Pikaczu Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam. W związku z dużą rozbieżnością pomiędzy lvl'ami graczy wpadłem na pomysł resetu leveli i rankingu. Pewnie wielu z was będzie przeciwna, ponieważ macie już spore levele i łatwo wam jest "karać" słabszych graczy z levelem <20. Jednak reset lvli spowoduje wyrównane szanse dla wszystkich, a co za tym idzie - przyjdą nowi gracze, a serwer będzie cały czas pełen. + z okazji mikołajek Już się zbliża noc zimowa Jest niezwykła,bo grudniowa Już wpatruje oczy w niebo By zobaczyć właśnie jego Już go widzę na saneczkach W małej czapce i porteczkach Już przez komin wchodzi szybko I prezenty daje bliskim Już wychodzi,pytam czemu?? Muszę rozdać radość wszystkim! Już się żegnam z Mikołajem Bo upiłem się z nim czajem Już na sanki szybko skacze Już odleciał w świat daleki Już go więcej nie zobacze Już zasypiam,me powieki. Rano wstaje skacowany Nie rozumiem o co chodzi Bo to była chyba bajka Co przyśniła się po jajkach. Morał bajki z tego taki Żeby nie jeść jajek wcale Bo się przyśnią wam buraki A po jajkach też nie staje. Życzę dużo zabawy na naszym serwerze. Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę. Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej. Dwa Serwery godne uwagi: GG:50069016 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/5998-reset-lvl-rankingu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikaczu Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → Cod 201 - 31.186.83.196:27161 → Sprawy serwera" do "Śmietnik → Archiwum". Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę. Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej. Dwa Serwery godne uwagi: GG:50069016 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/5998-reset-lvl-rankingu/#findComment-45510 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi