystów Moxije : serwerowa hawryszontko : za wszystko hawryszontko : za zycie Moxije : xD hawryszontko : za bledy Wynik ujemny : nie da rady [SourceComms++] deepkroh: Issued an extended gag on Wynik ujemny for 30 minutes (reason: prowokowanie admina). hawryszontko : "DDDD Nie obraziłem ani nic takiego nie zrobiłem po pierwsze aby dostać kicka a po drugie aby dostać gaga. Pozostanę nieustępliwy i proszę i ukaranie w tym przypadku obu adminów serwera. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Gr@b@rz Dodanie rozmowy z czatu serwera jako dowód Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69375-skarga-admin-zxcursed-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-dobrze-napisa%C5%82em-nick/#findComment-329505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danski Napisano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Po obejrzeniu demka przejrzenia chatu @ cvrsed ( zxcursed ) nadał gaga za nadmiernym pytaniem o powód kicka pomimo że był napisany mimo że był nie słuszny wracjąc zgodziłeś się na gaga "Wynik ujemny : ta za co ?" Ta jest odpowiednikiem wyrazu Tak, to nie widzę problemu jedynie po sfrustrowany odpisał ofensywnie "deepkroh : przeciz ***** napisal powod na **** sie pytasz" Co do @ hawryszontko Bezpodstawny kick, żałosne komentarze "hawryszontko : dla mamy sie jeszcze poskarz" czy też "hawryszontko : chcesz koniecznie gaga?" Podsumowując ten kick był niesłuszny tak samo jak ofensywne odzywki adminów natomiast na gag sam odpisałeś "ta a za co?" jedyne ostrzeżenie mam do powodu gaga "prowokowanie admina". Administrator Hawryszontko dostaje ostrzeżenie a włącznie razem z zxcursed reprymende za takie komentarze. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69375-skarga-admin-zxcursed-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-dobrze-napisa%C5%82em-nick/#findComment-329587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan Truskawa Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69375-skarga-admin-zxcursed-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-dobrze-napisa%C5%82em-nick/#findComment-329682 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi