RumcajsJumper Napisano 24 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 W dniu 23.07.2020 o 22:04, Śpiochu. napisał: Też się wypowiem bo czemu by nie. Tabela może nie odrywa wielkiej roli, nie wiem czemu Przemek się uwziął tak na to, no ale może na czymś mu zależało. A teraz do osób, które spuszczają psy na niego. Czy ktoś z was ma pojęcie jak w tych czasach jest ciężko rozkręcić serwer 1.6. Nie jest to kwestia 300-400 zł na miesiąc tak jak dało się to w 2010-2016/7. Stawki reklam rosną. Top1 reklama bywa nawet za 200-300 zł za dzień. Gdzie większość z Nas może tylko myśleć ile to jest pieniędzy wyjebanych na grę. @ RumcajsJumperPokaż mi tu swoje cegiełki? Od pół roku walczysz z bansem przez którego wywala serwery. DD2 które kiedyś topowe, teraz nie podniesie się za pieniądze takie jakie ładujesz w ten serwer. Choćbyś włożył wszelkich starań nie odbudujesz serwera bez wkładu masy pieniędzy. Wcale się nie dziwie, że odszedł z sieci. Serwer trzyma się coraz słabiej, skoro ma siłę i chęci żeby bawić się w kręcenie serwera w dalszym ciągu, to wam w sumie nic do tego. Nie dokładacie mu. Kto tu mówi o jakiejś pracy na serwerze? Większość z Was nie przegrała minuty na serwerze ( z wyjątkiem paru osób), a pluje się jak gdyby siedziała na serwerze 24/7. Jedyną pracę za jaką jesteśmy niezmiernie wdzięczni odwalał technik. Bo pomógł nam wiele. Reasumując moją wypowiedź: Osoby w większości wypowiadające się w tym temacie wiedzą tyle ile widzą, a widzą gó**o. Jeśli Przemek chce przejść na inną sieć i spróbować tam swoich sił to zbiera serwer i idzie, nie robiąc tu żadnych gównoburz, które wy sami stworzyliście tymi wpisami. Co do samego Przemka, decyzja jak najbardziej słuszna. Ode mnie będziesz miał wsparcie i będę dalej pomagał na tyle ile będę wstanie. Rozwiń A co ma mój serwer do jego decyzji? Bans jest przeniesiony tylko czeka na przepięcie: banicje.xaa.pl/amxbans Nowa edycja DD2 jest ciągle robiona i ciągle coś robimy. Dodatkowo zaczęliśmy iść w csgo a nie w syf który jest skarbonka bez dna (1.6). Robta co chceta ale dla mnie nie jest ważny rozwój 1.6 aż tak jak dla Was bo tylko w tym siedzicie. Niektórzy muszą myśleć o całej sieci i szerzyć swoje możliwości a nie tylko skupiać się na jednym serwerze. Jeżeli nie widzisz żadnych moich cegiełek to nie masz prawa w ogóle się tu wypowiadać na mój temat przed jakimkolwiek do mnie pytaniem o to 3 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63165-dm/page/2/#findComment-300716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpN` Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63165-dm/page/2/#findComment-301005 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi