.:TRakToR:. Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 @ CwaniaK #TS3 [P] Wóda czy kox ? [O] Żadne z tych za młody jestem [P] Wiele dziewczyn czy jedna ? [O] Ta jedyna [P] Naleśniki czy placki ziemniaczane ? [O] Placuszki tylko [P] ile masz lat ? [O] Za ponad dwa tygodnie 17 [P] Sorbet czy lody koral ? [O] Sorbet [P] Sernik czy murzynek ? [O] Sernik jak ma rodzynki to murzynek @ swipez [P] Dlaczego akurat taki nick? [O] Dobre pytanie sam nie wiem [P] Skąd wytrzasnąłeś ten genialny avatar? [O] Z internetu [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] W wolnym czasie lubię spotkać się ze znajomymi,muzyki posłuchać i pograć. [P] Jak długo grasz w CS'a? [O] Pewnie z 6 lat z przerwami [P] Jak znalazłeś się na sieci? [O] Na sieci znalazłem się gdy upadł serwer gdzie byłem adminem, trafiłem na go moda i potem rejestracja na forum. [P] Kim chciałeś być z zawodu jako dziecko? [O] Strażak [P] Twoja ulubiona pora roku? [O] Lato @ KlusiaViceMiss [P] Twoja ulubiona pora roku? [O] Lato [P] Jaki jest Twój ulubiony film lub serial? [O] Nie mam ulubionego, oglądam prawie wszystko [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Piłka nożna [P] Ulubione zwierzę? [O] Pies [P] Kogo z tej sieci najlepiej znasz? [O] Chyba @ misiek223 CS:GO [P] Majonez czy ketchup? [O] Ketchup [P] Pizza czy kebab? [O] Kebab [P] Telefon czy komputer? [O] Telefon [P] Cs 1.6 czy CS GO? [O] Cs 1.6 [P] Wpływ faz księżyca na mocz bydła rogatego? [O] Nie wiem co bierzesz, ale bierz pół [P] Ulubione danie z dzieciństwa? [O] Nie pamiętam :o [P] Lubisz ananasa? [O] Uwielbiam [P] Masz jakieś ciekawe hobby albo przynajmniej jakiekolwiek? [O] Tylko jazda na rowerze [P] Jesteś typem kozaka? [O] Nie skądże [P] Umiesz gotować? [O] Tak, umiem wodę na herbatę na serio to tylko trochę [P] Jeśli tak otrułeś kogoś przypadkiem przygotowanym posiłkiem? [O] Jeszcze mi się nie zdarzyło [P] Złamałeś kiedyś nogę, rękę lub cokolwiek? [O] Nigdy nic nie złamałem [P] Byłeś kiedyś w szpitalu dłużej niż tydzień? [O] Nie [P] Miałeś kiedyś sytuacje, w której bardzo się zawiodłeś na osobie której ufałeś? [O] Tak [P] Czy często się śmiejesz? [O] Dosyć często [P] Jak brzmi Twój ulubiony kawał? [O] Czym się różni ksiądz od policjanta? -Ksiądz mówi Pan z wami -a policjant Pan z nami [P] Jakiego koloru masz ściany w pokoju? [O] Zielonego, zielony uspokaja [P] Czy byłbyś gotowy by przetrwać apokalipsę zombie? [O] Oczywiście [P] Jaki przedmiot leży po Twojej lewej stronie? [O] Talerz [P] Strzelałeś kiedyś z jakiejś broni palnej lub łuku? [O] Nie [P] Byłeś kiedyś w parku trampolin? [O] Tak [P] Umiesz, i czy lubisz, jeździć na rolkach, wrotkach bądź łyżwach? [O] Umiem na łyżwach, i lubię. @ P00F [P] Skąd pochodzisz? [O] Pochodzę z niewielkiego miasta pod Łodzią [P] Skąd ten zapał do pracy? [O] Satysfakcja z pracy [P] Wiesz coś o mnie? [O] Wiem, że masz na imię Arek [P] W życiu kierujesz się sercem czy rozumem? [O] Zależy od sytuacji, ale raczej rozumem [P] Czego nie jesteś w stanie wybaczyć drugiej osobie? [O] Dla mnie każdy zasługuje na drugą szansę, więc raczej wszystko [P] Rodzina czy przyjaciele? Co jest dla Ciebie większa wartością? [O] Wiadomo, że rodzina [P] Z kim chciałbyś się spotkać z forum? [O] Może z @ misiek223 CS:GO [P] Jaki alkohol preferujesz najbardziej? [O] Ja niepijący [P] Gdzie widzisz się za 5 lat? [O] Nie wiem, nie myślałem nad tym [P] Co o mnie myślisz? [O] Myślę, że jesteś pracowity i ambitny tyle zaobserwowałem. [P] Spadł śnieg u Ciebie? Foto please. ;] [O] Spadł, mogę Ci na pv wysłać @ Mrs.Fuksiara [P] Wieś czy miasto? [O] Miasto [P] Co najbardziej słodkiego lubisz jeść? [O] Nie mam ulubionej rzeczy, wszystko [P] Jak zarobiłeś swoje pierwsze pieniądze? [O] Chyba zrywanie wiśni [P] Zdjęcie swoje wstawisz? [O] Może kiedyś [P] Czego w sobie nie lubisz? [O] Może tego, że czasem za szybko się zdenerwuje Nominuje @Shabaddy 2 2 ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66214-odpowiedzi-trktor/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 18 minut temu, .:TR@kToR:. napisał: Spadł, mogę Ci na pv wysłać No to czekam na fotkę haha. Dziękuję za odpowiedzi. ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66214-odpowiedzi-trktor/#findComment-314926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: [P] Z kim chciałbyś się spotkać z forum? [O] Może z @ misiek223 CS:GO No ja myślę 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66214-odpowiedzi-trktor/#findComment-314933 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klusia Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 3 godziny temu, .:TR@kToR:. napisał: [O] Nie wiem co bierzesz, ale bierz pół Hola, Hola, chcesz to możemy podzielić się na pół, ale cicho, nikomu nie mów, a tak btw. to fazy księżyca serio mają wpływ na mocz bydła rogatego. XD 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66214-odpowiedzi-trktor/#findComment-314951 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Super odp! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66214-odpowiedzi-trktor/#findComment-314969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi