Zasłużony Mrs.Jessa Napisano 2 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Witam Was serdecznie! Dzisiaj poznamy opinię na temat @Inoue. Z góry dziękuję osobom, które udzieliły mi odpowiedzi. Wypowiedzi zostały wrzucone losowo, a odpowiedzi na pytania są anonimowe. Co o niej sądzisz? - dobra duszyczka która czuwa wraz z całą redakcją nad pięknymi pracami których nie da się nie czytać - jest w porzadku - bardzo pozytywna osoba , sympatyczna oraz można jej zaufać - nie znam jej za bardzo ale uwazam iz jest bardzo pozytywna osoba -jest super osobą, miła i gadatliwa Co cenisz lub podziwiasz w jej osobie? -jej artykuły w dziale redakcji, bardzo mi się podobają - zaangazowanie w zycie forum - cenię w niej dobrze wykonaną pracę oraz przejrzystość wszystkiego - zaangazowanie w sprawe redakcji - cierpliwość Jak oceniasz jej wygląd zewnetrzny? - jest dosc atrakcyjna - jest ładna - ślicznotka -cóż można powiedzieć, jest piękną kobietą która wie czego chce - no nie wiem, ładna kobitka Jakie 3 cechy opisuja jej osobowość? - ciepliwa, wyrozumiala sympatyczna - pracowita, dokładna, miła - bezkonfliktowa , sumienna , miła - bezkonfliktowa, zorganizowana, sumienna -spokojna, cierpliwa oraz ambitna Czy dobrze sprawuję się jako Redaktor? - dobrze - tak, bardzo dobrze - oczywiscie - skoro pełni funckje opiekuna redaktorow to znaczy ze tak - oczywiście, że tak Do jakiego zwierzęcia byś ją porównał/a? - do kota - lwica - kotka - panda - kot Podsumowując Wasze wypowiedzi: Ada to bardzo pozytywna i sympatyczna osoba. Jest zabawna, miła oraz dokładna. Bardzo angażuje się w życie Redakcji jak i całego forum. Każdy bardzo ceni jej prace. Nasza Ada to piękna kobieta! Jak widać dużo osób porównuje ją do kota, więc coś musi w ty być. 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/61365-opinia-inoue/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. Napisano 2 Maja 2020 Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Kota? Serio ? xDDD Bardzo dziękuję za miłe słowa. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/61365-opinia-inoue/#findComment-292589 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi