Skocz do zawartości

Zablokowane [UBTeam] takko

takko

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP

Nick: takko
Imię: Jakub
Steam ID:STEAM_1:0:140576477
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum siedze często, no jeśli trzeba to mogę przesiedzieć na forum długo, jak najwięcej będzie potrzeba.
Opisz siebie: Jestem Kuba, mam 15 lat. Obecnie mieszkam w Warszawie, lubię sobie w wolnej chwili pograć w CS. Chodzę do 8 klasy , bardzo się staram ponieważ idę do technikum na kierunek                    -->psychologia. Lubię bardzo majsterkować, czasami idę sobie do garażu i wycinam jakieś rzeczy z drewna czy coś, satysfakcjonuje mnie to.
Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ myślę że przyda się Avoxowi jakaś prawa ręka. Wiem że nie posiadam wymagań (60 postów) ale to jest do nadrobienia. Chciałbym spróbować swoich sił w tym dziale. Nie posiadam 16 lat, ale warto spróbować,  myślę że się nadaję chociażby żeby spróbować coś nowego w życiu, będę się starał jak mogę.
Czy miałeś styczność z Amxbans?: Z AMX nie, ale to raczej łatwe do nauczenia, Znam za to dobrze SourceBansa.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: W skali 0-10 to mocne 8/10, raczej potrafię rozróżnić cheatera od dobrego gracza
Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Tak grałem, aimbot, spinbot, trigger i wall
Kontakt: Można mnie znaleźć na discordzie, steamie, forum

Edytowane przez takusiek

ezgif.com-gif-maker.gif.291671d5126ca1bfe85c34d48f334459.gif.8e394336f62a59e2d894d618e1f97ad5.gif

https://csowicze.pl/topic/62082-ubteam-takko/

• Weteran

Na Nie

-Aktywność

-Wymagania

"Tylko życie poświęcone innym
warte jest przeżycia"

ZealousValuableClownanemonefish-max-1mb.gif

https://csowicze.pl/topic/62082-ubteam-takko/#findComment-296109

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie