Skocz do zawartości

Zablokowane PODANIE DO LSPD

A D V E

Rekomendowane odpowiedzi

●OOC ●
Nick discord:  @kSSawski#5287
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 9,5
Doświadczenie w serwerze RolePlay: ponad 100h
Doświadczenie w pracy w grupie: spore
Doświadczenie na służbie LSPD: brak
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? koło 5-10 dziennie

● IC ●
Imię i nazwisko: Eustachy Onion
Dlaczego akurat LSPD?: Byłem przestępcą, lecz teraz po resocjalizacji w więzieniu postanowiłem naprawić swoje błędy i pomóc naszemu pięknemu miastu.
Czy będziesz przestrzegał regulamin? Oczywiście.
Czym się wyróżnisz w LSPD?: Poczuciem humoru, jestem dość przebiegły, dobrze prowadzę samochody
 Historia postaci(min. 100 słów): Eustachy urodził się w roku 1998 w małym miasteczku w Polsce, skąd w wieku 5 lat wyjechał z ojcem pochodzenia Amerykańskiego do Los Santos, dzięki czemu świetnie zna miasto, Eustachy w szkole zszedł na złą drogę dlatego był gangsterem, lecz od zawsze czuł coś co mu nie pasuje w tym, a mianowicie to że często jest to krzywdzący "zawód". Mały Onion od małego miał styczność z gangsterką, dlatego wie jak taka grupa działa od wewnątrz i jest w stanie pomóc je rozpracować. Jest on bardzo zmotywowany do pomocy obywatelom Los Santos, oraz do likwidowania wszelkich niebezpieczeństw.

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321050

●OOC ●
Nick discord: meffo
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 10
Doświadczenie w serwerze RolePlay: 3 lata na różnych serwerach.
Doświadczenie w pracy w grupie: Kilka frakcji na FiveM oraz MTA.
Doświadczenie na służbie EMS: 4 razy na różnych wyspach.
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 1-4 godzin.

● IC ●
Imię i nazwisko: Tony Harris
Dlaczego akurat EMS?: Ponieważ owe zainteresowanie przyszło z wiekiem.
Czy będziesz przestrzegał regulamin? Tak
Czym się wyróżnisz w EMS?: Honorem oraz profesjonalizmem.
 Historia postaci(min. 100 słów): Tony Harris urodził oraz wychował się w Liberty City. Wychowany został przez matkę oraz ojca. Posiadał również dwójkę młodszych braci. Tony zamieszkiwał przeciętną ulice w LC. Od dziecka nie wiedział kim chce zostać, przewijało mu się kilka zawodów. W wieku 14 lat z powodu zamieszek w Liberty City wyprowadzili się do Los Santos. Pewnego dnia szkołę odwiedził zespół K-9. Wtedy Tony zaczął interesować się tematami weterynarii i postanowił zostać weterynarzem psów policyjnych. Z czasem zaczął bardziej interesować się służbą w departamencie policji i postanowił że zostanie policjantem.

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321052

●OOC ●
Nick discord: Rudy XD#4112
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 7/8
Doświadczenie w serwerze RolePlay: ponad 1600h
Doświadczenie w pracy w grupie: Głownie odgrywalem policjanta,prawnika i w EMS
Doświadczenie na służbie LSPD: wiekszosć czasu na policjancie mysle ze jakies ponad 1000h
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? tygodniowo okolo 13h

● IC ●
Imię i nazwisko: John Navarra
Dlaczego akurat LSPD?: Mysle ze praca w policji pomoze mi w rozwinieciu umiejetnosci ktore juz posiadam
Czym się wyróżnisz w LSPD?:  Jestem osobą zorganizowaną, zdyscyplinowaną, a także otwartą na nowe wyzwania i doświadczenia. Powierzone mi zadania wykonuję solidnie i rzetelnie. Potrafię pracować zarówno w grupie jaki i na samodzielnym stanowisku. Moim celem jest stała praca, w której w pełni wykorzystam swoje zdolności.
 Historia postaci(min. 100 słów): John pochodzi z bogatej rodziny. Jego ojciec jest prawnikiem w Liberty City i chce aby syn przejął jego interes w przyszłości, wiec układa mu zycie zaczynając  od szkoły kończąc na ślubie z wybraną kobietą przez ojca i matkę. John chcąc uwolnić się od planów ojca i matki, postanawia po skończeniu studiów uciec do Los Santos i tam prowadzić zycie według własnych planów. W LS pracuje na budowie liczac na pozytywne rozpatrzenie jego podania i zaczecia zycia według wlasnych planów. 

Edytowane przez RudyXD
troche bledow i dodalem cos do histori
https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321055

------[OOC]------
Wiek(Wymagane 14):16
Doświadczenie LSPD: kiedyś byłem policjantem na różnych wyspach
Coś o sobie: Mam na imię adamus jestem bardzo zabawny, wysportowany
Staż na wyspie(ilość godzin): 160

------[IC]------
Imię i Nazwisko:Adamus
Coś o sobie(Postać):Adam Cholms jest zwykłym chłopakiem ktory marzy byćodicerem LSPD
Byłeś karany/posiadasz prawo jazdywymagane?(np:nie/tak): nie/zaraz sobie zrobię
Dlaczego LSPD/list motywacyjny (minimum 50 słów/sprawdzamy kreatywność): Adam Cholms jest to zywkły przeciętny człowiek ktory bardzo chciał zostać policjantem od małego zawsze dziadek mu pokazywał jak to jest być policjantem a jego ojciec był tzw."klawiszem" w więzieniu. tata też mu pokazywał jak to być służbą więzienna lecz bardziej wolał iść do LSPD w poszuwiwaniu złoczyńców oraz pomagania biednym oraz bezbronnym kiedy coś im się dzieje
Poprzednia Praca: żadna

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321185

●OOC ●
Nick discord: pawloczkaa
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 9
Doświadczenie w serwerze RolePlay: 9/10
Doświadczenie w pracy w grupie: dobre
Doświadczenie na służbie LSPD:  odpowiednie
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 6/7h dziennie

● IC ●
Imię i nazwisko:  Roxi  Kregiel
Dlaczego akurat LSPD?: od zawsze interesowałam się filmami i sprawami gdzie dużą role odgrywała policja dlatego chciałabym sama spróbować
Czy będziesz przestrzegał regulamin? tak
Czym się wyróżnisz w LSPD?:  pracą w grupie / odwagą 
 Historia postaci(min. 100 słów):  Roxi Kregiel od małego interesowała sie policją oraz pomocą innym . Jej dziadek jak i ojciec byli policjantami oraz jej cała rodzina interesowała sie policją następnie gdy po podstawówce nastąpił wybór kierunku w przyszłej szkole nie myślała długo, wybrała szkołe i  przygotowała się do nauki jej rodzina zadecydowała że przeprowadzi się do Los Santos . Roxi nie miała wyboru by zostać w obecnym kraju więc przprowadziła się razem z rodziną . W Los Santos miała jeszcze większy wybór szkół policyjnych więc bez problemu znalazła odpowiednią dla siebie szkołe .Szkołe zakończyła z wyróżnieniami , była lepsza niż inni. Cała rodzina była z niej bardzo dumna . Roxi chwile po zakończeniu szkoły wysłała cv o prace jako policjantka . Aktualnie czeka aż Komenda policji rozważy jej podanie a cała rodzina trzyma za nią mocno kciuki . Czy uda jej sie dostać do wymarzonej pracy i pójść w ślady dziadka i ojca?  

Edytowane przez Pawloczkaa
https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321206

●OOC ●
Nick discord: zuza
Doświadczenie w serwerze RolePlay: jakieś jest nie za duże ale szybko się uczę 
Doświadczenie w pracy w grupie: pracowałam kiedyś
Doświadczenie na służbie LSPD: na innej wyspie byłam i chce teraz spróbować tutaj
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 5/6

● IC ●
Imię i nazwisko: Gora Tabora
Dlaczego akurat LSPD?: Interesuje się policją i sytuacjami w których odgrywają oni ważną role
Czy będziesz przestrzegał regulamin? tak
Czym się wyróżnisz w LSPD?: cierpliwością, pracą zespołową
 Historia postaci(min. 100 słów): Gora Tabora urodziła się 19.10.2000 roku w Californi. Od dziecka interesowała się zawodem policjantki, w dzieciństwie oglądała różne programy związane z policją i różnymi kryminalnymi sprawami. Jej tata był policjantem przez co od dziecka w jakimś stopniu uczyła się podstawowych rzeczy. Kiedy była pełnoletnia zapisała się do szkoły policyjnej którą polecił jej tata, chodziła tam przez dwa lata. Co prawda gdy skończyła 17 lat w Californi zamieszkała z przyjaciółką i po trzech latach razem stwierdziły, że chcą się przenieść do Los Santos. Tam postanowiła spróbować zgłosić się do pracy w policji razem z przyjaciółką i ma wielką nadzieje, że się uda.

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321224

Gość achtung 1337

●OOC ●
Nick discord: ! achtung_1337#5759
Doświadczenie w serwerze RolePlay: ponad 700h na serwerach rp
Doświadczenie w pracy w grupie: byłem dwa razy w jednostce lspd, potrafię pracować w grupię jak i dostosowywać się do poleceń rang wyższych
Doświadczenie na służbie LSPD: byłem oficerem II stopnia, oraz jeszcze później na innym serwie byłem kadetem. jakieś 200h na służbie przegrane mam
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? dziennie w tygodniu jakoś myślę z 5 godzin

● IC ●
Imię i nazwisko: Georgio Bushing
Dlaczego akurat LSPD?: Ponieważ jestem osobą opanowaną, fanatykiem broni palnej oraz pościgów
Czy będziesz przestrzegał regulamin? jak najbardziej
Czym się wyróżnisz w LSPD?: 
 Historia postaci(min. 100 słów): rok 1994 w małym domku u podnóży liberty city urodził się mały Bryan McWilson kiedy miał 8 lat jego ojciec popadł w alkoholizm  oraz w uzależnienie od hazardu przez automaty. kiedy bryan miał  13 lat jego ojciec zmarł przez przedawkowanie alkoholu oraz przez 4 krotną padaczkę alkoholową, jego matka Sophia za wszelką cenę chciała wszystkiego co najlepsze dla swojego syna. jednak poprzez złe dowarzystwo w szkole średniej Brayan się stoczył a do jego życia wkroczyły wszelkiego rodzaju używki i hazardy. po kilkunastu latach ciągłęgo picia i niszczenia sobie życia w końcu postanowił wziąść się za siebie i przyleciał do los santos w celu ułożenia sobię życia na nowo. przeszedł szkołe policyjną i zamierza przejść na dobrą strone mocy

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321240

●OOC ●
Nick discord: OGKiri2137#2899
Wiek 14
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 8
Doświadczenie w serwerze RolePlay: Ponad 30h
Doświadczenie w pracy w grupie: Duże
Doświadczenie na służbie LSPD: Na innym serwerze około 5h
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? W tygodniu od 2 do 6 a w weekendy jest to nawet do 12h

● IC ●
Imię i nazwisko: Emporio Osranii
Dlaczego akurat LSPD?: Chciałbym zostać policjantem, ponieważ lubię pracę policjanta a na wyspie nie ma ich za dużo więc mógłbym zasilić ich szeregi
Czy będziesz przestrzegał regulamin? Owszem
Czym się wyróżnisz w LSPD?: Będę wyróżniał się moim charakterem, odwagą, asertywnością, i innymi cechami.
 Historia postaci(min. 100 słów): Emporio Osranii jest to chłopak urodzony w Sandy Shores w roku 2000.  Jego matka umarła przy porodzie a ojciec całe dnie pił alkohol i ćpał. W jego najmłodszych latach normą było to, że wokół niego każdy sięgał po alkohol i używki, lecz on taki nie był i za dzieciaka postanowił, że chce być inny niż reszta. W wieku 12 lat postanowił, że chce zostać policjantem. Zdobył książki z których czerpał wiedzę na temat pracy w LSPD. W wieku 14 lat gdy wieczorem spacerował i rozmyślał na temat życia spotkał pewnego Pana który okazało się, że jest policjantem. Stoczyli długą rozmowę o życiu i o pracy w policji. Po tej rozmowie dowiedział się jeszcze więcej na temat tej roboty. Wtedy był już pewny, że chce zostać policjantem i bardzo się starał aby móc tam dołączyć.

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321289

●OOC ●
Nick discord: meffo
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 10
Doświadczenie w serwerze RolePlay: 3 lata na różnych serwerach.
Doświadczenie w pracy w grupie: Kilka frakcji na FiveM oraz MTA.
Doświadczenie na służbie LSPD: 4 razy na różnych wyspach.
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 1-4 godzin.

● IC ●
Imię i nazwisko: Tony Harris
Dlaczego akurat LSPD?: Ponieważ owe zainteresowanie przyszło z wiekiem.
Czym się wyróżnisz w LSPD: Honorem oraz profesjonalizmem.
 Historia postaci(min. 100 słów): Tony Harris urodził oraz wychował się w Liberty City. Wychowany został przez matkę oraz ojca. Posiadał również dwójkę młodszych braci. Tony zamieszkiwał przeciętną ulice w LC. Od dziecka nie wiedział kim chce zostać, przewijało mu się kilka zawodów. W wieku 14 lat z powodu zamieszek w Liberty City wyprowadzili się do Los Santos. Pewnego dnia szkołę odwiedził zespół K-9. Wtedy Tony zaczął interesować się tematami weterynarii i postanowił zostać weterynarzem psów policyjnych. Z czasem zaczął bardziej interesować się służbą w departamencie policji i postanowił że zostanie policjantem.

Edytowane przez meffo13
https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321300

●OOC ●
Nick discord: Brzezu
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 8-9
Doświadczenie w serwerze RolePlay: Spore
Doświadczenie w pracy w grupie: Duże nieraz robiliśmy jakieś akcje z kolegami
Doświadczenie na służbie LSPD: Duże, na innych serwerach również byłem policjantem a raz nawet szefem LSPD
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? Około 4 godzin dziennie

● IC ●
Imię i nazwisko: Paweł Figiel
Dlaczego akurat LSPD?: Ponieważ lubie stać w ochronie prawa, chronić naszej wyspy przed złem
Czy będziesz przestrzegał regulamin? tak oczywiście
Czym się wyróżnisz w LSPD?: Myślę, że wyróżnię się tym, że dobrze strzelam, mam wiele pomysłów jak rozwinąć LSPD
 Historia postaci(min. 100 słów): Pawel Figiel urodził się 26 Grudnia 1990 w Los Santos. Od początku miał ciężkie życie. W wieku 7 lat zmarł mu ojciec, następnie w wieku 17 lat zmarła mu matka. Chłopak gdy tylko był w stanie pracować brał prace jakie tylko się da. Powoli zbierał pieniądze i otworzył swój sklep. Sklep rozwijał się, najpierw był to tylko sklep spożywczy, później dodano dział narzędziowy i dział z zabawkami dla dzieci. Sklep spłonął gdy miał 22 lata. Przez reszte czasu błąkał się i pracował dorywczo. Ludzie go nie szanowali, aż do czasu gdy uratował staruszke przed złodziejem, który chciał ją okraść z pieniędzy. Paweł stanął w obronie staruszki i pobił złodzieja. Za pobicie złodzieja musiał zapłacic mandat. Gdy Paweł nie miał już sił aby żyć trafił na bardzo miłego policjanta, który przywrócił mu wiarę, że będzie lepiej. Policjant zapytał czy nie chciałby zostać policjantem. Paweł się zgodził, policjant prowadzi go krok po kroku jak dołączyć w szeregi LSPD. W momencie składania podania ma 31 lat i czeka na decyzje zarządu.

https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/page/3/#findComment-321318

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie