KeRFI Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Imię: Kasper Wiek: 17 (W styczniu 18) Na jaką posadę aplikujesz? Administrator-moderator Jakie miałeś doświadczenie na tej posadzie(Wymień sieć, posadę oraz nick w celu weryfikacji informacji)? Nie miałem doświadczenia z bycia administratorem w grze Cs Go czy Cs 1.6, ale myśle że się odnajde ponieważ dość sporo czasu spędziłem na tworzeniu community wysp rp oraz bycia adminstratorem na tak owych jak i na różnorodnych serverach minecraft . Dlaczego akurat Ty? Umiem rozmawiać z ludzmi, nie jestem toksyczną osobą i na oko ludzie częściej słuchają sie mnie niż innych osób oraz jestem w stanie ocenić czy dana osoba posiada cheaty z różnych powodów jakimi są np. Doświadczenie w grach (cs 1.6 cs:go cs source) a moim najważniejszym atutem jest szczerość . Jak oceniasz swoje umiejętności pracy w zespole? Nigdy nie miałem z tym problemu, 80% sytuacji w których trzeba było pracować w zespole wychodziło idealnie, każdy wie że nie ma życia bez wpadek z tego odjąłem te 20% . Jak radzisz sobie w sytuacjach problemowych? Przeważnie rozwiązuje sytuacje, miejąc sytuacje np. w momęcie w którym mamy cheatera który zapewne gra powiedzmy z 2 kolegami i enemy wyzywający cheatera zaczyna wyzywać sie też z kolegami (cheatera), na początku próbuje pogodzić sytuacje między enemy a kolegami cheatera i próbuje dowiedzieć się szczegółów na temat zaistniałej sytuacji i rozwiązuje sytuacje rozporządzając bana dla cheatera po głębszej analizie (oczywiście sprawdzam czy na prawde ma cheaty), nie moge dac muta kolegą cheatera ponieważ każdy ma prawo do popełnienia błędów a nie mam pewności że gadali na tsie czy discordzie. Opisz jedną swoją najmocniejszą i najsłabszą cechę: Szczerość ( w każdej sytuacji staram sie zachować odekwatnie do sytuacji oraz nie okłamuje ludzi bo to zwyczajnie bezsensu i i tak to wyjdzie ) Najsłabszą, nie jestem w stanie opisać tej cechy ale czasami żal mi wstawić bana czy kogoś kicknąć, smutno mi sie robi jak widze cheatera albo 11 letnie dziecko które wyzywa sie z 20 latkiem, (oczywiście żal mi tego 20 latka że wtacza sie w dyskusje z osobą o wiele młodszą) Co wiesz o naszej sieci? Wiem że jesteście ciekawym forum oraz macie servery w cs:go jak i cs 1.6 . Czas, który jesteś w stanie poświęcić na nasze forum? Jestem w stanie poświęcić od 4 do 10 godzin na servery (Jestem osobą która i tak gra wszystkich) a na forum każdy moment pomiędzy rundami przerwami czy w momentach w których ktoś będzie potrzebował pomocy . 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63226-podanie-o-admina-na-server-onlyawp-1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychu Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Brak zastosowania wymaganego wzoru. Edytowane 29 Lipca 2020 przez zbychu Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63226-podanie-o-admina-na-server-onlyawp-1/#findComment-301023 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi