Mark Malboro 0 Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Dostałem bana od Właściciela Serwera o Nazwie ARS12 Który zbawnował mnie za nic . wyskoczyło mi się to podczas grania . Osoba ta nie przedstawiłą mi za co zostałem zbanowany tylko napisała na banie: Wstaw skirny na forum serwa www.Csowicze.pl i przyszedłem to zgłosić mam nadzieje że dostane un bana bo grałem już na tym serweże 20g i mniałem wartościowe żeczy. Dzk Za Uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Malboro 0 Napisano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 @Mark Malboro @ Ars 6 minut temu, Mark Malboro napisał: Dostałem bana od Właściciela Serwera o Nazwie ARS12 Który zbanował mnie za nic . wyskoczyło mi się to podczas grania . Osoba ta nie przedstawiłą mi za co zostałem zbanowany tylko napisała na banie: Wstaw skriny na forum serwa www.Csowicze.pl i przyszedłem to zgłosić mam nadzieje że dostane un bana bo grałem już na tym serweże 20g i mniałem wartościowe żeczy. Dzk Za Uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henioovsky 486 Napisano 26 Lutego 2020 Opiekun UBTeam CS2 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Dostosuj się do odpowiedniego wzoru i postępuj zgodnie z instrukcjami . Link do działu : https://csowicze.pl/forum/500-wrzuć-screenshoty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi