Elevate Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Elevate odszedł kiedy musiał coś zrobić? Kurcze pieczone co za niespotykane wcześniej zachowanie z jego strony. Nigdy bym się tego po nim nie spodziewał. KAPPA Dziwnym faktem jest to, że siedziałem przez twardy tydzień z @Evanella i robiliśmy forum. Specjalnie modyfikowałem swoje systemy pod to, aby działały na owym forum. Sam Rumcajs mam nadzieję, że potwierdzi jaki wkład miałem w sieć. Zrobiłem całego bansa, zabezpieczyłem forum, łatałem luki i byłem na forum kiedy jego nie było. Wybacz, ale nie odszedłem tylko dlatego, że było coś do zrobienia. Dodam też, że nawet dzisiaj jeszcze siedziałem z rumcajsem i naprawiałem bazę, aby nie wywalało driver errorów. Smutek, że nawet bez rangi nadal pomagam ^^ Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Elevate Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236710 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le Adme Napisano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Mam nadzieje ze będzie lepiej ale, narazie nigdzie sie nie wybieram a jeszcze ludzi sprowadzam :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEKSs Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Dziwnym faktem jest to, że siedziałem przez twardy tydzień z @Evanella i robiliśmy forum. Specjalnie modyfikowałem swoje systemy pod to, aby działały na owym forum. Sam Rumcajs mam nadzieję, że potwierdzi jaki wkład miałem w sieć. Zrobiłem całego bansa, zabezpieczyłem forum, łatałem luki i byłem na forum kiedy jego nie było. Wybacz, ale nie odszedłem tylko dlatego, że było coś do zrobienia. Dodam też, że nawet dzisiaj jeszcze siedziałem z rumcajsem i naprawiałem bazę, aby nie wywalało driver errorów. Smutek, że nawet bez rangi nadal pomagam ^^ 1. PGC 2. Pixelartzone 3. UTS 4. ts3.elevatecore A teraz csowicze. Jak wiele projektów porzucisz w połowie? Jak dla mnie potrafisz tylko gadać i obiecywać. Nie mam zamiaru ciągnąć tej dyskusji bo w moich oczach jesteś dnem dna. Nie twierdze, że mało zrobiłeś, bo wejście w każdy dział i sprawdzenie czy temat jest zamknięty to nudna i czasochłonna robota. AMXBANs jest identyczny jak na ZBL. Wiem, że tam pomaga/pomagał Getsu o Tobie nie słyszałem i szczerze mówiąc chyba napiszę do Diablicy i spytam się czy faktycznie to ty robiłeś. :) Btw. mam nadzieję, że nadal pracujesz nad problemami emocjonalnymi. Cya. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez ALEKSs 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevate Napisano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 1. PGC 2. Pixelartzone 3. UTS 4. ts3.elevatecore A teraz csowicze. Jak wiele projektów porzucisz w połowie? Jak dla mnie potrafisz tylko gadać i obiecywać. Nie mam zamiaru ciągnąć tej dyskusji bo w moich oczach jesteś dnem dna. Nie twierdze, że mało zrobiłeś, bo wejście w każdy dział i sprawdzenie czy temat jest zamknięty to nudna i czasochłonna robota. AMXBANs jest identyczny jak na ZBL. Wiem, że tam pomaga/pomagał Getsu o Tobie nie słyszałem i szczerze mówiąc chyba napiszę do Diablicy i spytam się czy faktycznie to ty robiłeś. :) Btw. mam nadzieję, że nadal pracujesz nad problemami emocjonalnymi. Cya. 1. Siedziałem tam tylko dlatego, że wredna(Majka) mnie o to poprosiła, zaraz po zerwaniu z nią kontaktu, zrezygnowałem z pgc. 2. Mój projekt, robiłem go przez bardzo długo, i nie wyszło, co poradzisz? 3. Degradacja 4. Pierwszy serwer ts3. Durgi właściciel był fałszywy, nic nie poradzę. Taki sam? Lol. Jedynie co tam jest 'takie same' to te panele na lewo, które i tak się różnią, takto wszystko jest unikalne jak sobie wejdziesz i zobaczysz :) Uważaj na słowa kumplu, bo, eh szkoda gadać z takimi pomyjami ^^ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 @@Elevate, @@ALEKSs To nie miejsce i czas na tego rodzaju dyskusje. Proszę o zakończenie kłótni i osobistych porachunków na pw czy ts3. 1. PGC 2. Pixelartzone 3. UTS 4. ts3.elevatecore A teraz csowicze. Jak wiele projektów porzucisz w połowie? Jak dla mnie potrafisz tylko gadać i obiecywać. Nie mam zamiaru ciągnąć tej dyskusji bo w moich oczach jesteś dnem dna. Nie twierdze, że mało zrobiłeś, bo wejście w każdy dział i sprawdzenie czy temat jest zamknięty to nudna i czasochłonna robota. AMXBANs jest identyczny jak na ZBL. Wiem, że tam pomaga/pomagał Getsu o Tobie nie słyszałem i szczerze mówiąc chyba napiszę do Diablicy i spytam się czy faktycznie to ty robiłeś. :) Btw. mam nadzieję, że nadal pracujesz nad problemami emocjonalnymi. Cya. Naprostowując ALEKS, z całym szacunkiem.. Lubię Cię, ale nie patrząc na sympatię - jednak za mało czasu spędzasz na csowiczach by oceniać to co kto ile robi. Chciałabym żeby chociaż w tym temacie był spokój, więc proszę nie kłóćcie się o bezsensowne rzeczy i wydarzenia z przeszłości. Rozumiem Twoją frustrację i wiem, że chcesz dobrze, ale kłótniami w takim temacie nic nie osiągniemy. Zamiast tego możesz napisać o tym bezpośrednio do Administracji zamiast przedstawiać swoje racje publicznie. Co do bansa... Diablica już tu była. Zostało udowodnione screenami, że owy amx jaki posiadamy to styl "Dark Gold", który jest drugą opcją z domyślnych stylów bansa, którego posiadamy. Tak jak już @Elevate wytłumaczył NIKT, nawet ona nie może sobie przywłaszczać stylów domyślnych oraz zabronić komuś modyfikowania go nawet jeśli robił to na wzór amx'a z ZBL. Ten temat już ok. miesiąca temu został poruszany i doszedł do skutku, więc nie rozumiem celu wyciągania tego w tej dyskusji. Jeszcze raz proszę o zakończenie sporu i dalsze dyskusje dokańczać na pw. Z góry dziękuję.. Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236842 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malma Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Co do bansa... Diablica już tu była. Zostało udowodnione screenami, że owy amx jaki posiadamy to styl "Dark Gold", który jest drugą opcją z domyślnych stylów bansa, którego posiadamy. Tak jak już @Elevate wytłumaczył NIKT, nawet ona nie może sobie przywłaszczać stylów domyślnych oraz zabronić komuś modyfikowania go nawet jeśli robił to na wzór amx'a z ZBL. Ten temat już ok. miesiąca temu został poruszany i doszedł do skutku, więc nie rozumiem celu wyciągania tego w tej dyskusji. Jeszcze raz proszę o zakończenie sporu i dalsze dyskusje dokańczać na pw. Szkoda iż Diablica jak i pewna osoba w Waszej ekipie potwierdziła dowodami słuszność kradzieży bansa, w celach uciszenia została zbanowana cichym banem :D Naprawdę wg Was to dobry krok jeśli chcecie udowodnić Waszą racje? Takie coś przemawia za tym iż oni mają rację a nie Wy. 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Szkoda iż Diablica jak i pewna osoba w Waszej ekipie potwierdziła dowodami słuszność kradzieży bansa, w celach uciszenia została zbanowana cichym banem :D Naprawdę wg Was to dobry krok jeśli chcecie udowodnić Waszą racje? Takie coś przemawia za tym iż oni mają rację a nie Wy. Musiałaś coś tutaj ominąć. Ss'y, które zostały przedstawione w temacie potwierdzają wyłącznie to, że Diablica uważa się za nie wiadomo kogo. @Mesharsky przedstawił dowód na to, że w bansie jest dostępny również styl Dark Gold, którego przykro mi, ale nikomu nie zabronicie modyfikować na wzór np. Waszego bansa. To, że ktoś zrobił go od podstaw i przypomina on Wasz nie świadczy o kradzieży. Skoro jesteście tak przekonani o tym to przedstawcie podobieństwo kodów. Dlaczego nikt z Was (ekipy ZBL) przez ten czas kiedy temat był otwarty tego nie zrobił? Temat pozostawiliśmy na bardzo długo. Mieliście z całym szacunkiem bardzo dużo czasu na to aby udowodnić swoją rację. Tymczasem Wasza właścicielka jedynie się ośmieszyła i pokazała przede wszystkim swój brak profesjonalizmu. Pomijam fakt, że na te oskarżenia nie powinnam odpowiadać, a wręcz wlepić Ci x punktów warna za odpowiedź nie na temat (offtopic). To nie przystoi wyżej postawionej osobie, bo praktycznie na każdym forum zakazuje się pisania nie na temat - chyba, że regulamin na Waszej upadającej sieci również jest tak niedopracowany jak Wasze plany. Zastanawia mnie dlaczego jesteście tak chciwi i zachłanni praktycznie wszyscy z tamtego forum. Zazdrościcie nam czegoś? A może za wszelką cenę próbujecie po trupach dojść do upragnionego celu? Jak nisko trzeba upaść... i przestańcie z tym "iż", bo widzę, że nawet nie wiecie do czego został stworzony ten wyraz... Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mesharsky Napisano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Nie ma to jak podpisywać się pod podstawowy styl amxbans'a, to jest w sumie nawet i złamanie prawa. 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236942 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek123321 Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Oj dzieje się XD Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez kenZiak Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
localhost Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Dziwnym faktem jest to, że siedziałem przez twardy tydzień z @Evanella i robiliśmy forum. Specjalnie modyfikowałem swoje systemy pod to, aby działały na owym forum. Sam Rumcajs mam nadzieję, że potwierdzi jaki wkład miałem w sieć. Zrobiłem całego bansa, zabezpieczyłem forum, łatałem luki i byłem na forum kiedy jego nie było. Wybacz, ale nie odszedłem tylko dlatego, że było coś do zrobienia. Dodam też, że nawet dzisiaj jeszcze siedziałem z rumcajsem i naprawiałem bazę, aby nie wywalało driver errorów. Smutek, że nawet bez rangi nadal pomagam ^^ No zrobiłeś bansa, naprawdę się musiałeś przy tym napracować, kopiuj / wklej / modyfikejszyn css lekko ?, eh. Ciekawi mnie i tak najbardziej to "zabezpieczyłem forum", no japier.ole ciekawe co Ty tu zabezpieczyłeś xD "łatałem luki", hmmm szablonu ? bo jak tak to po przeanalizowaniu jest jeszcze gorzej niż ja odchodziłem z tąd ;d Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/page/2/#findComment-236997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi