Gość Pan Truskawa Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 @ arione [P] Czy dalej masz takie same chęci jak na początku? (Na myśli dalsze prowadzenie serwera) [O] - Tak jak widać, nie jestem już właścicielem Jailbreak. [P] Kiedy masz urodziny? [O] - 9 marzec [P] Czego najbardziej się boisz? [O] - Tak naprawde to nie wiem, chyba tego że komuś coś się stanie. [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] - Zamieszkać w górach z moją żoną [P] Jaką najśmieszniejszą rzecz zrobiłeś w życiu? [O] - Spaliłem chate xD [P] Masz jakieś motto życiowe? [O] - Nie mam raczej @ CwaniaK #TS3 [P] Wóda czy Whisky ? [O] - A czy to ważne? Ważne że klepie xD. Nie no raczej whiskey. [P] Kobiety czy Mężczyźni ? [O] - No a jak myślisz xD [P] Jakiej drużynie kibicujesz (chodzi mi o zagraniczne drużyny) ? [O] - Kiedyś byłem wielkim fanem FC Barcelony lecz kiedy moj ulubiony skład się rozpadł to już nie za bardzo oglądałem piłkę nożną, a na 2 miejscu była zawsze Chelsea. [P] Dlaczego nick Pan Truskawka ? [O] - Dużo osób twierdzi że to dlatego że mieszkam w Holandii i zbieram truskawki lecz to nie prawda bo to od tego że jestem uczulony na truskawki. [P] Ile masz lat ? [O] - W tym roku w marcu bede mieć 21 lat [P] Jakie masz plany na życie ? [O] - Skończyć szkołę, odłożyć dużo pieniędzy i kupić dom w polskich górach. @ P00F [P} Dlaczego się wcześniej nie spotkaliśmy, wiesz gdzie? [O] - Ale nie mnie sie pytaj bo ja w tedy byłem tylko zwykłym szarym adminem na JB [P} Co sądzisz o mnie? [O] - A co mam sądzić misiek? Jesteś moim najlepszym przyjacielem [P} Co Ci się nie podoba we mnie? [O] - To że niektóre rzeczy bierzesz za bardzo do siebie. [P]. Ile masz wzrostu? [O] - Mam 174cm wzrostu [P]. Ile masz zwierząt? [O] - Mam 1 kotka. [P] Jaki sport najbardziej lubisz? [O] - Jeżeli chodzi o takie popularne sporty to chyba koszykówka a jeżeli chodzi zimowe to snowboard [P] Jaki MOD w 1..6 najbardziej lubisz? [O] - Obecnie tylko CSGO:MOD [P] Jakie są twoje marzenia? [O] - Wsm to nie mam marzeń bo wiem że do wszystkiego i tak musze sam dojść do wszystkiego. [P] Co robisz aby poprawić sobie humor? [O] - Słucham sobie muzyki. [P] Jak trafiłeś na forum i czy ci się podoba tutaj? [O] - Na forum trafiłem dzięki Rumcajs. Podoba mi sie tutaj, inaczej bym tutaj nie siedział tyle czasu. [P] Skąd w ogóle pomysł na ten nick? [O] - Pisałem to w odpowiedzi innego forumowicza ale tutaj też moge napisać. Wzięło się to stąd że mam uczulenie na truskawki. [P] Uważasz mnie za osobę godną zaufania? [O] - A myślisz że powiedziałbym ci tyle gdybym ci nie ufał? [P] Gdybyś miał opisać mnie w trzech słowach jakie one by to były? [O] - Jesteś kur*a zajebisty [P] Jesteś fanem jakiegoś sportowca? [O] - Kiedyś był to Lionel Messi lecz teraz nie jestem. [P] Ile lat grasz w CS? [O] - Około 12 lat. [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą kiedykolwiek zrobiłeś? [O] - Podpaliłem chatę, kilka razy uciekalem przed policją, wybijałem okna w blokach, duzo tego bylo xD [P] Co sobie cenisz najbardziej w przyjaźni? [O] - Szczerość [P] Co chciałbyś w sobie zmienić, dlaczego? [O] - Wygląd i kilka cech charakteru [P] Czy wierzysz w drugą szansę? [O] - Tak [P] Kochasz mnie chociaż troszkę? [O] - Troszkę? [P] Gdybyś miał wybrać: krata browarów polskiego piwa, a kratę holenderskiego to jakie byś wybrał i dlaczego? [O] - Wsm to nie wiem ale chyba holenderskie bo bardziej mi smakują. [P] Is er iets wat ik niet weet? ---> Możesz odpowiedzieć po polsku albo holendersku jak Ci wygodnie. [O] - Misschien, maar ik weet niet precies [P] Czy masz zasadę w życiu, której się trzymasz? Znam oczywiście kilka ;] ale czy jest jakaś jakiej nie znam? [O] - Pewnie znalazłyby się jakieś ale nie jestem pewien [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? [O] - Otwartość [P] Jaki gatunek filmów lubisz najbardziej? [O] - Komedia romantyczna, komedia [P] Co najbardziej odrzuca Cię w drugim człowieku? [O] - Fałszywość [P] Co stawiasz na pierwszym miejscu w swoim życiu? [O] - Rodzinę [P] Jakie wyznajesz w życiu wartości? [O] - Wszystkie xD @ senetorSupport [P] Lubisz mnie? [O] - Tak xD [P] Dlaczego CSowicze? [O] - Nie wiem pytaj sie Rumcajsa [P] Psy czy koty, i dlaczego psy? [O] - Jestem kotem i tak btw HWDP JP 100% [P] Ile masz lat? [O] - 21 [P] Ulubione danie? [O] - Danie dupy xDD [P] Dlaczego tede kur*ą jest? [O] - Ej tede czemu jestes kur*ą? [P] Co sądzisz o Rumcajsie? [O] - Bardzo zajebisty człowiek, uwielbiam go i jego poczucie humoru [P] Dlaczego akurat serwer GO MOD? [O] - Nie wiem, bardzo mi sie podoba i stwierdzilem ze musi sie podniesc bo JB juz wyniosłem na szczyt [P] Co Cię pociąga w tym co robisz (serwer) [O] - Radość ludzi którzy tam grają [P] Czy jesteś w stanie dać innej osobie drugą szansę? [O] - Tak, zalezy co zrobil @ Lolcia :3 [P] Twój ulubiony kolor? [O] - Niebieski [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] - Nie za bardzo mam wolny czas bo jak nie jestem w pracy to jestem w szkole a jak nie to ogarniam serwer albo forum [P] Jakie lubisz lody? [O] - Smietankowe [P[ Czy chciałbyś zmienić coś w swoim wyglądzie / charakterze? [O] - Tak, odpowiedz bardziej szczególowa na pv [P] Masz dziewczynę? [O] - Jeszcze nie [P] Masz rodzeństwo? [O] - Tak, brata [P] Ulubiony kolor oczu? [O] - Niebieski - królewski [P] Gdzie poszedłbyś na 1 randkę ? [O] - Kino, park cos w tym stylu Dziękuję za masę zadanych pytań Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65938-56-odpowiedzi-pan-truskawa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adasxd12 Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Jak można spalić dom XSAD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65938-56-odpowiedzi-pan-truskawa/#findComment-313399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 14 minut temu, Pan Truskawa napisał: [O] - A co mam sądzić misiek? Jesteś moim najlepszym przyjacielem Ty moim misiu też Dziękuje za szczere odpowiedzi. Love you Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65938-56-odpowiedzi-pan-truskawa/#findComment-313401 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsik Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Całkiem fajnie się czyta Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65938-56-odpowiedzi-pan-truskawa/#findComment-313418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi