Zasłużony LewyBrzeG Napisano 29 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 @ RumcajsJumper [P] Ile masz wzrostu? [O] 175 cm [P] Jaka jest Twoja najsmaczniejsza potrawa? [O] Zupa tajska z kurczakiem i makaronem [P] Wolisz muzykę na słuchawkach czy na głośnikach? [O] Na słuchawkach [P] Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [O] Do Chorwacji [P] Kiedy pijemy? ^^ [O] Po nowym roku na pewno [P] Masz kobiete? [O] Jeszcze nie :p [P] A może masz faceta? [O] Mam ciebie [P] Jaki jest Twój cel na tej sieci? Na chwile obecna celem jest awans na Administratora a jak to będzie wyglądać w praktyce to zobaczymy [P] Czy poznałeś kogoś tak blisko na sieci, że został on Twoim przyjacielem? [O] Może przyjacielem nie , ale są osoby które bardzo lubię i mogę im powiedzieć o różnych rzeczach :p @ P00F [P] Jakie masz o mnie zdanie, mowa po ostatnim spotkaniu? [O] Boski żigolo w Krakowie Sorki musiałem xD [P] Co jest Twoim życiowym celem? [O] Chęć otworzenia własnego gabinetu gdzie będę przyjmował ludzi [P] Jaką potrawę uwielbiasz najbardziej? [O] Zupa tajska z kurczakiem i makaronem [P] Masz jakieś szczególne zainteresowania? [O] Piłka nożna , siatkowka , podróże [P] To kiedy teraz pijemy? [O] Po nowym roku na pewno [P] Jaki film kojarzy się z Tobą? [O] Project X [P] Ulubiona piosenka? [O] https://www.youtube.com/watch?v=pXRviuL6vMY [P] Jesteś od czegoś uzależniony? [O] Od papierosów [P] Kim chciałbyś być w przyszłości? [O] Właścicielem gabinetów masażu [P] Jaki jest Twój wymarzony samochód? [O] Audi A5 s line [P] Jaki jest Twój ulubiony sport ? [O] Piłka nożna od nowego roku wznawiam treningi ponieważ przez ostatni rok leczyłem nogę [P] Co lubisz robić w wolnym czasie ? [O] Lubię wyjść i spotkać się ze znajomymi [P] Czy masz rodzeństwo? [O] Mam brata [P] Jaka jest Twoja ulubiona rasa psa ? [O] Samoyed [P] Kogo lubisz najbardziej z forum? [O] Praktycznie wszystkich lubię na równi Albo kogoś lubię albo nie nawadze [P] Opisz krótko mnie. Ale tak na poważnie [O] Wyluzowany i inteligentny gościu aczkolwiek na początku mnie wkur**ałeś swoim płaczkowaniem i wymądrzaniem sie xD Do kolejnego P&O nominuje @ Pan Truskawa Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65759-odpowiedzi-lewybrzeg/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi