Skocz do zawartości

Zablokowane Skarga [I na Administrację i na ParyZ ala TerroR. ]

Gość P00F

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: Możemy podpiąć to już nawet na dziś zatem, 11.06.2021 r.

Nick użytkownika: @ TerroR. ala @ ParyZ

Dowody: Logi konta ParyZ i IP pokrywającego się z @ TerroR.

Świadkowie: Chatbox, @ misiek223Mister

Uzasadnienie: Od dłuższego czasu zastanawiam się czemu taki osobnik jest jeszcze na tym forum, który tylko drażni i prowokuje na każdym kroku ludzi z chatbox'a oraz ! UWAGA ! zasłania się bratem konta co jest absurdem i bzdurą, a skąd mi to wiadomo? Niegdyś byłem na tej samej Sieci serwerów co on pan i widziałem wywiad i było wyraźnie napisane, że nie ma rodzieństwa i jest jedynakiem. 

Piszę skargę na główną administrację także, bo do tej pory nie "znalazła" niczego podejrzanego gdzie ja mając logi acp i dane dostępowe wyraźnie widziałem, że gość ma MK i gra na dwóch kontach.

Jak to sprawdzić? Musielibyśmy się cofnąć do momentu gdzie wtedy @ ParyZ zaczął obrażać ludzi i nagle tak o pojawił się pan @ TerroR. .

Także proszę teraz ładnie byście się w końcu zajęli tą sprawą PORZĄDNIE.

https://csowicze.pl/topic/69345-skarga-i-na-administracj%C4%99-i-na-paryz-ala-terror/

Podpisuje się pod skargą, każdy wokół wie ze to "ParyZ" xd do tego co wejdzie na sb to robi koperkowe aferki i kozaczy ^^ po co nam ktoś taki. 

U mnie na profilu w ostrzeżeniu słownym od LadyAnny jest skrin jak paryz sam potwierdza ze ma multikonto xd 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

https://csowicze.pl/topic/69345-skarga-i-na-administracj%C4%99-i-na-paryz-ala-terror/#findComment-329208

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Color format