BIG WIN ALLADIN 0 Napisano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 Nick*:BIG WIN ALLADIN IP / Steam ID*:STEAM_1:0:601535719 Admin banujący:Bartosh Data i godzina otrzymania bana*:04-22-21 22:15 Runda:Druga lub trzecia Serwer*:❱❱ [PL] ★ CSowicze.pl ★ [MIRAGE#2] ❱�... Powód:Multi-Hack Link do demka*: Nie wiem gdzie znaleźć demko Wycinek z konsoli*:-------- Krótki opis sytuacji*: Emm no nie wiem strzeliłem głowe adminowi i nagle dostałem bana *pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P00F 1 829 Napisano 22 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2021 @ Bartosh Standardowo 3 podejrzane akcje, czas 24 godziny czas start. ╔►:Wejdź OGÓLNA KOMUNIKACJA ╔► Przy wysyłaniu PW opisz dokładnie sytuację, bym mógł szybciej rozwiązać Twoją sprawę. ╔► Proszę nie wysyłaj mi po setki PW w jednej sprawie, będę uważać to za spam i tylko stracisz czas. ╔► Nie twórz więcej prywatnych wiadomości niż 1 w jednej sprawie, pomoże to w szybszym załatwieniu danej sprawy. ╔► Używaj poprawnej polszczyzny i nie kalecz słów. ╔► Rozpoczynając rozmowę wpierw przedstaw się, a dopiero potem przejdź do sedna sprawy. ╔► Nie jestem od spraw CS 1.6, kontaktuj się z osobą, która opiekuje się owym wcześniej podanym działem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P00F 1 829 Napisano 24 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 ╔►:Wejdź OGÓLNA KOMUNIKACJA ╔► Przy wysyłaniu PW opisz dokładnie sytuację, bym mógł szybciej rozwiązać Twoją sprawę. ╔► Proszę nie wysyłaj mi po setki PW w jednej sprawie, będę uważać to za spam i tylko stracisz czas. ╔► Nie twórz więcej prywatnych wiadomości niż 1 w jednej sprawie, pomoże to w szybszym załatwieniu danej sprawy. ╔► Używaj poprawnej polszczyzny i nie kalecz słów. ╔► Rozpoczynając rozmowę wpierw przedstaw się, a dopiero potem przejdź do sedna sprawy. ╔► Nie jestem od spraw CS 1.6, kontaktuj się z osobą, która opiekuje się owym wcześniej podanym działem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi