A D V E Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 (edytowane) ●OOC ● Nick discord: Wiek: Znajomość regulaminu serwera (1-10): Doświadczenie w serwerze RolePlay: Doświadczenie w pracy w grupie: Doświadczenie na służbie EMS: Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?: ● IC ● Imię i nazwisko: Wiek: Dlaczego akurat EMS?: Czy będziesz przestrzegał regulamin? Czym się wyróżnisz w EMS swoją obecnością?: Historia postaci(min. 100 słów): Edytowane 2 Marca 2021 przez A D V E 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dartmes Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 (edytowane) ●OOC ● Nick discord:jdjdjdjd Wiek:15 Znajomość regulaminu serwera (1-10):9 Doświadczenie w serwerze RolePlay:8 Doświadczenie w pracy w grupie:7 Doświadczenie na służbie EMS:małe Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?:4-6 ● IC ● Imię i nazwisko: Juan Puerto Wiek:24 Dlaczego akurat EMS?: Bardzo podoba mi się praca medyka Czy będziesz przestrzegał regulamin?: Tak Czym się wyróżnisz w EMS swoją obecnością?: Jestem miły i bezkonfliktowy Historia postaci(min. 100 słów): Juan urodził się w meksyku, jego ojciec i matka byli medykami w pobliskim szpitalu. Juan od małego miał dobre oceny, dlatego poszedł do jednej z lepszych szkół w meksyku. W wieku 18 lat chciał rozwijać się dalej dlatego postanowił wyjechać do stanów zjednoczonych, tam dostał się na studia medyczne. Po zakończeniu studiów Juan może teraz zostać medykiem. Edytowane 3 Marca 2021 przez Dartmes Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRiOt Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord:WαRıOтツ#7903 Wiek:16 Znajomość regulaminu serwera (1-10):9 Doświadczenie w serwerze RolePlay:10 Doświadczenie w pracy w grupie:DUZE Doświadczenie na służbie EMS:srednie Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?:w tygodniu 3-5h w wekenndy nawet 6-7h ● IC ● Imię i nazwisko:Stasiu Psikuta Wiek: Dlaczego akurat EMS?:Poniewaz interesuje sie tym i chce pomagac osoba ic Czy będziesz przestrzegał regulamin? Jak najbardziej Czym się wyróżnisz w EMS swoją obecnością?:Aktywnością,Pomocą,i takowym doswiadczeniem Historia postaci(min. 100 słów):Stasiu Urodził sie w Polsce Na śląsku w wieku 12 lat zmarła mu matka ojciec alkoholik nie miał dla niego czasu i pieniędzy. Stasiu Bardzo dobrze sie uczył marzył o ty aby pójść na studia medycyny i wyjechac do LS . W ieku 22 skonczyl studia medycyny i wyleciał do Ls chciał zacząść prace tam jako Lekarz i własnie złożył podanie Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brokencart535 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord: Brokencart535 Wiek:14 Znajomość regulaminu serwera (1-10): 9/10 Doświadczenie w serwerze RolePlay: mam 2000h a na serwerze malo ale staram sie nabijac Doświadczenie w pracy w grupie: Duze Doświadczenie na służbie EMS: z 700h mam na medyku Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?:4h ● IC ● Imię i nazwisko: James Shadow Wiek: Dlaczego akurat EMS?: Bo mam doswiadczenie medyczne Czy będziesz przestrzegał regulamin? Tak Czym się wyróżnisz w EMS swoją obecnością?: Bede sie staral jak najlepiej robic wszystko i jezdzil czesto patrolowac teren Historia postaci(min. 100 słów): Jakiej postaci jest ta historia? to chyba o mnie a to byłem małym grzecznym dzieckiem lubilem Grac czesto w pilke nozna i ogólnie to od dawna chcialem zostac medykiem ale dopiero teraz sie odwazylem + mam bardzo wysoki głos bo miałem wypadek a gó*****y medyk mi sie trafił i nie mam już takiego samego głosu Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320284 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIadeForce Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 (edytowane) . Edytowane 8 Marca 2021 przez BIadeForce Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320579 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda Wojownik Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 (edytowane) ●OOC ● Nick discord: Panda Wojownik #4661 Wiek: 13 Znajomość regulaminu serwera (1-10): 8 Doświadczenie w serwerze RolePlay: spore Doświadczenie w pracy w grupie: standardowe Doświadczenie na służbie EMS: spore Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?: pon pia od 14 do 20 21 ● IC ● Imię i nazwisko: Logan White Wiek: Dlaczego akurat EMS?: 41 Czy będziesz przestrzegał regulamin? tak Czym się wyróżnisz w EMS swoją obecnością?: chęcią do pomocy długi czas na służbie Historia postaci Logan White urodził się w meksyku jak miał 8 lat zobaczył w telewizji jak medycy pomagają ludzią od tamtego momentu marzył żeby tez tak pomagać ludzią jak miał 14 lat zaczynał uczyć się kursów bhp i powiększał swoją wiedze na temat medycyny Logan jak miał 16 lat poznał dziewczynę która wspierała go zeby dążył do celu lecz po roku zerwała bo za mało posiwięcał jej czasu bo ciągle myslał o medyku jak Logan Miał 17 lat zobaczył akcje medyków na żywo wtedy jeszcze bardziej mazyl o tym w wieku 18 lat Logan wyprowadził się z domu rodzinnego i zamieszkał w małym mieszkaniu nie daleko szpitala codziennie jak chodził na spacer patrzył na szpital Logan znalazł prace jako informatyk mineły 3 lata lecz on nadal marzył ze kiedyś bedzię medykiem Edytowane 7 Marca 2021 przez Panda Wojownik Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320604 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIadeForce Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) . Edytowane 9 Marca 2021 przez BIadeForce Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barteq Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 18 godzin temu, BIadeForce napisał: ●OOC ● Nick discord:BIadeForce Wiek:14 Znajomość regulaminu serwera (1-10):9 Doświadczenie w serwerze RolePlay:Tak Doświadczenie w pracy w grupie:Tak Doświadczenie na służbie EMS:Posiadam średnie Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?:5godz dziennie ● IC ● Imię i nazwisko:Max Teylor Wiek: 21 Dlaczego akurat EMS?:Ponieważ chcę pomagać ludziom Czy będziesz przestrzegał regulamin?Tak Czym się wyróżnisz w EMS swoją obecnością?:Zgrabnymi rękoma Historia postaci(min. 100 słów):Max urodził się w 2000 roku w meksyku na gospodarce.Kiedy Max miał 8 lat jego mama zmarła na raka a ojciec po śmierci matki zaczął pić.Więc Max postanowił że sie wyprowadzi do Los santos.W LS poznał piękną kobietę o imieniu Ellie ale ona go zdradziła z jakimś innym facetem więc Max z nią zerwał.Próbował znaleźć jakąś inną miłość ale mu nie wychodziło.Późnym wieczorem zobaczył jakiegoś strzelaninę ale aktualnie nie było EMS żadnego na służbie.I wtedy zaczeło się myślenie o pracy w emergency medical services. Zobaczył w gazecie że są przyjęcia na medyków więc postanowił się zrekrutować.Aktualnie Max jest w trakcie pisania CV. Nie ma cię kolego na Discordzie !!!! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320793 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIadeForce Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord:BIadeForce#1926 Wiek:14 Znajomość regulaminu serwera (1-10):9 Doświadczenie w serwerze RolePlay:Tak Doświadczenie w pracy w grupie:Tak Doświadczenie na służbie EMS:Posiadam średnie Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?:5godz dziennie ● IC ● Imię i nazwisko:Max Teylor Wiek: 21 Dlaczego akurat EMS?:Ponieważ chcę pomagać ludziom Czy będziesz przestrzegał regulamin?Tak Czym się wyróżnisz w EMS swoją obecnością?:Zgrabnymi rękoma Historia postaci(min. 100 słów):Max urodził się w 2000 roku w meksyku na gospodarce.Kiedy Max miał 8 lat jego mama zmarła na raka a ojciec po śmierci matki zaczął pić.Więc Max postanowił że sie wyprowadzi do Los santos.W LS poznał piękną kobietę o imieniu Ellie ale ona go zdradziła z jakimś innym facetem więc Max z nią zerwał.Próbował znaleźć jakąś inną miłość ale mu nie wychodziło.Późnym wieczorem zobaczył jakiegoś strzelaninę ale aktualnie nie było EMS żadnego na służbie.I wtedy zaczeło się myślenie o pracy w emergency medical services. Zobaczył w gazecie że są przyjęcia na medyków więc postanowił się zrekrutować.Aktualnie Max jest w trakcie pisania CV. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320802 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levy. Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord:.Levy Wiek:14.5 Znajomość regulaminu serwera (1-10):9 Doświadczenie w serwerze RolePlay:8 Doświadczenie w pracy w grupie:Duże Doświadczenie na służbie EMS:Niestety żadne lecz szybko się uczę Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę?: to zależy od dnia myślę że czasami od 2-6 godzin ● IC ● Imię i nazwisko:John Martinez Wiek: Dlaczego akurat EMS?: lat 24,Ponieważ lubię pomagać ludziom Czy będziesz przestrzegał regulamin?Tak Czym się wyróżnisz w EMS swoją obecnością?:Aktywnością,Pomocliwością oraz bezkonflktowością Historia postaci(min.100 słów) John urodził się w roku 1998 gdy miał 12 lat jego tata zmarł w skutek obrażeń po wypadku samochodowym. Po tym zdarzeniu John i jego matka musieli się wyprowadzić do jakiejś meliny w której spędził reszte dzieciństwa.Gdy miał 23 lata wyprowadził się od matki gdy zaczęła pić i zażywać używki. Wtedy wyprowadził się do LS. Gdy już przyleciał do LS szedł do nowo wynajętego domu i zobaczył rannego mężczyznę na chodniku chciał jemu pomóc lecz niestety John nie zdążył go uratować i mężczyzna zmarł. John wtedy złożył podanie do urzędu miasta o bycie w służbie ems i czeka na odzew ze strony urzędu miasta. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67230-podanie-do-ems/#findComment-320816 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi