Skocz do zawartości

Zablokowane PODANIE DO LSPD

A D V E

Rekomendowane odpowiedzi

●OOC ●
Nick discord: MaksioO_O
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 9,5
Doświadczenie w serwerze RolePlay: w roleplay gram od początku tego roku 
Doświadczenie w pracy w grupie: Mam duże doświadczenie w pracy ponieważ wiele rzeczy wykonuje właśnie w grupie
Doświadczenie na służbie LSPD:  Grałem na innej wyspie jako policjant i bardzo dobrze mi to wychodziło 
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? zalezy jaki dzień ale średnio 3-4 h

● IC ●
Imię i nazwisko: Caden Jones
Dlaczego akurat LSPD?: Chciałbym umilić sobie czas oraz mieć kontakt z obywatelami miasta
Czy będziesz przestrzegał regulamin? jasna sprawa
Czym się wyróżnisz w LSPD?: opanowaniem oraz pomocą gdy ktoś tego potrzebuje
 Historia postaci(min. 100 słów): Caden pochodzi z biednej rodziny wychował się w Texasie od najmniejszych lat oglądał znęcającego się na matka ojca Jego ojciec dużo pił i sprowadzał swoich kolegów którzy tez znęcali się nad matka. Widząc co robi jego ojciec zawsze uciekał z domu i udawał się na wiadukt gdzie oglądał jadące pociągi albo do babci i dziadka których bardzo kochał . Pewnego dnia wracając do domu zauważył skatowaną i już martwa matke a przy niej kopiącego ją ojca uciekł do pokoju i czekał aż ojciec zaśnie po 10 min ojciec już spał  Caden wstał i podniósł nóż chciał wbić ojcu nóż prosto w serce ojciec obudził się i ubił chłopakowi nóż w żebra ostatnimi siłami uciekł do babci i powiedział jej że mama nie żyje oraz obiecał babci że jak dorośnie to wsadzi go do więzienia.

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/5/#findComment-321442

Gość Czarny

OOC ● 
Nick discord:Czarny#5724
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 8
Doświadczenie w serwerze RolePlay:300H
Doświadczenie w pracy w grupie: Bardzo wysokie
Doświadczenie na służbie LSPD: Średnie ale w bardzo szybka chęć nauki
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 4h 

● IC ●
Imię i nazwisko: James Blakovsky
Dlaczego akurat LSPD?: Ponieważ chciałbym pomagać naszemu miastu, żeby zmniejszyć poziom przestępczości w mieście
Czy będziesz przestrzegał regulamin? Tak
Czym się wyróżnisz w LSPD?: Starannością w wykonywanych obowiązkach, sumiennością oraz zaangażowaniem w służbę
 Historia postaci(min. 100)

James Blakovsky urodził  się w Kandzie 1996. Jego ojciec posiadał małe gospodarstwo domowe a matka pracowała w okolicznym sklepie. Od małego James zastanawiał się kim zostanie w przyszłości i wybrał bycie Policjantem. Jednak najpierw musiał się dobrze uczyć w szkolę ponieważ jego ojciec jak i matka miała wobec niego bardzo duże wymagania. Matka na początku nie chciała się zgodzić z wyborem syna i odmawiała mu pójście do LSPD. Jednak James postanowił że  po skończeniu szkoły średniej postanowił pójść do szkoły policyjnej którą zdał z wyróżnieniem. Później postanowił wstąpić do Wyższej szkoły policyjnej którą także zdał. Z obecnym doświadczeniem składa podanie do LSPD  w Los Santos

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/5/#findComment-321488

●OOC ●
Nick discord: Jamoto#0001
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 10
Doświadczenie w serwerze RolePlay: Przegrane ponad 3h godzin na serwerach roleplay.
Doświadczenie w pracy w grupie: Mam doświadczenie w pracy w grupie.
Doświadczenie na służbie LSPD: Spore, ponad 600h na różnych serwerach w tej frakcji.
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?8-9 godzin dziennie.

● IC ●
Imię i nazwisko: Jack Smith
Dlaczego akurat LSPD?: Ponieważ zawsze interesowała mnie praca jako policjant. Chcę również iść w ślady Ojca oraz żeby był ze mnie dumny.
Czy będziesz przestrzegał regulamin? Tak.
Czym się wyróżnisz w LSPD?: Napewno charakterem, profesjonalizmem, aktywnością.
 Historia postaci(min. 100 słów): Jack urodził się 22 sierpnia 1997 roku w Chicago. Pochodził on z normalnej rodziny gdzie panował spokój. Mama Jack'a pracowała w lokalnej piekarni a tata był Policjantem. Jack od małego przejawiał zamiłowanie do pracy, którą wykonywał jego ojciec. Jack zawsze brał stronę policji. W wieku 12 lat przeprowadził się do Los Santos. Gdy chłopak miał 13 lat jego ojciec został śmiertelnie postrzelony na patrolu przez jednego z ulicznych złodziejaszków. Niestety oprycha nie udało się złapać. Chłopak zdecydował, że zrobi wszystko co w jego mocy, aby złapać osobę odpowiedzialną za śmierć jego ojca. Przez kolejne dziesięc lat chłopak przykładał się do nauki oraz do szkoleń które musiał przejść, najlepiej jak tylko potrafił. Po kolejnych trzech latach, przechodził różnego rodzaju dodatkowe szkolenia, aby móc robić wszystko jak najlepiej. Jego celem było nie tylko ukaranie osoby odpowiedzialnej  za śmierć jego ojca, ale również chciał, żeby ojciec mógł być z niego dumny. 

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/5/#findComment-321542

●OOC ●
Nick discord:WaRiOt
Znajomość regulaminu serwera (1-10):9
Doświadczenie w serwerze RolePlay:10
Doświadczenie w pracy w grupie:bardzo duże 
Doświadczenie na służbie LSPD:dobre chce się też wiele nauczyć 
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? Bardzo duzo gdy byłem medykiem bardzo dużo czasu spedzalem na służbie 

● IC ●
Imię i nazwisko:Stasiu Psikuta
Dlaczego akurat LSPD?:kolega mnie zachęcił 
Czy będziesz przestrzegał regulamin? Tak oczywiście 
Czym się wyróżnisz w LSPD?: bardzo duża aktywnością 
 Historia postaci(min. 100 słów): Stasiu ma 23 lata był bardzo dobrym medykiem który spędzał dużo czasu na sluzbie spotkał chłopaka z którym się poznał i zakolegował on pracował w LSPD i zachęcił go aby razem pracowali w lspd Stasiu nie wiódł dobre życie wiele się nauczył sam gdy był młody sam zarabiał na siebie chciał też pomagać ludzią mam nadzieję że zostanę przyjęty dziękuję <3

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/5/#findComment-321552

Napisano 1 Marca (edytowane)

●OOC ●
Nick discord:jdjdjdjd
Znajomość regulaminu serwera (1-10):9
Doświadczenie w serwerze RolePlay:9
Doświadczenie w pracy w grupie:8
Doświadczenie na służbie LSPD:żadne 
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 3-6

● IC ●
Imię i nazwisko:John Wood
Dlaczego akurat LSPD?:Jest to bardzo ciekawa praca i chciałbym się w niej spróbować
Czy będziesz przestrzegał regulamin?: oczywiście
Czym się wyróżnisz w LSPD?: Będę miły i uczciwy
 Historia postaci(min. 100 słów):John urodził się w Wielkiej Brytanii jego ojciec był komendantem w pobliskiej jednostce, jego matka była krawcową. John od małego chciał zostać policjantem i być takim jak ojciec. Był to porządny chłopiec z zasadami. Był dla wszystkich miły i uczciwy, zawsze miał dobre oceny, nigdy nie dostał żadnej uwagi od nauczyciela. Gdy skończył 19 lat wyjechał do Los Santos na studia. Po skończeniu studiów chce zostać policjantem.

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/5/#findComment-321595

●OOC ●
Nick discord:WaRiOtツ#7903
Znajomość regulaminu serwera (1-10):10
Doświadczenie w serwerze RolePlay:10
Doświadczenie w pracy w grupie:9
Doświadczenie na służbie LSPD:7
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? w ekenndy bardzo duzo w tygodniu po 3-5h 

● IC ●
Imię i nazwisko: Stasiu Psikuta
Dlaczego akurat LSPD?: kolega mnie zachecił i postanowiłem wstapic w szeregi lspd 
Czy będziesz przestrzegał regulamin? tak 
Czym się wyróżnisz w LSPD?:aktywnoscia kreatywnoscia doswaidczeniem 
 Historia postaci(min. 100 słów):Stasiu Przeprowadzil se do LS pracował jako medyk bardzo ta praca mu sie podobała lecz pewnego dnia poznał sie w szpitalu ktory pracował w lspd zachecil go do dołaczenia Stasiu myslał na tym na poczatku myslał ze to zły pomysł lecz bo dobrym rozmysleniu postanowił złozyc podanie <3

Edytowane 2 Marca przez A D V E

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/5/#findComment-321700

●OOC ●
Nick discord: gofieku#1554
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 7.5/10
Doświadczenie w serwerze RolePlay:  około 300,400h na serwerach Roleplay więc doświadczenie jest myślę, że duże
Doświadczenie w pracy w grupie: Spore ponieważ na wielu serwerach rp w pracy LSPD lub w crime trzeba pracowac w grupie.
Doświadczenie na służbie LSPD: 100,200h około
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? Dziennie około z 5,6h

● IC ●
Imię i nazwisko: Jerry Berry
Dlaczego akurat LSPD?:  Ponieważ jestem osobą która potrafi pracować w stresie i jestem osobą zdeterminowaną do działania więc poprostu nie odpuszczam nigdy. Zawszę dążę do swojego. 
Czy będziesz przestrzegał regulamin? Tak
Czym się wyróżnisz w LSPD?: Kreatywnością, Sprytnością, Zdeterminowaniem oraz Umiejętnościami.
 Historia postaci(min. 100 słów): Jerry urodzony w roku 1998 drugiego lutego oddany do domu dziecka przez rodziców. Jerry przez pierwsze lata w domu dziecka nie wiedział czemu jest tu tyle dzieci i osób. Lecz w końcu kolega Jerrego wytłumaczył mu, że rodzice go oddali tu i go poprostu nie kochali. Jerremu było bardzo smutno i czuł się nie kochany. Prowadziło to do jego depresji oraz nie lubiał pracować w grupie. Koledzy pocieszali go acz kolwiek Jerry dalej był smutny i zdołowany. Po kilku dniach od dowiedzenia się czemu jest w domu dziecka został on adoptowany przez pewną parę która była bogata ale za to nie była arogancka. Chłopiec nie wiedział jak to mieć rodzinę i również był wystraszony i nie śmiały. Przez pierwsze 3 tygodnie w domu jego przyrodnich rodziców nie potrafił się odnalezc. Jego ojciec był szefem LSPD a jego matka szefową EMS. Rodzice opowiadali mu jak jest w pracy i co w niej robią a Jerry słuchał tego z ciekawością. Po kilku tygodniach pracy z Jerrym chłopiec przekonał się do ludzi oraz do pracowania w grupie. Dzięki jego przyszywanym rodzicom odnalazł siebie i jego marzeniem jest zostanie jedyn z LSPD. Aktualnie mieszka on sam w swoim domu ponieważ nie chciał on obarczać swoich rodziców własnymi problemami. Utrzymuje on dalej z nimi kontakt i dziękuje im za wszystko co dla niego zrobili

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/5/#findComment-321723

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie