Sponsor PRO Lolcia :3 Napisano 29 Października 2020 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Dziś opinia na temat użytkownika @ kML Dziękuję wszystkim osobom, które zgodziły się na udzielenie odpowiedzi. Co najbardziej lubisz, cenisz lub podziwiasz w jej osobie? -Ma gadane chłop, dusza towarzystwa. Poczucie humoru to tez zdecydowanie - za to go lubię. -Cenie to ,że jest szczera osoba i nigdy nie owija w bawełnę. -Szczerość, zaangażowanie i bycie prawdziwym. -Samopoczucie -Zdecydowanie lubię w nim to że jest szczery do bólu, on się w tańcu nie pierdoli tylko wali prosto z mostu - to się ceni -Podziwiam to, że nie cyka się klnąc do kobiet Jakie 3 cechy opisują jego osobowość? - ciężko określić xd - Szczerość -Ma swój charakter ale nie znam go na tyle by opisać jego osobowość -Szczerość, pracowitość, pewność siebie -Szczery, zabawny, czasami chamski w szczególności gdy wyjeżdża do @ Lolcia :3 o kiełbasie xD (żartuję) hahaha -Uparty, zawzięty, pracowity. Do jakiego zwierzęcia byś go porównał? -Dzik - Goryl -Do walecznego lwa - Lama -Lew - Małpa Co o nim sądzisz? -Ze jest za bardzo pewny siebie w pewnych kwestiach w których nie powinien, stara się dopasować do każdego lecz nie zawsze wychodzi to tak jak powinno ale ogólnie ogarnięta osoba -Sądzę o nim, że jest pozytywnie zakręconą osobą. Ma gadane i inteligentnie potrafi to wykorzystać -Uważam że jest mega sympatyczny i dowcipny. Widać że ma trochę oleju w głowie -Nie wiem co napisać haha -Za długo może nie rozmawialiśmy, ale pamiętam zawsze kiedy robiliśmy bekę na tsie, czy to na pamiętnym karaoke stąd go polubiłem. -W porządku gościu z dobrym poczuciem humoru Jak oceniasz jego wygląd zewnętrzny? - nie mi to oceniać -Jest mega brzydki xD - Brzydal - Raczej nie -Nie wiem jaki ma wygląd zewnętrzny -Ciacho Czy @ kML ma jakieś wady ? -Jakieś ma na pewno , ale nie stwierdziłem nic szczególnego -Ma jak każdy - Czasami lubi zarzucić fochem ale to nawet zabawne jest - Pewnie ma jak każdy -Nie mam pojęcia - . Ma, czasem za dużo gada i za bardzo nie panuje nad emocjami. Jest coś co chciałbyś/chciałabyś się dowiedzieć na jego temat? - w sumie to nie, a jak będę chciał to go spytam ;D -Czy ma jakieś zainteresowania -Nie, wszystko mi powiedział -Nie ,chyba nie -Raczej nie interesuje mnie nic więcej, będzie chciał to sam opowie o sobie -Kiedy ślub i dzieci Na jaką rangę byś go awansował/awansowała? -Właściciel ts3 - Na modku dobrze sobie radził -Wyżej niż moda bym mu nie dał -Grafik -Na moderatora - Śmieszek Csowiczów. Podsumowując wasze odpowiedzi @ kML jest osobą szczerą , z dystansem do siebie oraz osobą która lubi sobie pożartować. Ma bardzo dobry kontakt z użytkownikami oraz lubi czasami dokuczać. Osoby udzielające odpowiedzi podziwiają w nim jego szczerość oraz dystans do samego siebie . Według waszej opinii idealnie nadawał by się na rangę moderatora oraz grafika . 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64331-opinia-kml/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP kML Napisano 29 Października 2020 VIP Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Miło było przeczytać w większości przychylne komentarze na swój temat, pozdrowienia dla wszystkich mordek które udzieliły odpowiedzi! Też Was uwielbiam brzydale PS. Spokojnie, na ślub i dzieci na pewno przyjdzie czas haha 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64331-opinia-kml/#findComment-305991 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi