Gr@b@rz 23 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Nick*: Maciek IP / Steam ID*: https://steamcommunity.com/profiles/76561198946552600 Admin banujący: Grabarz Data i godzina otrzymania bana*: 20:14 Runda: nie pamiętam Serwer*: Only MIrage 1 Powód: WH Link do demka*: nie będzie potrzebne Wycinek z konsoli*: Krótki opis sytuacji*: Gracz błędnie zbanowany, Bana powinien dostać Maciej a dostał ten oto Maciek. Proszę o odbanowanie gracza *pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 971 Napisano 3 Kwietnia Technik Pomoc Techniczna Udostępnij Napisano 3 Kwietnia ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ Problem z forum? Kliknij i mnie dodaj. ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi