Zasłużony drenn Napisano 22 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Dżem dobry moi drodzy, z okazji 200 edycji pytania dnia przygotowałem dla Was malutki konkurs. Otrzymacie do rozwiązania prostą zagadkę, lecz różnica polega na tym, że odpowiedzi będziecie wysyłać mi w prywatnej wiadomości, zamiast tutaj, aby kolejni uczestnicy nie powielali odpowiedzi poprzedniej osoby. Ten kto pierwszy wyśle do mnie prawidłową odpowiedź, otrzyma niewielką nagrodę w postaci klucza do losowej gry steam. Gdy padnie prawidłowa odpowiedź, post zostanie edytowany by dać Wam znać o rozstrzygnięciu. Jeśli chcecie możecie dalej próbować swych sił w rozwiązaniu zagadki. Powtarzam! Odpowiedzi proszę wysyłać do @ drennw prywatnej wiadomości, a w tytule tematu wpisując hasło "ZAGADKA" A oto nasza prosta zagadka: ♦Cenniejsze to niż diament i zdobyć niezwykle trudno. Choć pomocne jest i często wypiera smutek, to nie kupisz tego za żadną walutę. Co to takiego? ♦ 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53964-200-pytanie-na-dzi%C5%9B/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi