Skocz do zawartości

Zablokowane [Moderator] KamiLeK

Kamil.

Rekomendowane odpowiedzi

Imię : Kamil

Data urodzenia: 02.04.1997

Nick na forum: KamiLeK

Co Cię skłoniło do napisania podania:  Otwarta rekrutacja, która stawia przede mną nowe wyzwania i przy okazji mogę się dowiedzieć jak odbierana jest moja osoba przez resztę forum. Oczywiście głównym powodem jest moja chęć pomocy dla @ eXe. bo reszta ekipy jest na urlopach.

Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz ?:  Pracuję. 

Czy posiadasz konta na forum innych sieci serwerów ?: Pewnie jakieś konta są ale nie pamiętam już do nich danych.

Czy dostałeś(aś) kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): Na forum to może raz była taka sytuacja gdzie popadłem w konflikt z administracją. Od dłuższego czasu nie siedziałem na żadnych forach.

Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Jestem aktywnym użytkownikiem. Wydaje mi się, że mam dobrą opinie wśród forumowiczów. Wywiązuje się z powierzonych mi zadań. Spędzam na forum dużo czasu i zamiast tracić ten czas mogę przeglądać forum i dbać o porządek na nim. Jako redaktor pokazałem, że wywiązuje się ze swoich zadań więc dlaczego nie spróbować jako moderator? Na czatboxie dzieje się dużo i czasem trudno upilnować każdego a kolejna para rąk do pracy zawsze się przyda.

Jakim człowiekiem musi być przyszły prezydent, aby miał szansę zmienić życie zwykłych, "szarych" Polaków na lepsze? (Wymagana długa wypowiedź): Nie rozumiem po co to pytanie tutaj... Jak kiedyś  jeden ze sławnych polaków powiedział "Przestańcie tylko ludziom zabierać a ludzie sobie poradzą". Nie ma złotego środka aby każdemu dogodzić. Jednemu będą pasować niższe podatki ale drugi zaraz znajdzie coś do czego będzie się mógł doczepić. Polacy mają w naturze narzekanie i jeszcze przez wiele wiele lat to się nie zmieni. Jaki by nie był prezydent to Ci którzy mają łeb na karku sobie poradzą a inni dalej będą ciągnąć pieniądze od państwa i narzekać że mają za mało... 

Edytowane przez KamiLeK
https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/

Rozpiszę się szczerze i nie miej do mnie pretensji...

Wykonujesz swoje obowiązki dobrze na redaktora, ale nie jest ten czas na moderatora!

Yyyyy, sorry pies mi u góry pisał!

Jestem oczywiście na TAK!

Jesteś dla mnie osobą, która naprawdę potrafi zrobić porządek i widać nawet.
Jesteś dla mnie osobą, która lubi rozmawiać i nie wkrada się w kłótnie z innymi.
Jesteś dla mnie osobą, która jest bardzo ogarnięta, miła oraz przed de wszystkich aktywna!
Wykonujesz swoje pracę na stanowisku "Redaktor" bardzo dobrze i jestem pewny w 110%, że tak samo będziesz wykonywał bardzo dobrze swoje pracę na stanowisku "Moderatora".

Jesteś bardzo fajną i pozytywną osobą, bardzo Cię lubię ( no homo ) ale to chyba tylko nie ja, jest pewnie nas więcej!
Więc mój głos jest pozytywny jak najbardziej!

Powodzenia moderczko!
trzymam kciuki za Ciebie!

XvGSYBD.gif

https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/#findComment-247255

Nie posiadasz 200 postów na forum co jest minimalnym wymogiem, resztę wymagań niby spełniasz - nie wiem czemu rekrutacja na Moderatora jest otwarta bo moim zdaniem jest to bez sensu z uwagi na fakt że i tak nie mają wiele do roboty a wręcz prawie nic więc exe sobie poradzi. Podanie jak na Redaktora napisałeś wręcz na poziomie zerowym i nie przekonałeś mnie do swojej osoby wcale.

Jestem na NIE bo jeśli już rekrutacja jest otwarta widział bym w ekipie bardziej wybitną jednostkę od ciebie - bez obrazy :)

Edytowane przez esej
https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/#findComment-247257

7 minut temu, esej napisał:

Nie posiadasz 200 postów na forum co jest minimalnym wymogiem, resztę wymagań niby spełniasz - nie wiem czemu rekrutacja na Moderatora jest otwarta bo moim zdaniem jest to bez sensu z uwagi na fakt że i tak nie mają wiele do roboty a wręcz prawie nic więc exe sobie poradzi. Podanie jak na Redaktora napisałeś wręcz na poziomie zerowym i nie przekonałeś mnie do swojej osoby wcale.

Jestem na NIE bo jeśli już rekrutacja jest otwarta widział bym w ekipie bardziej wybitną jednostkę od ciebie - bez obrazy :)

Nic dodać, nic ująć.

Uważam, że Ty wywołujesz wiele konfliktów na chatboxie, więc jakoś nie widzę Cię w roli moderatora.

Edytowane przez SprintBogiem

tumblr_mnvv83GjBP1s0myp3o1_500 (1).gif

https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/#findComment-247259

• VIP

- 200 sensownych postów,   ---> lepsze 180 SENSOWNYCH postów niż 1000 nabitych gdziekolwiek bez pojęcia o czym się pisze, bądź w czym się wypowiada człowiek ... po za tym jeśli to taki problem i administracja serio się doczepi tego podpunktu to wystarczy dać Kandydatowi 5 min i będziecie mieć te 200 postów :x
- min. 2 miesięczny staż na forum, ---> konto od 25 lipiec 2014
- wiek min.18 lat, (wyjątki w skrajnych przypadkach) --- >  nooo ma 22 :D stara dupa xd 
- ortografia na poziomie min. bardzo dobrym,  ---> gdyby taka nie była nie byłby Redaktorem :D
- brak aktywnych ostrzeżeń na swoim koncie, ---> nooo nie ma nic ;x
- dobra opinia wśród administracji, --- >  chyba wśród 98% użytkowników na forum taką ma :> bo żadnych skarg na Kandydata nie widziałam do tej pory :)
- znajomość regulamin forum na poziomie 'bardzo dobrym',  ---> to nie mi oceniać
- znajomość Regulaminu moderatora -->  tooo taki wgl istnieje na tym forum Kochani ? :D mehhhh
- Nazwa tematu: [Moderator] NICK   ----> nooo jest xD

Toooo tak apropo wymagań :>

Co do samego podania jest ładnie i treściwie napisane. Posiadasz spore doświadczenie, jeśli chodzi o prace na/przy forum. Rekrutacja otwarta więc brakuje rąk do pracy i myślę, że swoją aktywnością możesz sporo pomóc. Wiem, że ranga Redaktora nie będzie Ci w niczym przeszkadzać i spokojnie poradzisz sobie na jednym i na drugim stanowisku i przede wszystkim zadbasz o nie :)  Nie masz problemu by dogadać się z ludźmi którzy reprezentują coś sobą na forum i nie tylko. Jesteś pomocny, z poczuciem humoru a jak sytuacja tego wymaga to i potrafisz być poważny. W sumie znam Cie i dobrze wiem, że się spiszesz na tym stanowisku ;)

Ja osobiście jestem na TAK, szansa się każdemu należy i nie widzę powodów dlaczego miałbyś nie dostać swojej szansy na tym stanowisku nawet na okres próbny :x

tumblr_nty1szBjwu1uem5lno1_500.gif

imageproxy_php.png.dfe1e9df1134f0624fc545f5efdb3f97.png

https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/#findComment-247260

• VIP

Co do tych 200 postów co są w wymaganiach.. W 100% zgadzam się z "koleżanka" u góry.. Lepiej mieć mniej a sensownych niż 1000 nabitych specjalnie, które nie mają żadnego sensu.. 

Co do mojej oceny:

Widać że kandydat przebywa bardzo dużo na forum... I przede wszystkim jest na nim już długo.. Może i były jakieś potyczki słowne /kłótnie na czatboxie ale wydaje mi się że nie do końca były wywoływane przez niego. 

Jest osobą bardzo otwarta i wydaje mi się że nadawałbyś się na rolę moderatora.  Dobrze się z Tobą rozmawia i widać że nie faforyzujesz nikogo. Jak trzeba jesteś stanowczy i poważny ale czasem i pośmiać się można. 

Co do wypowiedzi eseja ma też rację bo na forum nie dzieje się dużo więc exe sobie na spokojnie może sam poradzić, lecz w późniejszym czasie może się również przydać druga para rąk do pracy.. Ponieważ exe nie robot odpocząć też musi.. 

Z mojej strony głos na Tak, chociażby na okres próbny bo czemu by nie dać szansy? 

Edytowane przez Daria.
https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/#findComment-247265

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie