POWAZNIE 9 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 WITAM mam taki problem ze brak admina na serwerze a tutaj jest jak mam pilnować graczy ze by nie łamali regulaminu @ LypSeN jak za bierzesz to i tutaj tez a nie tu tak a tu nie pozdrowionka od POWAZNEGO @ Właściciel CS 1.6 [ZOMBIE] @ Admin CS 1.6 [ZOMBIE] Edek dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edek 0 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Potwierdzam skoro ma na forum to powinien mieć i w grze @ LypSeN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oskorox 14 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Właśnie mnie to zastanowiło, czemu @ POWAZNIE nie ma admina, bo go spotkałem dzisiaj na serwie @ LypSeN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POWAZNIE 9 Napisano 27 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Ktoś z tym coś robi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oskorox 14 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia W dniu 27.12.2020 o 15:57, POWAZNIE napisał: Ktoś z tym coś robi? Dalej nie masz rangi na serw? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POWAZNIE 9 Napisano 1 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 1 godzinę temu, oskorox napisał: Dalej nie masz rangi na serw? Tak dalej nie mam a reszta oraz pan @ LypSeN nic stym nie robi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi