Gość Mrs.Fuksiara Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 W dzisiejszej opiniolandii dowiemy się, co myślą użytkownicy forum o naszej vicemiss@ KlusiaViceMiss Serdecznie dziękuję osobom, które odpowiedziały na pytania! Odpowiedzi podane są losowo i oczywiście są anonimowe. Co najbardziej lubisz, cenisz, podziwiasz w jej osobie? - Najbardziej lubię jej poczucie humoru oraz bycie sobą - Lubię w niej najbardziej uśmiech i jej żarty (Które nawet czasami wychodzą) Cenię systematyczność i robienie wszystkiego na czas np. (Na forum) Podziwiam jej zapał do pracy do tego iż dąży do celu i stara się żeby wszystko wychodziło jak najlepiej :> - Cenie w niej szczerość oraz poczucie humoru. - To jest osobą bardzo symatyczna . otwarta na nowe znajomosci - Najbardziej cenię w niej to że jest szczera i można z nią porozmawiać w zasadzie o wszystkim, jest dla mnie ogromnym wsparciem i mega Olcie lubię - Najbardziej to zaangażowanie w tym co robi. - Aleksandra jest osoba bardzo pracowitą i bije od niej dużo pozytywnej energii i to jest to co w niej kocham Jak oceniasz jej wygląd zewnętrzny? - Uważam, że jest ładna - Bardzo Piękna osóbka z zewnątrz - Jest naprawdę piękną i uroczą dziewczyną, która ma przepiękny i słodki uśmiech. - Śliczna kobitka - No spoko XD - Według mnie to jest ponad przeciętna. Ani ładna ani brzydka tylko w sam raz. Odnoszę się do filmu o kobiecie w masce. Japoński polecam. - Jest bardzo śliczną dziewczyną. Jej figura jest wręcz idealna :3. Do jakiego zwierzęcia byś go porównał? Dlaczego? - Do tygrysa. Tygrys, wygląda słodko i jest bardzo miły w dotyku lecz kiedy tylko chce staje sie miesozerna bestia - Do hieny - Do Lwa Królewskiego, waleczna i silna kobita. - Do zwierzęcia? hmm myślę, że do takiego słodkiego małego kociaka bo jest naprawdę urocza, ewentualnie do pandy którą chce się przytulać. - Kotka ... bo jest miła i zabawna - Do kociaka, bo jest milutka, ale ma pazur - Emm do małpy! Bo czasami wredna z niej małpa i dogryza ;/ Rani ;c Twoim zdaniem na jakie stanowisko na forum @ KlusiaViceMiss idealnie by pasowała? I dlaczego? - Myślę, ze na tym co jest - Myślę, że na obecnym stanowisku się najlepiej sprawdza i lubi robić to co robi a więc pisać różne artykuły. - YouTuber, ma piękny głos przede wszystkim oraz charyzmę - Świetnie sie spisuje na redaktorze, hmm UBT niestety nie bo demek nie umie rozpisywać Ale na moderator czemu by nie :> Jest odpowiedzialna, pracowita, systematyczna oraz unikatowa! - Jakiś moderator maybe? - Ja bym chciał ją zobaczyć jako moderator, jednak no nie wiem czy by miała czas na to. - Mysle ze obecne stanowisko redaktora jest dla niej idealne, poniewaz dziewczyna naprawde ma talent dziennikarski Czy @ KlusiaViceMiss dobrze wykonuje swoje obowiązki jako redaktor? - Oczywiście że tak :> Jak do tej pory obowiązki redaktorskie 10/10 - Jako redaktor Klusia w pełni wykonuje swoje obowiązki, a wręcz wykazuje się niezwykłą twórczością i ambicją w pracy. - Wręcz perfekcyjnie - Oczywiście - Dobrze wykonuje - Nie narzekam na jej pracę jako redaktor, zatem tak. - Tak, tylko obecnie ma ciężki okres w życiu więc nie ma jej za bardzo. Ciężko to ocenić. Opisz ją jednym słowem? - Richbitch - Cute - Jednym słowem może być ciężko ale Kociak ^^. - Kluuuuucha - Superaśna - Zwariowana - Riddler Podsumowanie Waszych wypowiedzi: @ KlusiaViceMiss to kobieta z dużym poczuciem humoru, która posiada ogromny dystans do siebie. Przyciąga swoim urokiem osobistym oraz szczerością. Można z nią porozmawiać o wszystkim, a dla niektórych jest najlepszym wsparciem jakie otrzymali. Zwierzę, które w niej drzemie to zdecydowanie kot! Niby taka słodka i kochana, ale jak trzeba to potrafi pokazać pazurek. Na stanowisku redaktora sprawuje się wręcz idealnie! Jest bardzo pracowitą osobą i odpowiedzialną. Większość z odpowiadających uważa, że sprawdziłaby się dobrze w roli moderatora! (Klusia wiesz, co robić xD). Jednym SŁOWEM nie da się jej opisać to po prostu nasza kochana KLUSKA! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65425-opinia-klusia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klusia Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ojeju, ale to się miło czytało! Bardzo mi miło, że macie o mnie takie zdanie, naprawdę dziękuję! Poprawiliście mi tym dzień, naprawdę jesteście mega! Cieszę się, że jestem na tej sieci i że poznałam tyłu fajnych ludzi. Jak troszkę mi się poukłada lepiej w żyćku to lecę z podwójną siłą, mega się cieszę, że doceniacie moją pracę! @ takkoahh ta richbitch 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65425-opinia-klusia/#findComment-310981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 16 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Czy tylko ja mówię na nią kluska? XD Uwielbiam ją. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65425-opinia-klusia/#findComment-310985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 5 godzin temu, drenn napisał: Czy tylko ja mówię na nią kluska? XD Uwielbiam ją. Nie tylko Ty. Zacząłem ja na nią tak pisać i mówić. ES Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65425-opinia-klusia/#findComment-311018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi