Oliwiaa Napisano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Patrzę teraz na ciebie, chce być . Chce być przy tobie i żyć, Było źle, ta kłótnia, spina, Ale oczywiście niczyja wina... Chce wrócić do ciebie, Być z tobą na ziemi i na niebie. Przetrwać wszystko, najgorsze rzeczy, Siedzieć z piwem i oglądać sto meczy. Ten cień, ma swój głos, O mały włos mnie nie straciłeś. Te łzy szumiące w dali, Nie oddają uczucia które moje serce pali. Miłość z pozoru, przepiękna sprawa , Lecz dla mojego serca to nie zabawa. To przywiązanie, przez które płacze, A serce mi do gardła skacze. Patrzę na telefon czy nie napisałeś, Wiem że napisać chciałeś. Że nie chcesz mnie już znać, Ale ja dalej w tą grę o nazwie miłość chce grać!!. Nie odpuszczę, taka jest moja wola. Choć już powoli mam wielkiego doła..., Czekam, cierpię tą chwilą , Aż napiszesz mi wiadomość miłą. Będę czekać na ziemi , Wiem że to dużo zmieni. Będę czekać nawet i w niebie , Lecz wiedz, że kocham tylko ciebie. PISAŁAM PRZY TEJ PIOSENCE... 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/57749-autorski-wiersz-1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi