xXRadzioXx 115 Napisano 16 Lutego 2020 VIP Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Nick z gry: RadzioKR Wiek: 17 Link do GT: GT STEAM ID: STEAM_0: 0: 454811272 Czy posiadasz status PRIME CS:GO?: Oczywiście że tak Czy akceptujesz składkę?: Tak Mikrofon: Jest Dlaczego ty?: I zostaje kwestia dlaczego ja. Hmm, no myślę że nadam się na stanowisko admina dlatego że jestem aktywnym graczem już nie raz byłem adminem na jakimś serwerze, według mnie mam wysokie umiejętności posługiwania się menu admina jak i komendami sm. Na serwerze owszem długo nie gram bo mam przegrane około 6h jeśli dobrze pamiętam ale myślę że to nie powinno przeszkadzać. No i myślę że się dobrze sprawdzę na serwerze jako administrator i nie wiem co tu więcej dodać więc dziękuje i pozdrawiam Hejooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumeK999 5 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Na Nie Jest już zbyt dużo adminów Konto pod podanie Może za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 18 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Spełnij wymagania, pograj dłużej i wtedy dam Ci szansę, Na dzień dzisiejszy odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi