Sysia ;* Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 W tym tygodniu, na 1 miejscu listy na czasie znajduje się utwór GUZIOR - B L U E B E R R Y Blueberry jest trzecim utworem, trzeciej płyty Guziora pt. "PLEŚŃ" Cała płyta Guziora ukaże się na rynku już 4 grudnia 2020 r. PREORDER PŁYTY TEKST UTWORU: Spoiler Wow, ale bubel Jak Pezet wyszedłem po chleb No a skończyłem w klubie Wow, ale bubel Wstawiaj post na grupie Se lecę na kluby I wszystko mam w du**e A jutro nagłówek ze porwałem Uber Ale mam pod kontrolą wszystko, jak krupier! Jeżyk się suce rozwiązał Że trzeba go związać na supeł Wzrok pilnie za nią podąża, Ja zatrzymać tego nie umiem Ona ma z cipki wodospad Ona nie wie ze jest w klubie Nie skończyło się na sztuce Nie, nie byliśmy w teatrze Znikają mi drinki magicznie, gdy tylko nie patrzę Nie siadam przy barze, kolejka dla wszystkich Ja tylko zapłacę Gratulując parze, ja ich nie kojarzę Ja tylko zapłacę Do setek z cytryną doniesionych przez piękne panie na tacy Olewam party i pale B L U E B E R R Y Ona mi robi numery A ja wtedy robie numery Jak powiedzieć swojej kumpeli Co powiedzieć swojej kumpeli Że olewam party, albo idę w party I pale B L U E B E R R Y Olewam party i pale B L U E B E R R Y Ona mi robi numery A ja wtedy robie numery Jak powiedzieć swojej kumpeli Co powiedzieć swojej kumpeli Że olewam party, albo idę w party I pale B L U E B E R R Y Wow, wow mamy basen Wyszedłem na blanta A wróciłem zmęczony z trasy Się wjebię w ten basen Fale mi oświetla laser Odbijają od szkieł czarnych W oczach mam piękny obrazek Nimi ubranie z niej zdarłem W jej oczach to widzę kasę Zbytnio się tym nie martwię Ona nie lubi mieć pracy, myśli, ze ja się nią zajmę Bujam głowę, znam te nutę Gapię się trochę jak muppet Hipnotyzują mnie jej ruchy Nie jaram się dzisiaj rapem Klepie ja w pupę Sadza na pufie swój kuper Ta druga na drugiej Kręcą się panny jak para o lufę Wow, wow mamy basen Wyszedłem na blanta A wróciłem zmęczony z trasy Się wjebię w ten basen Olewam party i pale B L U E B E R R Y Ona mi robi numery A ja wtedy robie numery Jak powiedzieć swojej kumpeli Co powiedzieć swojej kumpeli Że olewam party, albo idę w party I pale B L U E B E R R Y Olewam party i pale B L U E B E R R Y Ona mi robi numery A ja wtedy robie numery Jak powiedzieć swojej kumpeli Co powiedzieć swojej kumpeli Że olewam party, albo idę w party I pale B L U E B E R R Y 3 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64981-47-utw%C3%B3r-tygodnia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Mmmmm Lubie to! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64981-47-utw%C3%B3r-tygodnia/#findComment-308814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`mokasyneq Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 srednia nutka Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64981-47-utw%C3%B3r-tygodnia/#findComment-309670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi