MrPeres Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=IemPQxJkOcI Tekst Nic tu nie mam do dodaniemMi ten klimat ciągle sprzyjaJa innego życia nie znamPowiedz: o czym mam nawijać?Przelewam na papier myśli topografieTe ulice, blokowiskoMówię co widzęNic tu nie mam do dodaniemMi ten klimat ciągle sprzyjaJa innego życia nie znamPowiedz: o czym mam nawijać?Opowiesz, znów to samoDaję co 100% hip hop!Oni niby znają tematMówią Chada, znów to samoAle spójrz na wyświetlenieCzłowieku, liczby nie kłamiąWstaję rano, włączam bityJakoś staram się tu trzymaćMoje życie to te blokiI ten przeklęty kryminałPowiedz o czym mam nawijać?19 lat tu jestemI dosłownie jak kurychaWidzę to życie kurewskieTa agresjęI ta przemocI pod blokiem tamtą bandęOd podszewki znak koleżko te przekrętyI ten handelNapisz skargę, proszę bardzoWłaśnie gnie ci samochódA jedne co z tym robisz to podpisujesz protokółWokół bagno i zwątpienieLecz się wyrwiesz jak masz talentOd małego mój kolego w sumie tylko to widziałemTu dostałem pierwsze batyI wygrałem pierwszą walkęChciałeś towar to wpadałeśWtedy do mnie, tu na parterZawsze z fartem i do przoduMożesz trzymać mnie za słowoZawsze z fartem i do przoduCzyli w sumie standardowoNic tu nie mam do dodaniemMi ten klimat ciągle sprzyjaJa innego życia nie znamPowiedz: o czym mam nawijać?Przelewam na papier myśli topografieTe ulice, blokowiskoMówię co widzęNic tu nie mam do dodaniemMi ten klimat ciągle sprzyjaJa innego życia nie znamPowiedz: o czym mam nawijać?Opowiesz, znów to samoDaję co 100% hip hop!Znam te bloki od dzieciakaI przekazać się to spieszęZe to wszystko już od dawna dobrze znam jak własną kieszeńTutaj w dresie się latałoTa zajawka była wielkaWniebogłosy się śmialiśmy z tych kolesi, w tych sweterkachTu dilerka jest powszechnaKażdy skręta trzyma w łapachKilka rad zapamiętałem od Tomasza CielakaNie ma bata - tu zostanę!Tutaj mam na życia planyA złośliwi będą gadać:Chada ciągle o tym samymNie bywamy na salonachJestem swego życia fanemRobię swoje na tej scenieI nigdy nie poprzestanęRamie w ramie z przyjaciółmiJa nie złoże żadnych zeznańZawsze język za zębamiJa innego życia nie znamPrzestań gapić się tak tępoGdy śmigam podpisać dozórBo to miejsce jest spokojne tylko koleżko na pozórMoich wrogów ciągle drażniPosłuchajcie moi miliJak się modlą w głębi duszy, żeby znowu mnie wsadziliNic tu nie mam do dodaniemMi ten klimat ciągle sprzyjaJa innego życia nie znamPowiedz: o czym mam nawijać?Przelewam na papier myśli topografieTe ulice, blokowiskoMówię co widzęNic tu nie mam do dodaniemMi ten klimat ciągle sprzyjaJa innego życia nie znamPowiedz: o czym mam nawijać?Opowiesz, znów to samoDaję co 100% hip hop!Oni nic nie rozumiejąMasz tu prawdę jak na dłoniCiągle chcą żebym na album zapraszał jakiś gamoniMożesz stronić od tych wersówDzieciaku – szerokiej drogiPiszesz obraźliwe posty, mi to w ogóle nie robiDawne epizody skreślamNo i trzymam się tych zasadLecz dla utrzymania pionu momentami do nich wracamTeraz praca mnie zajmuje, nie wiem ziomuś czy uwierzyszWyskoczyłem kiedyś oknem i udało mi się przeżyćWiec mierze naprawdę wysokoBracie nic tu o nas bez nasWychowałem się na Pradze i innego życia nie znamPrzestań spinać się dzieciakunie wypisuj już tych bredniMoje wersy niosą prawdęWeź to zwyczajnie za pewnikChleb powszedni nie pleśniejeMasz tu jeszcze więcej ogniaInnego życia nie znamWłaśnie tak to tu wyglądaCiągła WALKA O PRZETRWANIECzujesz tego syfu swądJa zostanę tu do końcaNigdzie się nie ruszam stąd Pomogłem ci ? Jesteś zadowolony z mojej wypowiedzi daj Lubię to mnie to motywuje a dla ciebie to tylko małe niewielkie kliknięcie :] Gram na: Kontakt: GG: 51745371 Forum csowicze.pl "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty!" " Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da, nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta. " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/6271-chada-x-rx-innego-%C5%BCycia-nie-znam/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi