Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6
    • Nowy ONLY DD2 - PRACE
    • 51.77.39.131:27016
    • 0 / 32 graczy
    • mapa:

de_chateau

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa de_chateau
        • Protokół source
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 1
  • Counter-Strike 2 Counter-Strike 2
    • Nowy Only Mirage
    • mirage.csowicze.pl
    • 1 / 20 graczy
    • mapa:

de_mirage

• Właściciel:

• Minecraft Minecraft
    • MC - Survival - (1.21.4/5)
    • mc.csowicze.pl
    • 0 / 30 graczy
    • mapa:

world

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa world
        • Protokół gamespy3
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 3
  • Teamspeak 3 Teamspeak 3
    • Nowy TS3 - Csowicze
    • ts3.csowicze.pl
    • 3 / 32 graczy
    • Właściciel:

• Właściciele
        • Protokół teamspeak3
        • Procentowe wypełnienie 9%
        • Najwięcej graczy 3
  • Discord Discord
    • DC CSowicze
    • Kliknij przycisk Połącz
    • 120 / 120 graczy
    • Właściciel:

• 9 Wszystkich serwerów
  • 170 / 356 Wszystkich graczy
  • 48% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam all  @ Anielka.i @ yulqawiedzom ze uzywam moderatora głoszu na CS:1.6.

I zrobiłem nowe konto nazwa  [TeamWH] * Polaczek i  dawniej  nie miałem hasła na końcie i ktoś wszedł na konto i zrobil FK.

i doształem bana na strone CT.

ale @ KTO JA JA JAdał mi bana za nic na servie go  trohe powyrzywalem po mnie wkórzał za to go pszepraszam ale ten ban jest za nic.

i hćałbmy ze administracja server CSowicze.PL JB CS;16 zdieła bana z mojego konta na Drurzynie CT.

Pszepraszam @ KTO JA JA JAza wyzwiszka

pozdrawiam all i soory za orto ale ja z Holandii  pozdrufka @ Admin CS 1.6 [Jailbreak] @ Admin CS 1.6 [Jailbreak]

Napisano

Witam @ Polaczek_NL twoja skarga jest w ogóle bez sensu ale masz prawo napisać. Jeśli dalej nie wiesz o co chodzi to już ci wyjaśniam.

1. Dostałem wiadomość od @ BO$$że robisz fk wszedłem na serwer i mówiłeś że nie robisz po jakiś 6 min @ BO$$znów do mnie pisze ze robisz FK to tym razem wszedłem po innym Nickiem jak wszedłem to usłyszałem od cb zadanie do innego ct " Zabijaj odrazu @ BO$$I Kaina po czym to zrobiłeś jak napisałem Ci na czacie żeby włączył mi mikro i usłyszaleś mój głos zabiłeś mnie i uciekłaś z serwera .

2 Wszedłem pod innym Nickiem na serwer to obrażałes administracja@ KTO JA JA JA. Był z Tobą jakiś gracz który nie miał mikra i nie robił  fk  a nie był nikt inny chętny do ct a on Ci tylko pomagał I rzucaleś innym graczom broń żeby go zabili i gracze mieli do @ Polaczek_NL pretensję że przez to że im podawałeś broń to on ich zabił a ty że masz fk bo ich zabiłeś a co on miał zrobić jak do niego strzelali  on Ci chciał tylko pomóc. ?

3  Po ostatniej akcji mówiłem Ci że to ostatni raz kiedy Takie coś  robisz. Ale znów coś Wszedłem pod innym nickiem I zmieniłeś swój głos na taki że nikt Cię nie mógł zrozumieć pisali Ci gracze że cię nie słychać a ty nic jeszcze byłeś sam w ct I mówisz pozycja buntu jak nie było buntownika i zabiłeś mnie i innych graczy jak nie zrobili pozycji buntu. Pozycje buntu możesz wywołać kiedy ktoś zabił Twojego kolegę z ct tylko w takiej sytuacji 

Mówisz że każdy może zmienić głos na I że ktoś podszyl się pod cb Tak samo jak w punkcie 3 ?. To jak to nie byłaś Ty to czemu masz bana na ct.  Jak dawniej nie miałeś hasła na konto to było jak sam napisałeś dawniej a teraz jest teraz.

Ja się nie obrażam jak ktoś mnie wyzywa na Serwerze bo to jest gra I tylko gra chociaż bardzo lubię ten serwer.

I właśnie dla tego dostałeś bana na ct @ Polaczek_NLtłumaczyłem Ci raz drugi nie będę się powtarzał takim zachowaniem niszczysz zabawę innym graczom ciągle dostaję skargi na cb więc 

• VIP
Napisano (edytowane)

temat_zamkniety.png

Skarga odrzucona.

Po pierwsze: nie dostosowałeś się do wzoru.

Po drugie: ZERO dowodów.

Po trzecie: skoro wyzywałeś  "KTO JA JA" to ban był jak najbardziej słuszny.

Po czwarte: ban na CT również NIE zostanie Ci zdjęty z powodów wymienionych powyżej przez Strażnika JB.

Po piąte: Jeżeli dalej będziesz używał MODULATORA głosu to dostaniesz bana.

Po szóste:  Po jakiego ciula oznaczasz Adminów JB? Co MuyBien ma do tego? (bo tylko on jest adminem JB)

Po siódme: PRZESTAŃ SPAMOWAĆ MI TYMI OZNACZENIAMI POD TWOIMI AKTUALIZACJAMI STATUSU (serio? Skarga na Strażnika w  statusie pod twoim profilem?) To nie jest pierwszy raz kiedy tak spamujesz mi twoimi durnymi aktualizacjami w których mnie oznaczasz.

JEŻELI PISZESZ JUŻ SKARGĘ TO NIE PISZ 3 POSTÓW TEJ SAMEJ SKARGI W DZIALE TYLKO JEDEN!

Dostałam 12 powiadomień przez to twoje spamowanie o JEDNEJ SKARDZE! Której nawet nie przyjęłam..

I NIE nadużywaj mojej cierpliwości bo ona kiedyś się skończy i uwierz mi, wtedy przestaniesz robić ten śmietnik na forum jak i na moim serwerze bo na nim również robisz co chcesz.

Edit.

Polaczek_NL

"PSZEKLINAM SERVER CS:1.6 JB !!!!! dowidzenia @ Anielka. @ KTO JA JA JA @ yulqa"

Serio? Kiedy skończysz SPAMOWAĆ! Ja nie po to chcę dostawać powiadomienia z forum aby Tobie tłumaczyć dlaczego nie powinieneś tak robić. Bo w tym momencie robisz z siebie ...

@ Terrorist Bardzo proszę o "ogarnięcie" owego użytkownika, gdyż to jest już moja druga skarga na niego i mam KOMPLETNIE dość dostawania takich powiadomień, bo to jest chyba jakiś żart.

Edytowane przez Anielka.

tumblr_ogi7srikonaaterrbile6C991ux3q13o1_500.png.458cdea8921ed7b30aa46e18bb6510fa.png  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie