Skocz do zawartości

Zablokowane Odwołanie

Mongrall

Rekomendowane odpowiedzi

Nick*:PAGO(Młody Pągowski)
IP / Steam ID*:STEAM_1:1:546130365
Admin banujący: LuKaszS
Data i godzina otrzymania bana*:05-07-20 20:17
Runda:Nie pamiętam bo to było dawno
Serwer*:★CSowicze.pl★ 5vs5 •!ws !gloves !knife •...
Powód :VAC na poprzednim koncie!
Link do demka*: Właściciel nie dał demka
Wycinek z konsoli*: nie wiem o jaki wycinek chodzi bo jak chce dołączyć to mam ich dużo ale podam kilka z nic może któryś z nich będe dobry bo nie wiem (#GenericConfirmText_Label) (CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU) ( CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN) (76561199052526459) a to nie weim co to jest xd. nic więcej nie znalazłem
Krótki opis sytuacji*:Mam tyle do powiedzenia dostałem perma bana na serwerze chociaż że nie mam w regulaminie że nie można grać na drugim konicie z vac banem i tak wiem jest wy regulaminie że nie można grać na drugim koncie bo ban jest a jakoś Adrianek gra se na dwóch kontach na serwerze i nie ma problemu więc no nie powinem dostać perm bana za to że mam vaca na drugim koncie za wspódzielenie konta(chyba bo nie jestem pewny tak dokładnie za co).

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

https://csowicze.pl/topic/61832-odwo%C5%82anie/

Oto punkt w regulaminie co daje mi taką możliwość. 

Pozostałe powody banów, które nie zostały wymienione w regulaminie, ale działają na szkodę serwera lub sieci są nadawane według uznania Administratora.

Twoje odwołanie uznaje za żart. Proszę o zamknięcie tematu  @ UB Team CS:GO

PS. Pokaż  mi dowody na to że gracz Adrianek gra na dwóch kontach to też zostanie zbanowany.Bez dowodów nic nie zrobię. 

Edytowane przez LuKaszS
https://csowicze.pl/topic/61832-odwo%C5%82anie/#findComment-294902

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie