Sysia ;* Napisano 30 Września 2020 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Wasza opinia na temat nowego Opiekuna UBT - @ Avox Lubisz Avoxa? --------------------- ~ No pewnie, gadka z nim się klei, nie zamula da się pogadać z chłopem i pożartować. ~ ~ Lubię ~ ~ Bardzo Go lubię ~ ~ Lubię ~ ~ Lubię ~ ~ Lubię i to bardzo ~ ~ Bardzo spoko ziomek. ~ ~ Oczywiście, dobra morda z niego. ~ Co jest jego największą zaletą, a co wadą? ---------------------------------------------------------- ~ Lubię Do końca nie znam, ale zaletą jest pracowitość. ~ ~ Zaletą to chyba spokój a wadą to nie wiem, nie znam go aż tak dobrze ~ ~ Jest bardzo koleżeński, pomocny, wywiązuje się doskonale z obowiązków na forum, ale ma za bardzo cięty i nieokiełznany czasami język ~ ~ Jest stanowczy, konkretny - to według mnie najlepsza cecha. Najgorszej nie stwierdziłem ~ ~ Zaletą napewno szczerość i bezpośredniość, a wadą hmm, może to że jest leniwy xD ~ ~ Poczucie humoru (zaleta), a (wada) Lenistwo ~ ~ Jego zaletą jest dokładność a wadą cierpliwość. ~ Jak według Ciebie wypełnia swoje obowiązki na forum? ---------------------------------------------------------------------------- ~ Obowiązki wypełnia po mistrzowsku, Awox na Opiekuna UB team! ~ ~ Dobrze wypełnia swoje obowiązki ~ ~ Wydaje mi się, że bardzo dobrze. ~ ~ Jak pisałam wyżej, doskonale sprawdza się w roli UBT, ma oko do cziterów ~ ~ Jest jedynym ubt i jak na jedynego ubt sprawuje się dobrze póki co. ~ ~ Raczej tak ~ ~ Dawno tu nie zaglądałem ale o ile dobrze pamiętam podczas mojej obecności na serwerze jak administrator bardzo dobrze wykonywał obowiązki. ~ ~ Robi to co do niego należy i robi to dobrze. ~ Nad czym powinien popracować? ------------------------------------------------ ~ Póki co nie zauważyłem nic szczególnego. ~ ~ Aby pisał wszystko w jednym zdaniu. ~ ~ Nie znam go tak bardzo dobrze żeby oceniać go nad tym nad czym powinien popracować. ~ ~ Nad sobą xD ~ ~ Nad aktywnością na forum, poza działem ubt. ~ ~ Nad posłuszeństwem ~ ~ Nad skillem w Cs'ie xD ~ Opisz go jednym słowem ------------------------------------ ~ Dzban xD ~ ~ Przyjazny. ~ ~ Świr ~ ~ Mięczak ~ ~ Avox xD ~ ~ Luzak ~ ~ Świr ~ ~ Mogę napisać jedno, f33tu i wiesz o co kaman ~ Podsumowując, @ Avox jest bardzo lubianym przez Was użytkownikiem. Opisujecie go jako osobę koleżeńską, pomocną, szczerą i dokładną. Z obowiązkami na forum, Kamil radzi sobie znakomicie, co zresztą zostało docenione jego awansem na Opiekuna UBTeam. Nie brakuje mu także dystansu i poczucia humoru! Pozytywny ŚWIR! 4 1 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63957-opinia-avox/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyAnna Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 @ Avox, Świrze xD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63957-opinia-avox/#findComment-304680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirtek Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Oj tak tak byczuniu +1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63957-opinia-avox/#findComment-304715 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi