P00F 786 Napisano 22 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 22 Stycznia Dedykacja dla mojego przyjaciela @ Pan Truskawa Jak to możliwe, że w takim krótkim czasie Cię bardzo polubiłem? Serce swoje dzięki tobie otworzyłem i w wielką przyjaźń uwierzyłem. Dziękuję Ci za każdy czas spędzony z Tobą, liczę że niebawem nasze plany się powiodą. Jesteś dla mnie najlepszym przykładem człowieka, którego szanuję, kocham i traktuję jak własnego brata. Nie wiem dlaczego wcześniej się nie poznaliśmy, ale cieszę się, że to się stało teraz w teraźniejszości. Pokazałeś, że zależy Ci na coś więcej niż znajomości, tylko na najlepszej przyjaźni. Uświadomiłeś mi, że Tobie zaufać mogę w pełni, tak też zrobiłem i cieszę się z tej podjętej decyzji. Tu nigdzie nie ma rymu dokładnego, bo chcę Ci powiedzieć coś ważnego. Zostań na zawsze przyjacielem moim, a uwierz mi nie zawiedziesz się nigdy i zostanę misiem(najlepszym przyjacielem) Twoim. Po prostu bądź kiedy Ciebie potrzebuję, nie oddalaj się nigdy, bo tego się najbardziej boje. KlusiaMiss i Mrs.Fuksiara dodali reakcje 1 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arione 165 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Nieźle aż miło się czyta naprawdę! P00F dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Truskawa 480 Napisano 22 Stycznia Właściciel CS 1.6 [CS:GO MOD] Udostępnij Napisano 22 Stycznia Dziękuję misiu pysiu Zostanę jeśli będziesz tego potrzebować P00F dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi