csowicze.pl, serwery cs, forum cs, serwery csgo, siec serwerow csgo, siec serwerow, csgo, serwer csgo, sieć serwerów, poradniki csgo, poradniki cs 1.6, artykuł cs, problemy csgo, najlepsze serwery csgo, najlepsze serwery 1.6, serwery cs 1.6, zareklamuj swoj serwer cs, zareklamuj swoja strone, reklama forum, reklama cs 1.6, reklama csgo, amxx, amxbans, sourcebans, donator, sponsor, admin cs, dolacz z serwerem cs, dolacz do forum cs
Podanie o admina - Archiwum Serwerów - CSowicze.pl - Sieć serwerów CS 1.6 i CS2 - Forum Skocz do zawartości
[KONKURS] Krwawa Dominacja! - ZOMBIE MOD! ×
[KONKURS W CHINCZYKA}-DOWIEDZ SIE WIECEJ ×
Wystartował nasz serwer jailbreak ×

Mamy to! Nowy szablon forum

Pomóż nam go udoskonalić - zgłoś błędy

Idź do tematu

Wkrótce Start

Nowego serwera

Wyczekuj!

Nasi partnerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: devx17

Imię: Bartosz

Znajomość Sourcebans: 5/10

Coś o mnie: Mam 15 lat mieszkam w małym mieście lubię grać w gry szczególnie w strzelanki.

Dlaczego chciał bym zostać  adminem: Chciał bym zostać adminem ponieważ gram często fajny serwer czasem ktoś no powiedzmy nie ma kultury.

Uczciwość: Czasem jak widzę problem w słabszej drużynie przechodzę do niej bez wahania.

Steam_Id: Nie mam Steama. Uważam że Steam jest wyposażony w taką samą możliwość  czitowania jak NS.

Szacowany czas grania na serwerze: Na serwerze dziennie spędzam 2/3h @ Administrator

Napisano

Stosuj się do wzoru.

Jestem na nie.

-Wiek (masz 14 sam mi to napisaleś)

+/-SourceBans

- ID

Podanie bardzo mało przekonywujące.

~By Miloszeeek

Napisano

Szczerze to bardziej jestem na nie , ewentualnie za OP

-wiek (wiem , że to "tylko liczba") ale , żeby nie było z Tobą tak jak z częścią adminów owego serwera

-podanie mnie nie przekonuje , to że ktoś nie ma kultury to faktycznie jest problem , ale bardziej chyba Twoim zadaniem jest pilnowanie , aby nie było na nim cheaterów :)

+ chęć pomocy 

giphy.gif

Napisano (edytowane)

Jesteś troszkę nieogarnięty na serwerze. 

Nigdy nie słyszałem abyś przez mikrofon rozmawiał.

Wątpię abyś  zapoznał się z regulaminem. 

Niestety, pograj troszkę dłużej. Popatrz jak robią to inni, w razie czego wal do mnie jak eee do ojca :D

Spróbuj innym razem

podanie_odrzcuone.png

Edytowane przez TrapBass
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie