Sysia ;* Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Witam Was kochani, dzisiaj przedstawiam Wam opinię użytkowników na temat @ DISS NA SZATAN- admina 5 MAPS oraz MIRAGE CS:GO! Za co go lubisz? ~ Za bezpośredniość, szczerość do bólu. ~ Za charakter ~ Za to, że dobrze spełnia obowiązki administratora 5maps ~ Za to że jest przesympatyczną i wyluzowaną osobą, z którą można pogadać i pośmiać się. ~ Nie znam go, także nie wiem czy go lubię czy nie. ~ Za jego podejście do różnych spraw takich mniej ważnych, dużo ludzi nie może się uporać z takimi sprawami i zostaje im to w pamięci, a on, on po prostu ma to w *** xD. ~ Łukasza lubię za jego poczucie humoru i nieprzeciętnego skilla. Co byś w nim zmienił? ~ Nic ~ Nic bym w nim nie zmienił. ~ Nic ~ W sumie to nie wiem, trochę za krótko się znamy, żeby odpowiedzieć na takie pytanie. ~ Za krótko go znam by się nad tym zastanawiać. ~ Nic ~ Nic bo go nie znam. Czy jest dobrym adminem? ~ Bardzo dobrym ~ Moim zdaniem Diss jest jednym z najlepszych i najszybszych Adminów. ~ Nie wiem, nie miałam możliwości grania z Nim ~ Powiedzmy że jest ~ Tak, dobrze spełnia obowiązki, jest "cięty" i ciężko go zdenerwować, szybko reaguje ~ Jak najbardziej ~ Oj tak tak, jeśli chodzi o adminowanie to jest w tym niezły. Opisz go jednym słowem ~ tryhard ~ SZATAN, proste. ~ Pozytywny ~ Przydupas ~ Jednym słowem nie da się go opisać, ale jak już to myślę, że ,,Szatan" ~ Rudzielec ~ Szalony Szatan ? Podsumowując, Łukasz jest osobą miłą i sympatyczną o nieprzeciętnym poczuciu humoru. Ludzie cenią w nim szczerość i pozytywne nastawienie do życia, a także zaradność. Jako admin sprawuje się znakomicie, użytkownicy doceniają jego szybką reakcję. Taki z niego SZATAN 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62828-opinia-diss-na-szatan/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi