Skocz do zawartości

Zablokowane Żegnam wszystkich!

SoLLuffka

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, pomimo mojej dużej cierpliwości i chęci jakie mam do tej sieci odchodzę. Pewne osoby się ucieszą gratki dla nich, mam dosyć atmosfery i spin, które lecą w moją stronę. Mówiliście, że lecę na rangi ? proszę bardzo właśnie poleciałem na użytkownika.
Pewne osoby na wysokich rangach nie mają pojęcia o swojej "pracy", ja jakimś bosem nie jestem ale jako moderator nie pozwoliłbym wbijać się w dyskusje na sb, dodatkowo Junior Admin jako flagi dostępu na serwerze daje "ke" no sory? !@ RumcajsJumperdzięki za danie szansy ale w ostatnich tygodniach zachowujesz sie jakbyś miał okres! :)
Sieć miała być super, super fuzja, super ludzie a tak naprawdę wbiła banda bachorów bez grosza szacunku, wiedzy i doświadczenia.
@ HaxIUdo Ciebie pretensji nie mam lacz powiedziałeś bardzo ładne zdanie ostatio " fuzja była przemyślana i przygotowana" osobiście dowiedziałem się 15min przed dołączeniem nowej ekipy ale ch... użytkowników trzeba mieć w d.... i nie liczyć się z ich zdaniem, przecież sieć została zrobiona dla kolegów a nie dla graczy ;) Odeszła ostatnio duża ekipa jak przed ostatnim zamknięciem sieci, nie wiem czy i tym razem to udźwigniecie bo z taką ekipą nic dobrego nie wyjdzie.
Siedzicie na du**e mam tutaj na myśli całą administracje i nic nie robicie, na forum zero zmian, podstawowe błędy, których dzisiaj na liście mam 28 (Rumcajs mogę wysłać na pw) Jak kiedyś się ogarnięcie i będą naprawdę doświadczone osoby a nie bachory bez doświadczenia to może wbije, dzisiaj mówie elo!!

Esej, Kamil, Kukla, Ania i reszta mieli racje!!

https://csowicze.pl/topic/53681-%C5%BCegnam-wszystkich/

Jak Ty szalony jesteś, tylko czekałem na ten temat bo wiedziałem, że on się pojawi tak jesteście przewidywalni. Czekam tylko na postawienie swojej sieci ( o kurwa zgadłem? ). Sami wchodzicie do tego samego worka :)

Na nawiasie, miło mi się z Tobą wspołpracowało i nie mam zamiaru trafić z Tobą kontaktu, jesteś dość porządną osobą z którą nawet nie mam spin (o dziwo). Jeżeli chcesz, mogę Cie wspierać w Twoich decyzjach i pomagać lecz jeżeli będzie ze swoją ekipą wchodzić nam w drogę to znasz odzew :) Dziękuje za zainteresowanie siecią "ponownie" i życze powodzenia :)

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/53681-%C5%BCegnam-wszystkich/#findComment-255084

Kurła mimo, że cie lubię bo współpracowaliśmy to się cieszę, że odchodzisz :D zrobiłeś  się za przeproszeniem toksycznym chu** to nie ten Michał kiedy z nim prowadziłem forum  i serwery.  Zmieniłeś się myślisz, że wiesz wszystko, a tak nie jest.

To, że odchodzi jedna gromada ludzi nie znaczy, że sieć padnie tylko się polepszy odeszły osoby które robiły spiny, a przyszły które coś robią i wniosą na nią. :)

Mimo to się cieszę nawet :D bo postawię swojego JB <3

Edytowane przez Kropka.
https://csowicze.pl/topic/53681-%C5%BCegnam-wszystkich/#findComment-255085

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie