Sponsor Ricoo Napisano 10 Października 2020 Sponsor Udostępnij Napisano 10 Października 2020 @ Damianciu [P] Kiedy startujesz na moderatora? [O] Raczej nigdy xD [P] Kiedy w końcu się napijemy???!!! [O] Jak tylko ponownie wpadniesz do Polski [P] Kiedy otworzysz własną sieć? [O] Nie te lata i chęci na to już xD [P] Kiedy dasz mi bana? [O] Zapraszam na mirka w takim razie ^^ [P] Dlaczego jesteś śmietnikiem? [O] To pytanie raczej do Ciebie ziom @ RumcajsJumper [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Nie planuje nic nigdy, żyje z dnia na dzień. [P] Masz babe? [O] Tak. mam kobitke [P] Co myślisz o aktualnej sytuacji na sieci? [O] Przydało by się parę fajnych rozkręconych serwerów, ale ogółem nie jest też źle [P] Co z spotkaniem na piwko? [O] Będzie okazja to się coś wykombinuje [P] Kiedy będziesz w Krakowie? [O] Zobaczymy jak z czasem, ale może i niedługo [P] Damian czy Anka? ^^ [O] Dziwne pytanie, oboje są spoko xD Damiana znam poprostu dużo dłużej [P] Jakbyś miał reklamować serwer to w jaki sposób? [O] Ciężko powiedzieć, jakiś konkurs czy coś. Coś by się wymyśliło . Mam kilka pomysłów, tylko muszę wrócić w miarę do żywych [P] Wolisz psy czy koty? [O] Psy [P] Wisła czy Cracovia? [O] Każdy To Powie Cracovia Rządzi w Krakowie xD [P] Taniec czy siłka? [O] Jak już mam wybierać to siłka [P] Chciałbyś kiedyś być wyżej na rangach forumowych? [O] Może kiedyś, aktualnie krucho z czasem u mnie, by się o takowe rangi starać. @ LadyAnna [P] Kiedy wpadasz do Krk? [O] Jak się nadarzy takowa okazja [P] Kiedy się napijemy? [O] Kiedyś napewno [P] Dlaczego tak bardzo mnie lubisz? [O] Pozostawię to bez komentarza xD [P] Kiedy będziesz Moderatorem? [O] Nigdy [P] Dlaczego jesteś wredny? [O] Ja wredny? Chyba mnie z kimś pomyliłaś [P] Ogień czy woda? [O] Ogień [P] Kot czy pies? [O] Pies [P] O której chodzisz spać? [O] Zależy od dnia, ale z reguły dość późno . [P] Kogo byś zbanował na sieci? [O] Damiancia xD [P] I dlaczego Damiana? xD [O] ^^ [P] Kiedy przejmujesz forum? [O] Bez komentarza xD @ Sysia ;*Miss [P] Co Ci się ostatnio śniło? [O] Sam bym chciał to wiedzieć Nigdy nie pamiętam swoich snów. [P] Kto Cię najbardziej wkurwia na forum? ? [O] Wkurwiać to może za dużo powiedziane, ale no jest kilku atencjuszy [P] Co ostatnio oglądałeś w telewizji? [O] Nie oglądam telewizji [P] Mak czy KFC? [O] KFC [P] Schabowy czy z piersi kurczaka? [O] Schabowy [P] Umiesz śpiewać? [O] Nie [P] Spod jakiego znaku zodiaku jesteś? [O] Panna [P] Jaki masz rozmiar buta? [O] 43/44 [P] Jak często kupujesz nowe ubrania? [O] Zależy, 2-3 razy w roku max [P] Segregujesz śmieci? [O] Staram się [P] Czego nie znosisz? [O] Nagonki na kogoś całkowicie bez podstaw [P] Bez czego nie wyobrażasz sobie życia? [O] Bez samochodu [P] Boisz się ćmy? [O] Nie [P] no to kiedy w końcu będziesz w tym Krakowie?! [O] Spokojnie, niedługo wbije [P] Kawa parzona czy rozpuszczalna? [O] Żadna [P] Ile słodzisz? [O] 2-3 łyżeczki [P] Gdy robisz sobie płatki to najpierw wsypujesz płatki i zalewasz mlekiem czy najpierw wlewasz mleko i wsypujesz płatki? [O] Wpierw płatki potem mleko [P] Wiesz jak nazywają się ząbki małego murzyna? [O] Nie? xD @ Mrs.Jessa [P] Dlaczego na ts zazwyczaj jestes afk? [O] Wbij choć raz by sprawdzić że jestem afk, dopiero potem wygaduj takie bzdety [P] Czym się zajmujesz? [O] Aktualnie jestem kurierem. [P] Ulubiona pora roku? (dlaczego) [O] Jak już mam wybierać to wiosna. Nie jest przesadnie gorąco, ale i nie pada zbyt często za czym nie przepadam. [P] Jesteś fałszywy? [O] Nie Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64064-44-po-ricoo/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Odp. na ostatnie pytanie : Kiełki bambusa @ Ricoo Hahaha Dzięki za odpowiedzi ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64064-44-po-ricoo/#findComment-305015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi