k0lax 7 Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Nick podejrzanego: Serwer: IP podejrzanego (komenda status): Link do demka: Podejrzane momenty: Opis sytuacji: Jest pedałem misiek223 CS:GO, swipez, PunisherKox i 6 innych dodali reakcje 3 1 3 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KsiadzTenSam 19 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia Popraw . Gdyż nie napisałeś nic poza wzorem polkes dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0lax 7 Napisano 1 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 48 minut temu, KsiadzTenSam napisał: Popraw . Gdyż nie napisałeś nic poza wzorem Jak to nie napisałem ,,jest pedałem" na samym dole misiek223 CS:GO dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KsiadzTenSam 19 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia ale do kogo to jest skierowane i powod i wgl.. -,- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henioovsky 401 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi