Zadyma 0 Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 (edytowane) Nick: Zadyma Wiek:17 Dostałem Bana około godziny 23.30 gdy byłem ja i info od szatana na serwerze. Dostałem powód (WH). Byłem ja i info od szatana + boty .Boty biegały po tych samych miejscach mapy i stały się patrzyły w górę i dół info poszedł na specta i zaczal mnie obserwowac a że wiedziałem gdzie boty ciągle latały dał mi bana za niby wh Chciałbym się odwołac od tego bana i no Prosic o ub. SS moge wstawic wszystko ogarnać . Edytowane 26 Lutego 2020 przez Zadyma zle napisalem wczesniej Pawell^^ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrapBass 25 Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Admin w nieodpowiedni sposób przyznał bana. Brak dowodów = UB Wracaj do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henioovsky 486 Napisano 27 Lutego 2020 Opiekun UBTeam CS2 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi