Pan Truskawa 399 Napisano 7 Stycznia Właściciel CS 1.6 [CS:GO MOD] Udostępnij Napisano 7 Stycznia Nick: @ Pan Truskawa Jaką nagrodę chcesz otrzymać: 15 pkt rep. poniewaz mam sponsora pro na forum wiec nie potrzebuje vipa Na jaki okres czasu usługa ma być dodana: --- Link do tematu potwierdzającego zdobycie nagrody: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 580 Napisano 7 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 7 Stycznia ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi