A D V E Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 (edytowane) ●OOC ● Nick discord: Wiek: Znajomość regulaminu serwera (1-10): Doświadczenie w serwerze RolePlay: Doświadczenie w pracy w grupie: Doświadczenie na służbie LSPD: Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? ● IC ● Imię i nazwisko: Wiek: Dlaczego akurat LSPD?: Czy będziesz przestrzegał regulamin? Czym się wyróżnisz w LSPD?: Historia postaci(min. 100 słów): Edytowane 2 Marca 2021 przez A D V E 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monke Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord: monke#7291 Wiek: 14 Znajomość regulaminu serwera (1-10): 6 Doświadczenie w serwerze RolePlay: 278 g Doświadczenie w pracy w grupie: posiadam Doświadczenie na służbie LSPD: spore Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? kilka dzienie ● IC ● Imię i nazwisko: James Williams Wiek:25 Dlaczego akurat LSPD?:poniewarz chciałbym pomagać obywatelom w potrzebie Czy będziesz przestrzegał regulamin? tak Czym się wyróżnisz w LSPD?: osobowością oraz magicznymi sztuczkami Historia postaci(min. 100 słów): James urodził się w 1995 r w ubogiej rodzinie na farmie, miał on bardzo ciężko w życiu przez ojca, który wydawał na alkohol, w jego domu było bardzo często awantury w pewnym momencie jego mama nie wytrzymała stresu i zmarła. Kończąc 8 lat udał się do szkoły, gdzie był jednym z naj lepszych uczniów jeździł on na wiele olimpiad jak i konkursów po skończeniu podstawówki udał się do liceum a później na studia, gdzie ukończył maturę z wyróżnieniem, postanowił, iż pójdzie na akademie policyjną bez zastanowienia przyjęli go udało mu się zdać wszystkie egzaminy. James, kiedy skończył akademię zaczął rozglądać się za pracą w policji po kilku dniach poszukiwań dostał się do niej na rangę kadet a później oficer stopnia pierwszego, lecz odszedł, gdyż chciał sobie zrobić przerwę po kilku miesiąca przerwy znalazł nową ofertę i napisał podanie jak na razie czeka z nie cierpliwością na rozpatrzenie. ( jest 147 słów) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JERRY SMITH Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord: Śmieszny człowiek Wiek:15 Znajomość regulaminu serwera (1-10):8 Doświadczenie w serwerze RolePlay:300h przegrane na rp Doświadczenie w pracy w grupie:Całkiem duże Doświadczenie na służbie LSPD:To bedzie mój pierwszy raz jako lspd i Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?7 ● IC ● Imię i nazwisko:Jerry Smith Wiek:21 Dlaczego akurat LSPD?:Ponieważ lubie uczestniczyć w pościgach i nie chce być klapkiem na wyspie Czy będziesz przestrzegał regulamin?to jest obowiązek Czym się wyróżnisz w LSPD?:czasami sie wkurzam , miły oraz mam zapał żeby pracować Historia postaci(min. 100 słów):Jerry urodził się w Ameryce ma 21 lat i jest samotną osobą. Jest bardzo otwarty na nowe przyjaźnie i szanuje każdą kobiete. Jerry miał dziewczyne która go zdradziła i było mu z tym bardzo ciężko i dlatego przyleciał do Los Santos. Gdy już dotrał na Wyspe to widział jak ludzie sprzedają narkotyki albo strzelali do siebie. Bardzo on tego nie tolerował więc postanowił wstąpić do Los Santos Police Department. Oraz kiedyś w Angli jak był medykiem ale iż miał on bardzo mały wiek bo zaledwie 18 lat przyjeli go na okres próbny i został po 1 mies. został wyrzucony. Wtedy pomysłał sobie o Los Santos Police Department i tak własnie zdał testy sprawnościowe do Policji ale zajeło mu to bardzo dużo czasu i pracy nad sobą oraz innymi osobami. Wtedy właśnie udało mu się zdać testy i tak po zaledwie 1 tyg. Złożył podanie do lspd Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320087 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icefire Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord: seba#7952 Wiek:14 Znajomość regulaminu serwera (1-10):8/10 Doświadczenie w serwerze RolePlay:duże Doświadczenie w pracy w grupie:spoko Doświadczenie na służbie LSPD:duże Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? na spokojnie z 4h ● IC ● Imię i nazwisko:Kamil Black Wiek:21 Dlaczego akurat LSPD?:ponieważ od zawsze chciałem dołączyć do LSPD było to moje wielkie marzenie Czy będziesz przestrzegał regulamin? oczywiście że tak Czym się wyróżnisz w LSPD?:poczuciem humoru i wiedzy jak na kadeta Historia postaci(min. 100 słów): Urodziłem się w prayżu w dość zaradnej rodzinie nie mieliśmy problemów finansowych byłem wzorowym uczniem w szkole więc poszedł do swojego wymarzonego technikum a potem poszedłem na studia na studiach zawsze mnie wyzywali od kujona itp . gdy skończyłem 18 lat poszedłem od razu na egzamin prawa jazdy zdałem za pierwszym razem jako jedyny z rodziny mi się to udało pewnego dnia postanowiłem że będę chciał dołączyć do LSPD ponieważ .Moim wielkim marzeniem było zostanie LSPD ponieważ bardzo mi się to spodobało oraz mój tata był policjantem. Gdy skończyłem 20 lat wyprowadziłem się od rodziców i zamieszkałem sam po czym od razu próbowałem znaleść sobię tą wymarzoną dziewczynę z którą spędzę reszte życia Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominzooo Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord:dominzooo Wiek:16 Znajomość regulaminu serwera (1-10):9 Doświadczenie w serwerze RolePlay:1000h Doświadczenie w pracy w grupie: dosc duze Doświadczenie na służbie LSPD: okolo 400h Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 4h dziennie ● IC ● Imię i nazwisko:Dave Wiek: 22 Dlaczego akurat LSPD?: poniewaz chcialbym chronic miasta codziennie wyjezdzac na dlugi patrol oraz lapac zloczyncow Czy będziesz przestrzegał regulamin?tak Czym się wyróżnisz w LSPD?: lojalnoscia uczcioscia oraz pracowitoscia Historia postaci(min. 100 słów): :Dave to zapalony pomocą chłopak uwielbia pomagać ludzią i i nie lubi przestępców pochodzi ze wzgórz Vinewood i jest troskliwą osoba ma 22 lata i od malego lubil kazdemu pomagac pewnego razu gdy o poranku kupowal z mama bulki na sklep zostal przeprowadzony napad do sklepu wbieglo 2 gangsterow w maskach po calej przygodzie gdy gangsterzy uciekali dave podstawil jednemu noge zbir sie przewrocil po czym stracil przytomnosc a drugi uciekl gdy bandyta siem obudzil na miejscu byla juz policja a dave po opowiedzeniu calej histori policjanotowi dostal lizaka oraz naklejke na ktorej bylo napisane dzielny chlopak,Dave od tamtego momentu uznal ze za wszelka cene chce zostac policjantem narazie jest szefem ochrony w supermarkecie ale gdy szef LSPD przyjmie ten wniosek odrazu sie zwalnia oraz odrazu wyjedzie na swoj pierwszy patrol. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żeberko Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord: Żeberko#8491 Wiek: 16 Znajomość regulaminu serwera (1-10): 9 Doświadczenie w serwerze RolePlay: duża ilość godzin na innych serwerach Doświadczenie w pracy w grupie: duża Doświadczenie na służbie LSPD: grałem na kilku serwerach Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? ok.4/5 ● IC ● Imię i nazwisko: Brajan Russo Wiek:23 Dlaczego akurat LSPD? : Gdy byłem młody oglądałem dużo filmów akcji, wtedy moim marzeniem było zostać policjantem. W domu od zawsze byłem uczony aby pomagać i przestrzegać zasad. Więc jako policjant będę mógł pomagać i karać ludzi którzy są niezgodni wobec prawa Czy będziesz przestrzegał regulamin? Tak, jest to moim obowiązkiem Czym się wyróżnisz w LSPD?: Mam duże umiejętności Historia postaci(min. 100 słów): Brajan pochodzi z Sandy Shores. Gdy był młody codziennie rano przy śniadaniu widział policjantów jadących na służbę, ponieważ obok jego domu był posterunek policji. Brał z nich przykład, ponieważ od urodzenia był uczony, że należy żyć zgodnie z prawem i pomagać innym ludziom. Gdy zbliżały się jego 18 urodziny przeprowadził się z rodzicami do Los Santos. Było to dla niego duże miasto i ciężko było mu się odnaleźć. Po jakimś czasie przyszło mu na myśl, że musi jakoś zacząć zarabiać, więc poszedł pracować do pobliskiego sklepu. Pewnego ranka do sklepu wbiegło dwóch zamaskowanych mężczyzn i zaczęło celować do niego z broni i kraść pieniądze. Po napadzie na sklep, Brajan strasznie się wkurzył lecz przypomniał sobie poranki w Sandy gdy codziennie widział policje jadącą na służbę. Od tamtej pory robił wszystko by zacząć pracować jako policjant. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320101 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszny Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord:Śmieszny człowiek Wiek:14 Znajomość regulaminu serwera (1-10):8 Doświadczenie w serwerze RolePlay:300h przegrane na rp Doświadczenie w pracy w grupie:Całkiem duże Doświadczenie na służbie LSPD:Brak, chcę je zdobyć tutaj. Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?4 ● IC ● Imię i nazwisko:Jerry Smith Wiek:21 Dlaczego akurat LSPD?:Chcę służyć miastu i chronić obywateli. Czy będziesz przestrzegał regulamin?to jest obowiązek Czym się wyróżnisz w LSPD?:czasami sie wkurzam , miły oraz mam zapał żeby pracować Historia postaci(min. 100 słów):Jerry urodził sie w niewielkim miasteczku w wzgórzach. Jerry był uczony żeby nigdy nie robić nic nie legalnego i żyć jak prawo nakazuje, gdy Jerry miał 16lat jak wracał do domu to był świadkiem napadu na sklep niedaleko jego domu, to Jerry zadzwonił na policje i postępował jak mu operator policji mówił , jak policja przyjechała to pochwaliła Jerrego za jego postępowania , po tej akcji Jerry postanowił że sam zostanie policjantem ale narazie pracuje jako ochroniarz i oczekuje aż lspd przyjmnie jego wniosek i jest gotowy na zwolnienie się z pracy. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nortek Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord:Nortek Wiek:13 Znajomość regulaminu serwera (1-10):7-10 Doświadczenie w serwerze RolePlay: 50h przegrane w rp i bardzo dużo oglądałem rp jak ktoś grał jako policjant Doświadczenie w pracy w grupie: umiem pracować z innymi osobami Doświadczenie na służbie LSPD: oglądałem dużo rp jak ktoś grał policjantem Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 4-7h ● IC ● Imię i nazwisko: Nortek Stegliński Wiek: 20 Dlaczego akurat LSPD?: bo chce pomagać innym i być strużem prawa Czy będziesz przestrzegał regulamin? oczywiście Czym się wyróżnisz w LSPD?: będę miły i bardzo pomocny wszystkim Historia postaci(min. 100 słów): Nortek pochodzi z Paleto. Zawsze przestrzega prawa i uczy innych aby go przestrzegali. jako mały chłopiec bardzo chciał zostać Policjantem w wieku 8 lat mama kupiła mu strój policjanta, chociaż wszyscy się z niego śmiali bardzo cieszył się z tego prezentu chodził w nim do szkoły jak i z mamą na zakupy. Kiedy go zgubił bardzo płakał ale mama mówiła mu że bez swojego stroju i tak może być bohaterem i pomagać ludziom. W wieku 15 lat dołączył do ochotniczej policji (pomagał policjantom w akcjach) ogląda on bardzo dużo filmów kryminalnych i śledzi poczynania policji w swoim mieście. Jego marzeniem jest zostać prawdziwym policjantem. Mama uczyła go aby pomagał innym, zawsze chętnie pomagał ludziom w pracy zakupach i takich typu rzeczach. Zawsze robił i robi wszystko co w jego mocy aby zostać policjantem ponieważ chce spełnić swoje największe mażenie. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek_ksb Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord: antek_ksb Wiek: 13+ Znajomość regulaminu serwera (1-10): 8 Doświadczenie w serwerze RolePlay: średnie Doświadczenie w pracy w grupie: wysokie Doświadczenie na służbie LSPD: zerowe Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 8-15 (wtorek 9,45-15) ● IC ● Imię i nazwisko: Bob White Wiek: 20 Dlaczego akurat LSPD?: moim zdaniem to jest to ciekawa postać Czy będziesz przestrzegał regulamin? tak Czym się wyróżnisz w LSPD?: negocjacją Historia postaci(min. 100 słów): Bob pochodzi z biedniej rodziny jego ojciec ciągle przychodził pijany do domu a jak tylko wrócił brał narkotyki. od rana bił Boba i jego mamę. Bob miał również siosrę niestety tata ją pobił na śmierć i zakopał gdzieś w lesie. gdy tylko bob skończył 18 lat wyjechał do LS. marzeniem Boba jest łapanie takich ludzi jak jego ojciec i łapać wszystkich którzy przejadą na czerwonym świetle lub przekroczą prędkość. bob miał doświadczenie z bronią gdy był mały poniewarz chodził na strzelnicę. Bob po szkole chodził z kolegami na zajęcia z samoobrony żeby bronić się przed swoim ojcem. pewnego dnia gdy bob wracał z pracy ochroniarza zobaczył że jakiś rozpędzony samochód jechał prosto w stronę jakiejś starej babci niestety babcia nie przeżyła sprawcy nie udało się złapać jak się okazało sprawcą był Tomasz Chajto. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320120 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Covid Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 (edytowane) ●OOC ● Nick discord: Covid#5533 Wiek: 14 Znajomość regulaminu serwera (1-10): 10 Doświadczenie w serwerze RolePlay: 9 Doświadczenie w pracy w grupie: 10 Doświadczenie na służbie LSPD: 9 Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? 3/6 h ● IC ● Imię i nazwisko: Diego Richo Wiek: 25 Dlaczego akurat LSPD?: Chcę chronić naszą piękną wyspę Czy będziesz przestrzegał regulamin? tak Czym się wyróżnisz w LSPD?: jestem pomocny i miły i umiem słuchać wyższych rang Historia postaci(min. 100 słów): Serhio pół Amerykanin pół Hiszpan. Mój tata był Amerykaninem pracował dla lspd. A mama była hiszpanka pracowała w sklepie. Miałem brata starszego o rok i dwie siostry jedną w wieku brata drugą o rok młodszą. Gdy miałem 12 lat uprawiałem wiele sportów i zacząłem interesować się pracą policji. Nóż brał miał wtyki i pracował dla gangsterów. W wieku 19 lat mój brat zmarł został zastrzelony przez gangsterów gdy szedł z siostrą do sklepu a siostrę zgwałcili. Zawsze kochałem swojego brata. Gdy on zmarł. Zawsze byłem dobry z sportów więc postanowiłem udać się do akademii policyjnej zdałem ją z wyróżnieniem ukończyłem ją w wieku 25lat i przeprowadziłem się na tą wyspę i złożyłem podanie do PD Edytowane 3 Marca 2021 przez Covid Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67232-podanie-do-lspd/#findComment-320195 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi