Legenda Sieci Terrorist Napisano 13 Lipca 2020 Legenda Sieci Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Nick: @ Terrorist Z jakiej rangi rezygnujesz?: Wszystkie Powód: Tak jak uprzedzałem Patryka, jestem zmuszony zrezygnować z moich posad i obowiązków. Obecnie mam taki nawał pracy, że nie jestem w stanie tego przerobić, a co dopiero zajmować się forum, serwerami i innymi sprawami tej społeczności. Nadszedł czas zakończyć "karierę" internetową, a wziąć się za swoje prywatne sprawy i lecieć z tym do przodu. Bardzo miło było mi poznać każdego użytkownika tej społeczności, chciałbym podziękować całej ekipie za świetną współpracę i atmosferę. Pomimo wielu upadków czy kłótni między nami zawsze, ale to ZAWSZE potrafiliśmy się podnieść, obgadać sprawę i lecieć z tym dalej i tego właśnie chyba Wam życzę najbardziej, byście to ciągnęli dalej! Ze mną czy beze mnie, ale żeby to szło do przodu cały czas, pomimo lepszych i gorszych okresów WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62989-rezygnacja-terrorist/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi