Gość Mrs.Fuksiara Napisano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Redaktor: @ Mrs.FuksiaraSupport Ofiara: @ Un4given. Kim była pierwsza osoba, którą poznałeś na sieci? @ Klusia Wymień 3 osoby, które zabrałabyś na bezludną wyspę? @ Pietrek90 @ Sysia ;* @ Mrs.FuksiaraSupport Najbardziej irytująca osoba z forum? @ Mechu Miss i mister forum? @ ferstel @ Sysia ;* Najbardziej pozytywna osoba? @ Pan Truskawa Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Nie wiem. Największy osioł na forum? Brak. Kto jest największą 'księżniczką' na forum? @ Sysia ;* Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał? @ Klusia Do zanzibaru. Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? - Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? - Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum - Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum?? - Najlepszy komunikator na sieci? @ misiek223Mister Najlepszy serwer na sieci? Uważam, że DM Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Owszem ale zostawię to dla siebie Jakbyś miał kogoś awansować z forum to kogo i na jakie stanowisko? @ Sysia ;* Na HeadAdmin'a Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Paintball. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Uważasz, że wykonują bardzo rozsądnie i regularnie nie mam do czego się przyczepić. *Nowe* Czy chciałbyś jeszcze jakąś rangę na sieci? UBT 1.6 *Nowe* Wymień 3 wady oraz 3 zalety w sobie. Wady: Lenistwo, Brak chęci do nauki, Zalety: Radosny, Lubi zarywać do dziewczyn, romantyk *Nowe* Jak oceniasz forum w skali 1-10? Czegoś Ci brakuje? Szczerze nic mi nie brakuje, jeżeli chodzi o ocenę forum dałbym 12 ale wiedząc że jest tylko do 10 to oceniam na dychę. Z kim.. Wybrałbyś się na spacer po parku? @ Lolcia :3 Chciałbyś zawalczyć na Fame mma? Jeszcze nad tym nie myślałem. Wybrałbyś się na piwko? Zawsze Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Rzadko Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? Tak Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ Pietrek90 MasterChef ? @ Klusia Top model? @ ferstel Dlaczego ja? @ Pan Truskawa Jaka to melodia? @ RumcajsJumper Kogo nominujesz do kolejnego odcinka CPO? @ LewyBrzeG Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69233-91-un4given-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor R1ng0 Napisano 4 Czerwca 2021 Sponsor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Teraz, Mrs.Fuksiara napisał: Zalety: Radosny, Lubi zarywać do dziewczyn, romantyk To się nazywa stulejarstwo nie no git jest poza pewnymi odchyłami w niektórych odpowiedziach xd 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69233-91-un4given-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-328661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Buahaha ja, @ Mrs.FuksiaraSupport i @ Pietrek90 na bezludnej wyspie? XDDD to byłby ARMAGEDON 2 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/69233-91-un4given-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-328662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi